Hemfärd.

idag ska jag åka hem! hem hem hem till mamma.
mysigt ska de bli, hoppas allt går smärtfritt och att jag inte glömt allt för mycket grejer.

vila upp mig är mottot för denna resan. helt klart.

jag är dock livrädd för bussresan. halt på vägarna, men det ska nog gå.

<3


tisdag.

nu ska jag snart iväg o fika med bästaste Jennie innan litteraturseminariet. Hon ska låna en bok, och så ska vi som vanligt prata skit om folk. haha. Eller nej, spy galla över män. Det ska vi göra.
Sen blir de som sagt skola i tre timmar, och efter det tar jag med mig Alexx hem för lite häng. Sen ska jag på nå vänster hinna plugga och packa inför imorgon. Vet inte alls hur jag ska hinna allt. Eller vad faan jag ska ta med mig. Känner mest för att BARA packa ner ett par mjukisbyxor o en tjocktröja o kalla det klart.
Är det okej? haha. Nyår i mjukisbyxor. det hade varit nått.

dom där jävla tabletterna gör mig så jävla illamående. hata det. jag måste nu på en timme hinna äta (vilket kommer göra mig mer illamående) plus sminka mig. faan.

Antony & The Johnsons – Knockin' On Heaven's Door


Funderingar.

Så mycket tankar. Jobbigt, jag känner att det påverkar mig mer än det borde få göra. Men jag kan inte hindra det. Att åka hem nu över jul känns både som en otrolig lättnad men även som ett stort test. Hur faan ska detta gå? Skrämmande, men skönt. En skum känsla. Ett roligt plus sådär när man redan är stressad, måste till vårdcentralen imorgon. Urinvägsinfektion verkar vara min nya grej. Jippi. Inte.

onsdag.

okej, nu är vfun slut. det är skönt, men det känns läskigt. jag lämnar tryggheten med malmstensgatans förskola bakom mig, och ska se andra vyer. förskoleklass och fritids med andra ord. hur kommer det bli? får hoppas att jag inte gjorde ett misstag bara. för det hade varit drygt.
tiden på malmstensgatan har varit underbar, men samtidigt jävligt jobbig. fick kämpa hårt på min osäkerhet där, men man vinner på det. för pedagogerna är underbara och barnen ännu mer underbara. vi bytte paket med varandra och mumsade på mina muffins jag och cristina gjorde igår.
jag måste masa min rumpa dit och hälsa på någon dag bara. :) visa att jag trivdes.

veckan har i övrigt varit tuff. lucia i måndags. fick världens panikattack precis innan vilket gjorde att jag var hur trött som helst resten av dagen. men jag var kvar, så plusspåäng till mig. på kvällen tränade jag, gärnet. fy faan vad jag puschade. underbart. sen va tisdagen och onsdagen (idag alltså) mest trött. så trött så trött. idag fick jag dessutom nå jävla fel på magen så jag har gått omkring med en sån brutal smärta, som jag försökt trycka bort, men de går ju inte direkt när man kallsvettas för man har så ont. men men. har fortfarande ont nu även på kvällen, vilket gjorde att jag fick skippa träningen idag. hoppas de är borta till imorgon.

imorgon är det skola igen. fyra dagar kvar, sen blir de ledighet. underbart bra. det behöver jag så sjukt mycket. s sjukt jävla fasansfullt mycket.

livet går upp och ner, som vanligt. det känns jobbigt och jag börjar bli rädd att det alltid ska vara såhär. jag försöker, och jag försöker och jag försöker, men hur länge orkar man slå sig blodig för att leva ett "normalt" liv igen?


söndag.

i fredags var det först häng med Jennie. vi drack te och snackade, sen åkte jag in till stan vid 8 för att bowla med lillskiten therese. vi var lika dåliga, vilket gjorde det mer intressant. haha.
efter de mötte vi upp Cristina för öl. även peter kom efter ett tag.
josefin blev på nå vänster snorpackad och började spy innan kvällen var över. fick bli taxi hem, då jag tydligen var likblek på vagnen hem.
detta gjorde att hela lördagen spenderades som ett kolli. spydde gjorde jag regulbundet, och jag låg mest och tyckte synd om mig själv. en halv pizza o två glas cola kl 22.00 gjorde att jag kom tillbaka till livet.
vaknade idag halv 10 och insåg att de va dags att gå upp. ska iväg o åka skridskor snart minsann. börjar bli en vana, en fin vana för kul är det allt.

imorgon är de lucia. vilket betyder gå upp sketa tidigt för att vara på praktiken. i will die. haha.




call me.

kom nyss hem från gymmet. eller ja, nyss och nyss, jag har duschat och gjort te med. jag är helt död nu. att vara på praktiken på heltid och träna och ha ett liv tar faan på musten. shit. men jag hoppas på den god natts sömn. det behövs. verkligen.

känner att jag blir retlig och har nada tålamod när jag är såhär sömnfattig. det är inte roligt för människorna jag är otrevlig mot. men jag försöker slänga på ett leende och bara tänka det jag tycker, och inte få fram det.

efter träning både igår och idag känns kroppen som gele. men på ett bra vis. det är skönt. imorgon är det praktik igen, som vanligt. jag vill ha helg. jag behöver helg.

ikväll blir det först jamie oliver (sverigeavsnittet) och sen Greys. efter det direkt till sängs.

fy vad det ska bli skönt med jul.


bild från... nångång när jag och syster tog oss en cykeltripp.


Tisdag.

