body combat.

då alexx blivit sjuk tänkte jag inte gå på body combat först. men sen tänkte jag för mig själv; vad faan gå ensam lixom. hur svårt är de. så nu ska jag gå ensam.
jag kommer bli röd som en tomat när jag gör bort mig, men det får gå för sig.


hemresa

idag;

packa inför imorgon. blir mest slit och släng kläder med tanke på familjens geografiska område. måste ju dock ha med nått trevligare, med tanke på att jag ska försöka klämma in Linda och hennes två bebisar, och fika med Nina inne i Linköping. Man vill ju inte se ut som en bonde om man springer på nå gammal klasskamrat, eller ännu värre, gammalt ragg. Haha. (fatta ironin)


lämna in boken på bibblan. Annars får jag böta 10 kr för varje dag, och det hinner bli typ 60 kr innan jag kommer hem, och det vill vi undvika.

träna. idag står ett Body Combat pass på schemat. jag hoppas iaf det, och att Alexx inte skickar sms om att hon blivit mer sjuker.

komma ihåg allt som jag ska ta med mig imorgon ska jag göra med. glömmer alltid nått lixom.

be mamma ta med sin en macka till mig imorgon så jag inte hungrar ihjäl när jag ska följa med o hämta Michelles nya häst. kul. först 3,5 timmar på en buss, sen slänga sig i bilen för att åka o hämta häst. jag tycker inte om hästar ens. de är stora o läskiga och kan döda mig med en lätt utsträckning av sitt ena ben. inte coolt.

ladda kameran ska jag göra med.

(ni märker att detta mer är komihåg för mig än nå annat)





nej nu ska ja dricka mitt kaffe, försöka få liv i ögonen och ta tag i detta. Sofie, hur ska jag klara mig utan dig ända fram tills tisdag??? I will just die. ;P








kärlek.

jag tyckte detta stämde väldigt bra faktiskt;

Du passar bäst ihop med en person som har ett måttligt behov av både närhet och distans. En person som har ett starkt behov av närhet kan te sig attraktiv när det gäller att visa positiva känslor. Dock kan de starka känslor som personen visar när något negativt inträffar vara påfrestande för dig. En mycket distanserad person kan komplettera din personlighet med sitt lugn, men du skulle troligen störa dig på likgiltigheten.


faktiskt. haha. extremt nära prickat.

Busiga tisdag.

för inte alls länge sen var jag och Kith (en som jag bor med) riktigt busiga. och vi skrattade en massa. det gjorde ont i mina redan ömma magmuskler. haha. men nu när man syndat så pass vill jag ut och gå, så man inte ser ut som Pinky. haha. Right Sofie?

men nej, för nu ska jag läsa två kapitel i matteboken, sen försöka sova.

dagen har förövrigt varit rolig. visar sig att jag och sofie har nu korsat våra kroppar och var alltså på dåligt humör på en o samma dag. men det resulterades mest i bitska kommentaren som sen ledde till fööörlåtögon och skratt.
och ja! jag flög. eller snubblade. varit lite debatt om vilket.
det tyckte johan och sofie var kul. men hey, jag gör allt för att glädja mina vänner.

men det roligaste var mitt utbrott på mig själv utanför min dörr, när jag blev sur på mig själv för att jag inte hittade nyklarna snabbt nog;
du är så jävla sämst josefin. du får faan lära dig att hålla ordning. nu står vi här som ett pucko o gräver i väskor o svär.

(aldrig sagt att jag är frisk, eller? )





du säger att du varit där.

min finne på näsan gör olidligt ont. olidligt!!!!!
tur att glasögonen ligger för den dock, annars hade folk trott att jag var människan med det tredje ögat.


Dagen.

Trots de extremt äkliga uppvaknandet jag fick av att inse att jag delade rum med sjukt många myror blev dagen helt okej. inte gjort nå speciellt (tränat, pluggat, storkok) så känner jag ett lugn just nu. nöjd med dagen och vad som beslutats.
nu ska jag dricka upp mitt te, se klart på criminal minds, bädda sängen och läsa det sista kapitlet i boken sen nanna inför en ny dag imorgon. och imorgon är det skola.

hejsvejs.


you found me.

jag ger upp den grejen nu. faktiskt. jag är så, kul i fem minuter sen så dör intresset, och det har det gjort nu. av den lilla saken så försvann det. så det så. en omöjlig människa är jag, men som syster sa igår; det är vi Erlinare, vi är så. störda men underbara. haha.

nu drar jag och kör träning med Alexx. först kondis, sen ett Core-pass. hoppas jag inte får lika ont i magen imorgon som jag fick förra gången. jag vill kunna skratta utan att vilja gråta efter. haha.

ser fram emot torsdag!!!


frukost.

alltså, nu är jag sådär jättemätt igen. vad faan är det? kanske inte ska äta smothie på morgonen för uppenbarligen blir man snuskigt mätt av det. lite på kaffe på det? haha.

min finne på näsan (ni vet precis där mina glasögon ska vila på näsan??) ser ut som en jävla atombomb idag. jag ska visa mig ute så lite som möjligt, och kurera min finne. men shit, träning kl fem... får slänge på glasögonen så syns inte finnen, men smärtan blir totall. haha. nej vem bryr sig.

med hjälp av min vän Karl fick jag reda på min skatteåterbäring. inte lika mycket som jag brukar få, men helt okej. det räcker till räkningar och busskort. så ja. i maj och juni får jag förlita mig på mina kära fina bästaste mest underbara mamma för snus och mat. mamma??? ja? eller va det ett nej? MAMMA!
(behöver jag säga att jag är övertrött?)

pappa kanske ställer upp för laget? det märker vi då.

idag blir det iaf träning kl fem. innan dess ska jag försöka få lite plugg gjort. skulle ha träffat Sofie men tror jag passar på de faktiskt. jobbigt med tanke på att jag behöver boken. men ja. kanske känner mig mer pepp sen. bara det att jag känner att jag vill hålla i de få slantarna jag har kvar i en liten järnhand!!! en liten men stark järnhand. ja.


i miss the dancing apple!!!.


turmässan i bilder.


syster.

skulle logga in på min blogg och insåg att min systers blogg var på framsidan.
coolt.



tyckte jag var lite häftigt.





i övrigt har jag den där dåliga kobinationen av att vara sjukt trött, men även vara sjuuuukt rastlös och uttråkad.
inge bra.


Tur-mässan.

Jag är så trött. Varför blir jag alltid trött efter maten? Stört. O det flyger tankar i skallen på mig. Men tur-mässan med sofie var bra.

klockrent.

I AM BRUCE, FROM FINDING NEMO!!!

Bruce
Du är en stor vithaj som alla är lite rädda för, även om ingen skulle erkänna det. På utsidan är du stor och ser livsfarlig ut, men på insidan är du snäll som en ful liten hund. Du har ett behov, kanske ett beroende av något, som du bar inte kan bli av med. Du gör dock allt för att komma ur detta. Dina bästa vänner är stora och hårda dom med och det är bara för att ingen annan vågar lära känna dig. Men skulle någon göra det så skulle dom antagligen älska dig.



Sofie, det stämmer ganska bra va? ;)


söndag och allt som hör till.

fy faan vad trött jag blev.
vaknade halv 8 (halv 9 då jag insåg att man skulle ställa fram klockan) och kände mig pigg. tog en dusch och sen alldeles för mycket frukost. två ägg och en smothie. de låter kanske lite, men jag är en dam som inte käkar frukost så det är mycket för mig. är fortfarande sjukt mätt och rapar banan.
såg ett criminal minds avsnitt och fann mig själv sitta o nicka till med huvudet, så trött jag blev. fattar inget.

men nu, innan ögon dör ska jag ta tag i läsandet. faktiskt. annars får jag det aldrig gjort.

Rihanna – Rude Boy


why cant this be love.

IT'S GOT WHAT IT TAKES
SO TELL ME WHY CAN'T THIS BE LOVE
STRAIGHT FROM THE HEART OH TELL
ME WHY
CAN'T THIS BE LOVE

I TELL MYSELF
HEY ONLY FOOLS RUSH IN
ONLY TIME WILL TELL
IF WE STAND THE TEST OF TIME
ALL I KNOW
YOU'VE GOT TO RUN TO WIN
I'LL BE DAMNED IF I'LL GET
HUNG UP ON THE LINE


magen.

dödade mig själv på indoorwalking imorse. suck. men jag klarade det. woho. o alexx med. men shit, när han tände lampan fick vi båda oss en chock. kräfta fick en ny innebörd.

min mage har ont med. och jag är trött. även fast jag sov middag, vilket jag aldrig gör annars. men men.

fick lillkillen att handla choklad till mig. bra det. sen hängde vi o såg film. mysigt sådär en lördag.


tomma ord.

varför säger man inte som det är? när någon man känner väl frågar en på msn hur det är. varfös säger man att det är bra, fast det i sanningen inte alls är det.
Insåg vad det var som skulle hända idag, sorgen infann sig snabbare än ljuset och tårarna började falla. Hatar att jag reagerar som jag gör. trodde inte jags kulle göra det, men ja. Även josefin kan ha fel.
men även detta går över, även detta slutar göra ont, med tiden.

idag, eller ja, snarare snart ska jag iväg till gymmet för ett pass indoorwalking. jag förväntar mig inte att min kondis ska palla det, men jag är redo att försöka. svettas bort onda ledsama tankar är alltid bra.

sen blir det hem och plugga för hela slanten. idag och imrogon blir det plugg. ska bli bra. dessutom är det Körslaget idag. Najs.

(jag ska aldrig säga sanning till nån som saknar förmåga att förstå)


nej men nu ska jag ta tag i dagen och bli glad igen. lite kaffe och en snus på det så blir det nog okej.





fredag.

denna dagen har jag mest yrat runt fram och tillbaka i stan. haha.

ikväll blir det nog Kellys med Caroline. Skulle tro det iaf. :)

så uttråkad.


fredag.



idag är jag trött som vanligt. men det är fredag. woho. skola i tre timmar, sen hjälpa alexx med storhandling. jag har matlåda i kylskåpet som jag skulle tagit med mig, men jag pallar inte kriget med micron igen idag. omöjligt att ha lunch kl 12 på Pedagogen. helt omöjligt.

i övrigt undrar jag fortfarande vad som händer i helgen. jag vet att de på lördgakväll är tjejfest igen, och typ alla ska säkert dit. haha. Men jag pallar nog inte fulla flator i dess överflöd i helgen. nopp. Och alexx ska ju inte med med tanke på att hon jobbar natt. så ja. det blir kanske hemmakväll på lördag. om det inte dimper in nå trevligare alternativ då ;)

nej nu ska jag slänga i mig kaffet och sen dra mig till bussen.
hejsvejs.

(Ps, Sofie, det är oroande att du inte är inne på msn, inte på facebook och inte bloggat. Jag hoppas inte du blev sjukare inatt ju!!)


Criminal minds.

Bra att avsluta dagen med ett avsnitt spänning o snygga människor. Btw, du vet inte vad du går miste om. Pucko. Haha.

Handla.

idag fick vi pengar, så nu har jag betalat en del räkningar och handlat käk. eller jag lite käk iaf. tar det i omgångar denna gång med tanke på att jag ska bort ett tag nästa helg. då kan jag chilla med storhandlandet känner jag ;)

efter skolan var jag sjukt opepp på att träna. men fy den som ger sig. pressade som faan och var helt vimmelkantig när jag skulle duscha. det är bra grejer det.

snart ska vi ha husfest. jag känner mest för att lägga mig ner och dö. haha. är så trött och smått stressad för denna kursen med. inge bra alls.

men så kan det gå.

morgonmonstret.

idag kunde jag inte längre hålla henne i schak (stavas det så??). mitt morgonmonster.
okej såhär är de; vi har en liten söt norrländs sak som bor här. så genomsnäll och genomgo. verkligen. hon plockar alltid ur diskmaskinen på morgonen för någon av nån dum anledning alltid sätter på den på kvällen. jag vaknar alltid av detta, men lyckas jämnt tänka för mig själv; om hon gör det slipper jag. så tar jag det som ett mantra i hjärnan tills jag antingen somnar om eller blir pigg o går upp.
idag small det. vaknade kvart i sju av att hon plocka ur diskmaskinen. jag har sovit sjukt dåligt inatt. kanske fått 3 timmars sömn så nu jävlar vaknade jag med mord i ögonen.
jag satte mig upp på knä, lutade mig fram till dörren (såg till att täcka överkroppen med täcket, man vet ju aldrig vem som mer står i köket lixom :O ) och öppnar dörren. spänner rösten; Clara, måste du verkligen tömma diskmaskinen varje jävla morgon?!!
och den blicken jag fick. oooooo så ledsen hon blev. jag stängde dörren, va sur en minut till sen ville jag bara springa ut och slänga mig på henne och säga förlåt. haha..

mitt morgonhumör är inte att leka med, men jag inser ALLTID efter ett tag att jag varit dum. faktiskt.

haha.


grand.

varför bryr jag mig? vill inte bry mig, men helt ärligt så gör jag det. antagligen för mycket.