Jag är så helvetes jävla trött. sovit kanske tre timmar. varför? jag hatar när de blir så. jag bara låg där, och kunde inte somna. helt omöjligt. så nu har jag ont i magen och är skit svajjig i humöret. hata.
att jag dessutom går runt i ett konstant skiftande i humöret för en viss person blir det ännu mer konstigt. hur kan en person påverka så mycket? går från att vara förbannad, till ledsen, till förstående, till förbannad o sen rent av helt asledsen igen. why? helt weird.

nej. nu ska jag snart gå till vfun. med min magvärk och dåliga humör. kommer bli en KANON dag. verkligen. haha.


Måndagkväll

Ligger i sängen o lyssnar på musik. Mysigt. Ska snart försöka sova. Att ha samling o aktivitet idag gick bara bra. Sjukt hur mycket fortare dagen går.. Imorgon efter jobbet blir dr förhoppningsvist Box. Najs.

måndag.

VFU snart. idag börjar jag nio och slutar fem. jag är sjukt opepp. opeppheten kommer från vetskapen om att jag idag ska ha samling. så jag är nervös. jag vet detta. haha. men jag tänker förtsätta vara opepp ett tag. så det så.

jag är trött. sovit konstigt inatt. vaknat ofta.
dessutom spökar mina tankar med mig. jag är ledsen, på två personer. två personer som helt enkelt bestämt sig för att det inte är värt att höra av sig till mig mer. eller bry sig för den delen. det är sorgligt.

jag vill att VFUn ska vara över, så det kan bli den 22. jullov. det är det jag vill ha. nu.




sexy mama



jag är helt klart charmigast ever. jag menar, kolla?? haha.

idag blir det stan en sväng, sen jennifer en sväng. det är dagen. jag är redan trött o lite frusen, men jag försöker ignorera det och bara vara. haha. imorgon börjar praktiken igen. och det blir samlingar hela veckan. lätt som en plätt, eller? snarare skit läskigt. men det är bara o köra på i guess.


Lördag.

Att redan ligga i sängen runt kl 10 börjar bli en vana. Det är nog en ganska bra vana. Men iaf. Det känns skumt att redan planera att sova, en lördagskväll lixom. Jag ska inte upp till nått. Ska inte stressa imorgon. Men jag är trött helt enkelt. Maria Mena i lurarna. Sweet.

Awesome Shit.

Ishfwilf Lyrics by Disturbed

I have climbed highest mountains
I have run through the fields
Only to be with you
Only to be with you
I have run, I have crawled
I have scaled these city walls
These city walls, only to be with you

But I still haven't found what I'm looking for
No, I still haven't found what I'm looking for

I have kissed honey lips, felt the healing in her fingertips
It burned like a fire, this burning desire
I have spoke with the tongue of angels
I have held the hand of a devil, it was warm in the night
I was cold as a stone

But I still haven't found what I'm looking for
No, I still haven't found what I'm looking for

I believe in the kingdom come
And all the colors will bleed into one
Bleed into one, but yes, I'm still running
You broke the bonds and you loosed the chains
Carried the cross of my shame, my shame
You know I believe that

But I still haven't found what I'm looking for
No, I still haven't found what I'm looking for




fredag.

det är äntligen fredag. tror att det är vetskapen om just detta som är enda anledningen till att jag kom upp ur sängen. denna veckan har gått fort, men fy faan vad trött jag varit. det har inte bara varit fysiskt jobbigt, utan rent psykiskt har det varit en pärs. men jag vet iaf att jag är starkare än jag trodde. bara jobbigt med oron hela tiden.
jag måste lära mig att kunna äta utan ångest. det är inte svårare än så. alls.

iaf. det är fredag. slutar tidigt. underbart. så idag är arbetspasset 7-14. sweet. efter praktiken ska jag (om jag inte är bajstrött) bege mig till apoteket. måste köpa lite småsaker inför hemresan. saker som ibumetin, histamin och ny salva till ansiktet. är så sjukt torr.

btw, träningsvärken är ännu mer brutal idag. shit. men det kommer nog gå bra, specielt när man ska vara ute med barnen i flera timmar och man blir kall och stel, då blir träningsvärken ännu mer rolig. hehe.

ikväll blir det antingen att jag drar till Freddy, som jag sa till han redan i tisdags att jag skulle, eller hem till Jennifer som ville umgås, eller att jag somnar hemma helt enkelt i ren utmattning.
vi får se.

nu ska jag slänga mig på ansiktet och sen dra mig.




torsdag.

idag är det torsdag minsann. igår efter vfun och föreläsningen drog jag hem och gjorde käk till mig och cristina. jag hade en sån där superduperkanon dag och endorfinerna riktigt spruta genom öronen på mig. så vi beslöt oss för att åka och träna.
bodypump. jag älskar det, men jag hatar det. man vet att man pressar sig till det yttersta när benen skakar så pass mycket under passet så att man inte är säker på om dom kommer klara att bära mig.
på vägen till vagnen gick både jag och cristina som två idioter som inte kunde kontrolera sina ben. de levde ett eget liv. väldigt knasigt det där.

förövrigt har jag blivit en torrboll. haha. mitt ansikte börjar likna ett sandpapper, och vi ska inte ens tala om händerna. shit. det blir inte direkt bättre av att man spenderar flera timmar utomhus med barnen, eller att man spritar händerna med jämna mellanrum i ren panik för att inte bli sjuk av barnens snor som flyger överallt.

och. nästa vecka ska jag tydligen hålla alla samlingar. eller ja, min LLUares alla samlingar. ehm. jag har idetorka. jag menar, vi måste öva luciasångerna och öppna julkalendern. de duger väl? bra. då är de bestämt. haha.

jag fryser. dricka upp teet, borsta gaddarna och sen dra mig.




yrket.

idag har jag en så sjukt bra dag. en så sjukt bra dag. i love it.
dessutom fick jag idag för första gången erfara vad det är att ha ett sant pedagogiskt ögonblick. det var underbart i tell ya!

nej nu blir det gymmet.

RSS 2.0