Im just at a party.

alltså, det är sjukt. låten spelas nonstop. jag stutsar runt i mitt lilla rum som en dåre och skakar röv. ibland leker livet ganska bra.

dagen gick förövirgt sjukt bra. jag och sofie är grymmast av alla. så är de bara.
dessutom informerade hon mig idag att jag har empatiögon. låter kanske konstigt, men det är en bra egenskap, och jag blev så glad att jag fick pirr i magen. otroligt bra det där. :D

pratat med mamma nu med. bokar resan hem imorgon. inte varit hemma sen jul. så det behövs. blir lite ompysslad, få lagad mat och allmänt hänga med systrar ute i skogen bland alla tusen djur. O Shaggy!! o Darling. ah. kommer bli fint. klämma in häng med vänner i Linköping med. Träffa Linda o bebisarna.

nu; mer Criminal Minds innan sovdags.


The D-Day.

jag försöker psykiskt peppa mig själv för denna dagen. eller jag första delen på dagen är helt okej. träning o möte med studievägledaren. helt okej inga problem. men examinationen alltså.
jag vet inte hur de kommer gå, och min brist på energi och tålamod de senaste dagarna har givit de resultatet att josefin är mer lättirriterad än vanligt. jag snäser lätt till folk och ger många människor frågande blickar med den där dömmande blicken som jag är känd för. haha. så under examinationen idag ska jag försöka lägga band på mig. jag ska gå in i min proffesionella roll är min plan. och le och skratta och säga snälla saker åt folks tvivelaktiga arbeten (som de kommer få G på iaf för de smörar röv).
se jag ler.... :)

haha.

humorn är på topp.

förövrigt är det alltid trevligt att vakna av ett sms med en snygg man på skärmen. mina vänner vet vad jag behöver. haha. Alexx, det gav mig ett sömndrucket leende, och det är bra skit de så tackar tackar! :D

min vecka har blivit lite mer planerad nu.
idag har jag skrivit,
imorgon skola, träna och sen husfest.
fredag ska snälla jag lära lilla Alexx hur man storhandlar ekonomiskt. haha.
lördag träna med alexx på förmiddagen sen sushi med sofie tror jag.
söndag blir de plugg.

haha
nu vet ni.


criminal minds.

jag älskar criminal minds. faktiskt. en sjukt bra serie.
eftersom jag aldrig sett från början gör jag det nu. många timmars njutning framför mig.

i övrigt är jag stressad över den nya kursen. den känns tung. o det är matte. usch.

skatteåterbäringen är med nervöst. jag håller tummarna tills händerna blöder.

sofie är min klippa i vardagen.


skumt.

jag har en skum dag. humöret hoppar upp o ner. ena stunden är jag glad och pepp, nästa stund är jag nere och funderar för mycket på allt och inget. är det okej att skylla det på kaffebristen? jag tycker det. så därför skyller jag på det.

filmen var bra. jag fick mig ett asgarv här och där. det är alltid gött.

min mamma ska btw rädda mig genom att föra över pengar till sin fina dotter. då kan jag inhandla kaffe och mjölk o ägg. awesome. det kanske blir människa av mig igen med.

morgondagen ser jag inte fram emot. först gym, sen möte med studievägledaren, sen examination. ser itne fram emot den skiten nej.



(jag vet att jag överanalyserar precis allt, men jag har nu mera accepterat det som en del av min charm)



min blivande man.


telefonterror.


är det bara jag som känner igen mig i denna texten? stört mycket faktiskt.
dessutom är låten sjukt svängig, haha. sitter o gungar i stolen för mig själv.

nu är ansiktet på, och kläderna med för den delen så nu drar jag på bio med brudarna. great, awesome and wonderbar. hejsvejs.




Lady Gaga – Telephone

Hello hello baby you called
I can’t hear a thing
I have got no service
In the club, you say? say?
Wha-wha-what did you say huh?
You’re breakin’ up on me
Sorry I cannot hear you
I’m kinda busy
K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry I cannot hear you I’m kinda busy

Just a second
It’s my favorite song they’re gonna play
And I cannot text you with a drink in my hand, eh?
You shoulda made some plans with me
You knew that I was free
And now you won’t stop calling me
I’m kinda busy

Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna think anymore
I got my head and my heart on the dancefloor
Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna talk anymore
I got my head and my heart on the dancefloor

E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
I’m busy e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Can call all you want but there’s no one home
And you’re not gonna reach my telephone

‘Cuz I’m out in the club
And I’m sippin that bubb
And you’re not gonna reach my telephone

Lady Gaga Telephone lyrics found on http://www.directlyrics.com.com/beyonce-telephone-lyrics.html
Boy why you blown up my phone
Won’t make me leave no faster
Put my coat on faster
Leave my girls no faster
I shoulda left my phone at home
‘Cuz this is a disaster
Calling like a collector
Sorry, I can’t answer

Not that I don’t like you
I’m just at a party
And I am sick and tired of my phone r-ringing
Sometimes I feel like I live in grand central station
Tonight I’m not takin’ no calls
‘Cuz I’ll be dancin’

Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna think anymore
I got my head and my heart on the dancefloor
Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna talk anymore
I got my head and my heart on the dancefloor

E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
I’m busy e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Can call all you want but there’s no one home
And you’re not gonna reach my telephone

‘Cuz I’m out in the club
And I’m sippin that bubb
And you’re not gonna reach my telephone
My telephone
Ma ma ma telephone
‘Cuz I’m out in the club
And I’m sippin that bubb
And you’re not gonna reach my telephone

allt är slut.

idag när jag stirrade i min skåp och kylskåp insåg jag att 1, kaffet är slut (vad faan ska jag ta mig till???) 2, mjölken är slut så de är inge frukost.

jag blev förbannad och tog en shake till frukost. så nu sitter jag här, grinig som faan, vilket jag ofta är på morgonen dock, och suktar efter mjölk och kaffe. haha.

idag blir det bio med madde och sofie. vi är den dynamiska trion.


smärta.

har ont i hela kroppen nu, hoppas det är mer begynnande träningsverk och inte nån sjuka som är på gång.
för det finns ingen tid till det. faktiskt inte.

nu ska jag sova.

Van Halen – Why Can't This Be Love



axelbandslös.

idag gjorde jag ett bra köp. ett mycket bra köp.
en axelbandslös bh som sitter som ett smäck på mig. till o med jag tycker mina bröst blir fina (jag hatar mina bröst i vanliga fall) så jag är nöjd. springer runt och testar alla kläder och känner mig allmänt het. visst, man känner att man har den på sig för faan vad den sitter tajt, men hey, no pain no gain? eller hur de stavas. haha.
skit dyr, men helt klart värt.

för övrigt stör detta mig. jag vet inte helt varför men ja, det gör det och det är allt jag tänker säga om det. haha.


stereo love.

vaknade alldeles för tidigt. kl sju. för att det var en viss clara som plocka ur diskmaskinen. kl sju på morgonen. tack för den. det dryga är att hon är för liten och söt för att bli arg på henne. men jag hade bra gärna velat öppna dörren och bett henne att göra det vid ett annat tillfälle. men istället gick jag upp och duschade.

nu är kl halv tio och jag har fått i mig kaffe, väntar på att gröten ska svalna så jag kan käka frulle och pratar med Tess på msn. lyssnar på partymusik och diggar för mig själv.

dessutom har jag varit busig. haha. gjort något som jag sa till mig själv att inte göra, men jag gjorde det iaf. för det är jag värd. så det så :P

idag blir det fika med Sofie, sen handla. efter de ska jag läsa kursbok. imorgon blir det bio med sofie o madde och träning, onsdag är det examination för mig och sofie o sen på torsdag börjar den nya kursen. blir mycket sofie och madde denna veckan. det gillar vi, mycket.

torsdag är det husfest med. kan bli spännande, sen handla med alexx på fredag. hade visst en del planerat. hmmmmmmmmm......

nu ska jag äta min gröt.


kärlek.

jag har en ny kärlek;

The Fray – You Found Me

I found god
On the corner of first and Amistad
Where the west was all but won
All alone, smoking his last cigarette
I Said where you been, he said ask anything
Where were you?
When everything was falling apart
All my days were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
That never came
To the corner of first and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why’d you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

In the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who’s ever known
Who I am, who I’m not, who I want to be
No way to know how long she will be next to me

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why’d you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Early morning, City breaks
I’ve been calling for years and years and years and years
And you never left me no messages
You never send me no letters
You got some kind of nerve, taking all I want

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Where were you where were you

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why’d you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Why’d you have to wait?
To find me, to find me





Körslaget.

Ser på Körslaget på tv4play. Älska programmet. En bra blandning mellan pinsamma människor o rolig musik. Sjukt kul. Väntar in tiden för jag ska på ett core pass kl fem. Awesome. Men ensam dock för alexx överger mig idag. :( haha.

Söndag.

The Fray – You Found Me

Det kändes mer än normalt att vakna och inse att inkorgen var tom.


lördgaskväll.

började med att jag helt stressat insåg (precis efter middagen intagits) att shit jag måste göra mig klar NU för jag ska gå till bussen om 25 minuter. sminkade mig snabbt som faan, slängde på mig de första kläderna jag hittade och tänkte stilla för mig själv; Therese har en plattång, jag får fixa håret hos henne.
sen slängde jag på mig klackarna o sprang till bussen. Fick självklart stå och vänta på bussen som skulle ha gått 17 över, men kom 37. Hatar västtrafik av hela mitt hjärta ibland.
kom efter mycket om och men fram till Bergsjön och therese. drack RedBull och spelade spel med henne och hennes kära vänner. de drack vin, och jag kände faktiskt ett styng av avundsjuka. haha.
halv 9 gick jag till vagnen och mötte Alexx. vi begav oss till Rockbaren och fick sjukt bra priser på Burn (redbull, men annan färg som bartendern så sött förklarade, haha).
vi spenderade kvällen med att skrika till varandra då musiken var så hög. jag råstirrade på ena bartendern som jag lätt hade kunnat vaknat brevid, och glodde på folk som blev fullare och fullare.
det är kul att titta på folk när man är nykter, de ser helt galna ut en del av dom. dessutom är de kul att se vilka extremt missanpassade människor som kommer till Rockbaren. Haha.
och mitt i allt fick jag ett helt förvånat samtal/sms. är fortfarande störd av det. fattar inge, men jag vet att jag bryr mig för mycket bara. haha. borde släppa det, men jag fattar mig verkligen inte på människan och därför stör jag mig. bara för du är full nu så är vi helt plötsligt polare igen? tror inte de du. min vänskap får man faktiskt göra sig förtjänt av. så det så.

nu ska jag nog se en film, eller ett avsnitt av nån serie sen sova. eller så lyssnar jag bara på bra musik och somnar. hmm. får se vilket det blir.

men ja! var helt trött och opepp när jag kom hem och hade ingen lust att göra nått. men jag fick allt gjort. jag pluggade, städade och tvättade. blev lite glad på mig själv som kämpade mot segheten och var duktig.

imorgon blir det mer plugg och sen träning på eftermiddagen.

hejsvejs.




lördag.

börjar med bilder från igår;



jag och sofie är iaf grymma på pastabak, det är en sak som är säker.



jag och alexx kom till gymmet och upptäckte att indoorwalking passet var framflyttat en timme, så de blev vanligt gym idag. imorgon ska vi dock på indoorwalking. kör på två dagar irad istället.
sen åkte jag med skruttan (med skoskav) till brunnsparken och på vägen dit pratade vi om hur sjukt segt de är att vänta på bussen. jag hoppar av vagnen och går till min buss. jaha, 26 minuter får jag vänta. betyder att jag missade bussen med 4 minuter. fuck på den.
gick och handlade mjölk och satt sen och frös i 16 minuter.
men nu är jag hemma, med dagens första kopp kaffe framför mig. najs.

ska snart hoppa in i duschen och sen fixa lunch obörja med plugget.

btw, min familj har fått nya fårbebisar;



söööööööt.

hejsvejs.



fredag.

idag har varit en underbar dag. vaknade tidigt och åt frulle och begav mig till sofie.
vi gick ganska på en gång till affären och handlade och började laga mat när vi kom hem igen. vi gjorde egen pasta och det var kul. pastabollar vill jag kalla de nu, för jag är trött och kommer inte igåh va de heter. haha. innehållet va iaf championer, feta, spenat och lite vitlök. de blev sjukt goda och vi hade ostsås till. efter de kaffe och vi hamnade i matkoma båda två och var helt osamanhängande i soffan. haha.
jag märker att jag är ganska osamanhängande just nu med, men det är okej.

kom iaf nyss hem. en lång dag blev det. nu är det te i väntan på Solsidan. det blir en tidig kväll idag, eftersom jag ska upp typ 8 imorgon för att åka och träna. sen hem o plugga.

hejsvejs.


fredag.

sitter med kaffe framför mig, som alltid. pratar med sofie på msn, som alltid, mår illa, som alltid (på morgonen alltså).
ska snart försöka dra på mig kläder och fixa fejjat och dra ut mig i regnet till sofie. idag blir det mina neongröna stövlar. oh yeas. regn är inte okej i min bok. mitt hår blir som en ruffsig boll i regn. inte okej.

idag blir de som sagt häng med sofie, sen hem och läsa dels kursbok och vanlig bok. haha. film för mig själv kanske. aja, får se vad dagen erbjuder. imorgon 9.30 är det iaf indoor walking.

dricka upp kaffet och sen starta då.
hejsvejs.



glöd.

jag har funnit en ny glöd i livet, en ny energi som jag inte visste att jag hade. jag har oftast och alltid varit en ganska likgiltig person. jag gör saker i sista sekund och sitter helre och degar än gör något. men saker har ändrats.
jag har energi och vill göra saker. jag åker runt hit och dit och är sällan hemma längre stunder, förutom när jag sover då. detta är underbart. undra om de är träningen, de nya vännerna eller bara nån skum grej som flugit i mig nu.
igentligen spelar det ingen roll, för jag trivs med det.

dessutom är det skönt med mål, och framtidsplaner. när de krossades så totallt för snart fem månader sen, och de nu kommer nya, ser livet ganska mycket ljusare ut.

imorgon ska jag och sofie göra pasta. spännande. det är en ny erfarenhet för mig.

nu blir det en kopp kaffe innan jag beger mig till bussen.

och btw, på lördag ska jag och Alexx testa indoor walking. min kondis är inte okej, så får väl se vem som svimmar först. hon är envisast i världen, så de kommer vara jag som ger upp, svimmar eller spyr. men jag ska iaf försöka. haha.

btw igen, Melissa Horn är min husgud.


gårdagen och dagen.

igår drog som sagt jag och sofie till rockbaren. Sofie kände sig kanske missanpassad, men hon visade det inte. hon visade god min när jag och emelie helt plötsligt avslutade samtalet för att hänga med i musiken. good sport så att säga. haha. det är en bra vän de, som står ut med de andras "mindre bra egenskaper" (som hon kanske skulle kalla min musiksmak då). haha.
men vilket som, vi hade skit trevligt, skratta och prata och de va en hel del stojjande. jag blev lite speedad på redbull och Evve var bra för mitt ego hela kvällen. Awesome.

idag blir det iaf gymmet strax med alexx. sen hem o duscha o ta de lugnt. tror att jag kanske ska begrava huvudet i kursboken så jag kan ge den till sofie sen.




Onsdag.

Rockbaren står på schemat för kvällen. När Emelie frågade var det tvärt nej, de vill jag verkligen inte. Men jag är inte den som inte påverkas av lite tjöt, så ja. Nu är jag klar och reda att åka. Men även jag lyckades övertala bästa Sofie att haka på. Ska bli sjukt kul att se den donnan på Rockbaren. Underbart. Haha.
Om jag inte ska dricka, kan jag få röka? Nej usch. Vad kommer mitt plötsliga röksug ifrån? förstår inte helt. Haha.


jag tror jag måste stanna här, tills jag återvänder hem.

jag har kommit fram till en sak. Jag är kär i Göteborg, och hon har blivit mitt hem. Både till kropp och själ.
Jag kommer stanna här. Jag har mitt liv här nu. Mina underbara vänner (som för en gångs skull är helt självvalda och faktiskt ger mig något av värde i mitt liv), min skola, mitt välbefinnande osv. Hon är mitt hem.
Detta har resulterats i att jag faktiskt vill flytta till eget. Snart. Dock är jag realistisk och vet att det är smartare att vänta tills efter sommaren. Jag letar febrilt efter lägenheter, finner mig själv sitta på IKEAs hemsida och kollar möbler, letar områden som jag vill bo i osv. Det kallas "nesting" (hur faan de nu stavas). Men egen lya är mitt nästa mål i livet, och det känns så jävla bra att faktiskt veta vad jag vill.

Det enda är saknaden av familjen, såklart. Men vad faan, de finns buss och tåg osv.


jag vet vem jag är, när jag är hos dig.

gårdagen var fin. häng med sofie, arbetsintervju (och ja, jag fick det, woho) sen hem o duscha o käka sen drog jag till Philip för tvtittande och tacos. fick dock slåss med Havana hela natten för hon tyckte de va kul o pussa mig i ansiktet med sin blöta nos. då vaknar man. haha. sen drömde jag även en helt sjuk dröm som var mindre kul. läskigt. uscha. så nu drömmer jag även när jag inte är ensam. vad kom de ifrån. mardrömmar försvinn.

sen imorse gick ja upp tidigt o kom till gymmet kl 10. tog ut mig mer än vad som va planerat, åkte hem o mådde piss. laga mat o duscha. o nu är ja piggare. dock ont i huvudet. inte kul.

men nu ska jag snart iväg o möta upp bästa Alexx för promenad i Slottis. Sen hem o dega med film hela natten är min plan.


måndag, ny vecka.

denna dagen har börjat extremt bra. vaknade tidigt, drygt men bara att gå upp. drack kaffe och tog min tid. testade ett par byxor som jag inte kunnat ha, och fick på mig dom utan problem. jag tog ett glädjeskutt i mitt rum. haha. om människor sog hur jag betedde mig när jag tror att ingen ser hade de nog antagit att jag var en metalpatient. men det är okej. jag bjuder på det. att vara skum o udda är lite min grej, I guess.
är nu inne på andra koppen kaffe och frukosten i magen. hatar frukost, mår alltid illa efter det. undrar varför. det är drygt iaf.
nu ska jag snart fixa ansiktet och bege mig till stan. blir att shoppa med Sofie. eller ja, hon ska shoppa. jag ska mest följa med. hehe. sen hem till henne o Per för kaffe. sen på intervju. åker hem efter de för käk o sen blir det nog att dra till Philip skulle jag misstänka. Kramas med finaste Havana. Woho.

Where is my mind?

jag älskar hur bra jag mår just nu. jag är på rätt väg.


Buss.

Att vänta på en buss i 25 minuter känns inte ok. Det är bara för att det är söndag. Tror inte västtrafik att man åker buss på söndagar? Hmm. Vilket som, pressade som faan på gymmet. Svettades som en gris. Skönt. När jag kommer hem blir det mat o film skulle jag tro. Vara sur på att jag har mens. ;)

Om jag kunde drömma.

Yiruma – River Flows In You

läser om twilight serien nu. alltså, det känns som boken är skrivet helt anorlunda. eller... är det bara jag. finns de nån skillnad på första tryckningen o den senaste? hmm. det sitter antagligen i min hjärna.

nu drar jag till gymmet o pressar.



solen skiner.

det är söndag idag. jag är inte bakis, eftersom jag faktiskt var nykter igår. underbara känsla. haha.
lyssnar på melissa horn och dricker kaffe och snusar. kommer nog aldrig sluta snusa, till sofies fasa. alldeles för underbart. men det kanske kommer en dag för de med.
iaf. min rapport är inskickad och tyngden har släppt. så underbart bra. den suger apballe, men de skiter jag i nu. jag citerar mig själv från en tidigare dag; jag ska bajsa på den. haha. min mognadsnivå har sjunkit betydligt sen jag började med denna tentan. fuck it. nu är den över.

planen var att åka till min kära fader denna veckan, eftersom jag är "ledig". men, nu är biljetterna pissdyra och det är inte okej att betala typ 1700 kr för en resa till söderhamn. faktiskt inte. kanske kan flörta in mig hos mamma så jag kan åka till dom nästa helg istället. haha.

min syster fyller stora 16 år idag. woho på henne. min lilla skrutt. fattar inte när dom vuxit så mycket. känns som de va igår jag fick hämta o lämna dom på förskolan. jag minns hur de va, på pulkan fick de båda sitta och jag drog dom. michelle blev alltid JÄTTE ledsen och grät jag jag gick, vilket fick mitt lilla hjärta att krossas. nu ger hon mig knappt en kram när jag kommer hem. är du för tuff för de helt plötsligt din lilla flata! haha. kanske förstör din image? haha. nej, är nog mest för du är för lik din kära fader, min plastfader konrad andersson. stenmuren. ;P

melissa horn spelas om o om igen. jennifers fel. varför spelade du de igår? kommer jag knarka ihjäl mig på de. som allt annat.

vad erbjuder denna veckan då? hmm. har tre personer jag ska umgås med iaf. och träna såklart. o imorgon ska jag på intervju för extrajobb. faan va najs de hade varit, med lite mer pengar att röra sig med. underbart.
läsa ska jag göra med. ska träffa min hund mer också. saknaden är enorm. han är finast i världen och den enda mannen i mitt liv! haha. för alltid.

nej nu ska jag packa väskan inför ett grymt pass på gymmet. kompensera för att ja glömde byxorna i fredags. dumskalle. men charmig är jag allt. det säger sofie. :D

Salem, jag väntar ivrigt på svar :D




Salem al fakir.

vill du bli min, bara min?
jag är snäll, och ganska rolig (tror jag). jag skrattar mycket och gärna (högt får jag höra ibland).
jag ser helt okej ut, inte direkt fin, men inte direkt ful heller.
jag tycker om de mesta typer av filmer, men mest skräck och komedi.
jag lyssnar på en salig blandning musik, men hårdrock står mig närmast.
jag lagar gärna mat och bakar, men du får gärna städa.
jag kan försöka tillfredställa dig, bäst jag kan.

så, its a deal?

:D:D:D:D


haha




take me on the floor.

låten spelas om och om igen. den är bra, den är pepp. haha.

jag hade återigen en sån där sjukt hemskt natt. vaknade stup i kvarten av att jag var livrädd och svettig överallt. halv 9 gav jag upp och gick upp helt enkelt. dock vaknade jag av fågelkvitter så ja. dagen kändes okej.
eftersom mitt täcke o lakan vid detta laget hade varit dyblöta hela natten är  det nu en maskin tvätt igång i källaren. frukost i magen och kaffet brevid mig.

nu väntar jag bara på sofie pal backlund på msn. ;) haha.

idag blir det tenta, jennifer och sen tess o melodifestivalen. börjar bli less på att alltid yra runt. tror jag hade behövt en dag bara hemma. men de får vell bli i veckan.

ah just de, drömde skumt om miin kära far med. han va jätte gammal. o han är faktiskt ung. måste ringa han idag.


i know.

jag tycker att jag kanske borde få veta det innan, om det nu är som jag tror de är.
men det verkar inte du tycka.
det är lågt. faktiskt.

men det kanske bara sitter i min skalle. det kanske inte alls är som jag tror att det är.
dock brukar inte min magkänsla ljuga.



nu blir det gymmet iaf. underbart bra. kär i träning. haha.


10 mars.

gårdagen blev minst sagt galen. skulle bara vara chill, men blev fest som satan. underbart kul var det iaf.
jag gillart.
btw, man ska ha en cpfylla när man fyller år. det sa faktiskt Alexx. och det fick jag o det var kul. jag mår bättre än jag förtjänar. haha.
kvällen började iaf på vasa med tess, therese, hannah, madde och sofie. vi snacka o myste med sällskapet. sen kom sofies man med vänner. då blev de alkoholregn. det blev målande på varandra med mina godispennor jag fick och det blev kort hit o ett hångel där o så vidare. hmm...
jag puttar bort ångesten och visar bilder istället.




24 långa år.

IDAG ÄR MIN DAG!






funderingar.

när tankarna blir för mycket ringer jag till mamma. ikväll är en sån kväll. jag är glad för att jag har, men att ha ångest dagen efter är återkommande för mig. extremt återkommande. så jag satt här efter duschen o kände den där paniken i kroppen. oh så jag känner igen den väl, och hatar den av hela min själ. ville lägga mig o sova bort skiten, men känner mig själv så väl så jag vet att jag hade lagt mig, o sen hade jag bara stirrat i taket och haft skallen full av spöken. vilket jag helst vill undvika.
så jag ringde helt enkelt mamma, och pratade om allt och inget. pratade om min ångest, pratade om hennes jobb, pratade om fölen hemma som ska ha bebisar, pratade om sex o samlevnad, och att inte klara av att vara ensam osv. nu känns de lite bättre. nu känner jag mig lite starkare igen.

det blir film och te nu. jag försökte få med evelina på en promenad, men hon hade inte tid. en annan dag blir det helt enkelt. :)

efter imorgon är jag en nykter version av mig själv. alexx och jag tävlar. haha. den som är först att ta till alkoholen förlorar och får då pröjsa middag på stan till den andra. jag är envis, och jag misstänker starkt att de är även hon. så det blir nog en lång periods nykterhet. och jag behöver det. alkoholen har börjat göra mig destruktiv, och gör så jag agerarar helt utanför min personlighet. och jag har alltid ångest dagen efter. och flera dagar efter. skiten är inte värt det. jag har det trevligare utan det. så nu fokuseras min energi på skola, träning, vänner och att få mig själv att må så bra som jag kan må. för just nu känns det inte som jag mår så bra. eller nej. stryk. jag mår bra, men jag har så mycket känslor som jag inte tagit hand om på så många år, som nu dyker upp. och när de kommer mår jag inte alls bra. men jag måste inse att det är okej att vara ledsen en stund. jag får gråta. jag får vara nedstämd. jag behöver inte alltid vara glada josefin som skrattar och stojjar. jag får vara ledsen. och jag får bli tröstad. för det är helt okej att vara jag, och allt det innebär.
det är en stor lärdom. att inte alltid behöva vara stark. och den där mentaliteten att äsch de löser sig, eller skit samma, det är över. ta tag i det när problemet dyker upp är bättre. och det gör mig starkare. och till en finare person.

förövrigt så fyller jag år imorgon. woho. det ska firas med goda vänner och mycket prat. hoppas jag. det kommer bli en fin kväll. hoppas mina vänner kommer överens bara.

nu film o te som sagt.


riwer flows in you.

gårdagen var galen. både på bra och mindre bra vis.
efter mitt firande imorgon är det över. det håller inte längre. inte alls.

jag hatar att jag har gått och blivit känslosam. det är jobbigt, och jag känner mig utanför mitt element.
dessutom får det mig att tänka saker jag inte ska tänka.


no stress

inläggen igårkväll var, dryga. men ja. så ni vet- idag är det bättre. man får ha lågpunkter i livet. annars är man inte mänsklig. faktiskit.
sitter nu i skolan med Sofie o försöker skriva på rapporten. det går vell sådär. haha. men jag knappar vidare. känner ingen vidare panik iaf. så de är okej.
efter lunch ska ja träna en sväng, sen hänga med tess o natta. kan bli spännande. :D
undra vad vi hittar på för kuuligt.

hejsvejs.




Trodde man var smart.

Varför lyssnar man på depp musik när man redan är låg? Tänkte; ja men lite musik, det kanske lättar på tankarna. Ja men visst. Bra drag. Nu har jag istället en blött kudde. Tack för den smartröv. Hata. Hatar att vara svag. Varför skriver jag här? Dumt. Kanske för jag inte vill störa nån med samtal så sent. Dumt. Vore bättre om jag bara ringde nån. Mamma hade inte blivit arg. Men istället ligger jag här. Måste försöka sova.

I säng med josefin erlin pt. 4.

Det är inte normalt att vara rädd för natten. För att lägga huvudet på kudden o blunda. Då kommer tankarna. När man försöker slappna av o somna. Det är då allt kommer. Hur faan har det redan gått 4 månader? Varför börjar det göra så ont nu? Det är ingen trevlig känsla, denna känsla.

ansträngande dag.

åkte till gymmet då som planerat. bussresan dit var spännande. tog en buss som går till Heden, så går jag därifrån till Domkyrkan. men helt plötsligt börjar busschaffören försöka få kontakt med mig, så jag tar snällt av mig hörlurarna och tittar runt mig. bara jag och två till på bussen o de sitter där fram, så de är nog mig han pratar med. ja? frågar jag. "vart ska du? jag kan köra vidare till kungsport och brunnsparken om du vill, de andra vill de"
"ja jag ska till kungsport så kör vidare du" så log han sött. haha. söta busschafförer gör dagen så mycket bättre.
gick till gymmet. dog på den där jävla trampmaskinen. jag älskar den, och hatar den av hela hjärtat. men i slutändan tror jag vi kommer leva lyckliga resten av våra dagar. faktiskt. haha. sen kördes de muskler, helt slut blev jag.
stackars min rumpa.

sen gick jag o Alexx o tog en kaffe i väntan på våra bussar. det var då jag upptäckte det. hur SJUKT panikkissnödig jag blev. förstårligt. så mycket vatten som m an kränger i sig, sen en gigantiskt kaffe på de. bussresan hem var en pärs. det gjorde så ont. jag fick sitta och spänna mig. fick knäppa upp byxorna i smyg, skakade så hemskt för jag spände mig. fick panik för rädslan att kissa på mig. mådde illa för jag blev nervös o spände mig. väl på min hållplats gick jag av o kunde knappt gå. räknade metodiskt för mig själv när jag gick 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10, sen om igen.
kom tillslut innanför dörren. slängde av mig allt, mindes den gigantiska spindel på den toan som va närmast, kröp upp för trappan, och satte mig tillslut på toan. sen skakade jag typ 20 minuter efter de. min kropp var i uppror.
LÄR DIG KISSA INNAN DU GÅR FRÅN GYMMET!

sen fixade jag käk och en rumskamrat berättade att hon bakat bröd och bjöd mig. jag älskar det. så underbart fint. sen fick jag henne att döda spindeln på toan här nere. hon är inte rädd för spindlar, men till o med hon hoppa till lite när hon såg bamsen. shit. men nu är den död iaf. (folk från norrland är hårdare än oss veklingar nereifrån)

resten av dagen nu går till att dricka mitt kaffe, plugga lite, läsa, fixa med naglar och vara allmänt glad att livet går bra. är dock lätt störd på tre personer. men lägger inte energi på det nu. för som jag o sofie bestämde; vara positiva.

o btw, min födelsedag närmar sig. woho.




söndag.

vaknade tidigt även denna dag. jag förstår det inte helt, men okej. bara att kliva upp.
behöver verkligen gå på toa, så tar på mig morgonrocken o rör mig ut mot toa. tänder o ser att de ligger massor toapapper i toan. fattar inget. börjar titta lite lätt runt mig o funderar. det är då jag ser den, en GIGANTISK spindel. jag överdriver inte. man såg håren på benen. jag dog. mitt hjärta stannade och jag flög ut från toan.
nu var jag ju tvungen att kissa ännu mer så sprang upp på toan på övervåningen.
det är en person till hemma, och han sover. vem faan ska ta hand om den äklicka spindeln? för inte är det jag iaf.

nu är kl strax efter nio. jag har ätit frukost och har bara lite kvar på kaffet. jag är påklädd.
det är låång tid kvar tills ja ska träffa Alexx för träning. kanske man kan skicka sms o se om hon vill åka innan. ska nog testa de. så startar man dagen tidigare. idag är de styrka.

hejsvejs.

lördag.



åkte till högsbo, stannade till hos Philip o kramades med Havana (den andra är lite svårflörtad, dumma katt!!) och drack en sjuuukt god vaniljlatte. godis i flytande form vill jag lova.
sen hem till jennifer där jag hjälpte henne att packa lite (läs; LITE) och sen ut med hundarna. var snorkallt och både hon o jag glömde vantarna.
sen åkte jag hem och har nu käkat o druckit kaffe. är så förbannat trött och vet inte hur jag ska hålla mig vaken helt. men om en timme är de melodifestivalen. innan dess blir det te och läsa bok.
imorgon; gym klockan halv tolv med bästa alexx, sen vet jag icke. plugga lite på kvällen iaf.


Kalla mig.

det är skumt hur låtar kan väcka en så sjukt massa minnen. helt stört. och idag är jag glad. och peppe. väldigt mätt för tillfället, men glad för de.
somnade tidigt igår. skönt. vaknade halv 8, en lördag, och gick upp utan problem. började tvätta och städa rummet. sen frukost o kaffe. platta håret och fixa andra smågrejer.
nu ska jag om en stund hänga tvätten, sen hem till jennifer för lek med henne och Sigge. fick reda på en bonus med. spikie o gizmo ska med leka med oss. underbart. :D tre galna vovvisar att kramas med.
o solen skiner så de blir långis. alltid bra.
ikväll blir det melodifestivalen och imorgon blir det träning ganska tidigt. känns okej. sen blir de lite plugg på dagen med skulle jag tro. måste komma ihåg att skriva ut arbetet hos jennifer.

nej, nu dricka mitt kaffe.


tv-kväll

ser så Solsidan med en i kollektivet. vi sitter i varsin soffa och gäspar för fulla muggar. kan lova att de blir sängen snart iaf. helt död.
tog ut mig på gymmet. slut efter det.
gick till affären o handlade lite. åt kvällsmat o nu har ja mys med god juice, nötter o vindruvor. mums. :D


strong enough.

night and day.

nu börjar det krypa i kroppen att det är fredag. men även jag måste lära mig att min kropp behöver vila. behöver inte umgås med folk hela tiden. efter denna dagen kommer min kropp o hjärna behöva ta de lugnt o bara dega i min ensamhet. jag får bara hoppas att inte tankarna ändras senare. ingen karaktär när det kommer till ensamheten, men men.
har nu kommit hem o slängt i mig mat. ska dricka kaffe i lugn o ro o sen bege mig till gym med Alexx. duschar hemma, vilket är ett rent taktiskt val. får då mååååste jag ju hem, kan inte få för mig att dra vidare till någon. påvägen hem ska jag införskaffa mig mjölk o te är min plan. även bröd till mina tonfiskmackor jag ska ha som fredagsmys.
film blir det nog med skulle jag tro.

igår var det jobbigt. en dum tanke dök upp. inge vidare bra, så den puttar vi undan för tillfället.


fredag och skola.

idag sitter vi igen och studerar, jag och sofie. vi är duktiga. mycket duktiga faktiskt.
hoppas jag får lika myket gjort idag som igår.

så idag blir de plugg till ca fyra (beroende på hur länge hjärnan orkar) sen blir det träning, och jag ska försöka anstränga mig för att verkligen ta ut mig som faan. sen blir det film (hoppas jag håller mig vaken).
imorgon hade jag tänkt plugga mer, sen kanske svänga förbi jennifer och kramas med Sigge. sen är det faktiskt melodifestivalen. faktiskt. får inte svika traditionen.

för övrigt är det svinkallt idag. SVINKALLT.




BTW

glööömde helt bort. beställt snyggaste skorna ever från HM. de kommer dock inte fören i maj, och jag kommer slå ihjäl mig i dom, men det är de värda.
kolla på dom lixom. får kåtslag bara av att se på dom.


wheres is my mind?

Sofie påpekade att uppdateringen på bloggen varit lite.. smal på senaste tiden. så kör en uppdatering då.

Tisdags spenderades med vän, snack o så vidare på Kellys. Alltid trevligt.
onsdagen spenderades med att må illa och hjälpa therese upp ur sängen.
torsdagen (idag) spenderades med att plugga sönder hjärnan.
fredag (imorgon) spenderas med att plugga sönder hjärnan lite mer, sen gym med alexx.

det är vad jag vet än så länge. vad helgen har att erbjuda visar sig. just nu är jag mest för trött för att ens fundera. mina ögon för fysiskt ont och tröttheten är totall. ska försöka palla mig igenom en film till, sen ska josefin nanna. imorgon ska det minsan bli minst fyra sidor till. och sofie ska peppas så hon inte stirrar sig blind på en mening hela dagen. hoppas att hon håller sig frisk. jag hoppas att min visdomstand mest driver med mig. för det är inte okej om den börjar nu igen. speciellt inte i tentatider/födelsedagstider. inte okej.
förhoppningsvis drar jag till pappa den 15 mars och stannar tills den 22 mars. vore kul. var ett jävla tag sen jag var hemma i pappas kvarter. dags nu känner jag. saknar systeryster med som glassar i solen för tillfället med hennes sambo o hans föräldrar. avis - nej vadå?

tror jag kanske ska försöka kidnappa Sigge en stund på lördag. saknar min man mer än jag vill erkänna för mig själv. det är jobbigt.

random bilder från dagarna som varit.



jag känner faktiskt peppen lite. tror hjärnan har gått på snålvarv för länge, denna kursen har varit kass. skönt att använda den igen.

hejsvejs.


make me wanna smile.

nu är gräten och knäckemackan nere i magen. kaffet bearbetas. vill ha en snus, men då måste jag gå till köket och hämta det. tar det på vägen ut istället.
sovit sådär. frysit. brukar vara skit varmt i mitt rum, men måste ha blivit snorkallt ute inatt eftersom täcket o allt var skit kallt efter draget från fönstret.
idag blir det iaf VFU, ska gå snart. sen när jag kommer hem ska jag ringa tre och fixa med räkningen, fixa med tvätten, mejla olika personer osv. en del att komma ihåg idag. måste komma ihåg att ta ut pengar till huskassan med. jag måste börja bli senil för jag glömmer det hela tiden.
antingen så glömmer jag, eller så fixerar jag. uscha. jag kommer bli en jobbig tant.

nej men nu ska jag slänga på mig ansiktet, och dricka upp kaffet. sen dra mig.
förresten, solen ler mot mig idag. jag ser henne, och de kommer nog bli en fin o solig dag! japp. :D


Måndagmorgon.

jag HATAR när lappen på byxorna kliar en massa i svanken. det stör mig just nu. men jaja. bara att stå ut.
ska om ca 10 minuter gå till bussen. kl är 7. inte helt okej. men det som är bra är att det sparas tid då jag äter frukost där, med barnen. det är bra. :) då hinner jag piggna på mig innan det är frukostdags med.
ska ha mina supersnygga neongröna stövlar idag (tack Marina) och vara snygg i dom.

efter det blir det hem o käka och så, sen in och träna.

hejsvejs.

RSS 2.0