mycket har hänt sen senast

onsdag; åkte till motala för familjen erlin/andersson. först på dagen var det workshop med rytmik. som vanligt ville jag skämmas ihjäl, hatar att "bjuda på mig själv". haha. efter det så var det iaf en seg bussresa upp i landet på 3,5 timmar. framme fick jag stå o vänta på Konta. mamma hade tydligen sagt till han att jag kom en kvart senare än vad jag skulle komma, och med tåg. så ja, vi yrade runt båda två men tillslut så hittade vi varandra och åkte hem.
på kvällen skulle familjen på bio, men jag skulle inte följa med för jag och jennifer ska se den tillsammans. Änglar och demoner nämnligen. Så jag beslöt mig för att åka till mormor. Jag hade ju ännu inte sett hennes lägenhet. ett dåligt barnbarn är jag. så här såg det ut;

 

mycket fint var det. när jag kom hem så segade vi alla i familjen. gick och la mig väldigt sent, och då såg jag o syster caroline (carolineerlin.blogg.se) på film.

Torsdag; bilresa till söderhamn startade kl 8. första stoppet var linköping där vi skulle hämta upp michelles vän Josefin. efter det var det en 40 mil lång resa som var både dryg, rolig och så vidare. haha.
väl framme fick vi packa in oss i min syster jennys pojkvän fredriks föräldrars hus. haha. mycket fint och trevligt var det där. skulle igentligen sovit hos elin men fick dåligt samvete när jag såg all mat och allt de handlat till mig (eftersom jag icke äter kött) så jag valde att stanna.
       

Fredag; blev mest slapp, gick och la mig tidigt på torsdag så jag var skönt utvilad. gick ner till pappas affär en snabbis och sa hej till han. sen hem till jennys vän maria för kaffe, sen hem till fredriks föräldrar för mat. Jenny och Fredrik skulle festa i gävle, men jag valde att stanna hemma i söderhamn och chilla med elin. vi gick till krogen och hade det jävligt trevligt faktiskt. kom hem väldigt sent, men det var det värt.

             

Lördag; vaknade av en pigg och glad mamma. "Nu ska vi ner på stan josefin, kom igen!" och allt jag tänkte var, helvete jag dör. men det var bara att masa sig upp, tog ett snabbt bad för att skaka av bakfyllan, fungerade inte så bra, och hela vägen ner till stan trodde jag att jag skulle spy. det var hemskt. på vägen gick vi förbi norrtull och hämtade upp Natta som var ledig och skulle med på stan en stund. så fort jag fick i mig en glass blev det bättre. haha.
efter stan blev det hem och duscha, fixa i sig mat, sen byta till mjukisbrallor och gå ner till vallen för brännboll. det var kul. men allvarligt, jag trodde jag hade dålig kondis, men dessa karlar var hemska. hosta och hade sig efter bara ett varv. haha. men det var gött.
efter det hem igen och käka mat, alla åt så vi trodde vi skulle spricka. sen till seg förfest, sen till en ännu segare där vi blev utslängda för den svartsjuka bruden tyckte det var för många brudar hemma hos henne. herregud, så jag, jenny, hennes vän, fredrik, pierre (??) och stewe drog vidare. mötte upp elin på stan. gick in på krogen för 80 kr, stannade 40 min, drog och käka, gick på stan i typ 10 min för att glo på bilarna, sen gick jag hem och sov. haha.

           

Söndag; mamma säger att nu måste du upp josefin, flickorna är här och vill åka nu. oh nej tänkte jag igen. knappt sovit nått o svin trött. måse hinna träffa pappa och farmor o neeeeeej vilken seg morgon. gick upp, packade fort som faan, slängde på mig kläder och gick ner. satte mig i fem minuter, sen försökte jag säga hej då till jenny, som var stendeckad och bakis så det gick inte så bra. satte mig i bilen och körde till pappa. michelle och josefin satt i bilen hela tiden, men jag och mamma pratade med pappa och lotta, trots vår trötthet. skulle hinna med farmor med men flickorna ville desperat hem så vad gör man. farmor ringde på vägen ut ur stan och frågade när vi skulle komma, hon hade varit och handlat, dålig ångest man fick då. men men. den första biten fram till stockholm trodde jag att jag skulle somna hela tiden, detta gjorde att mamma inte kunde slappna av alls och satt och stirra på mig hela tiden. haha.
men när vi stannade i södertälje för att michelle skulle kissa köpte jag kaffe och då jävlar blev jag pigg. spelade skit högt P3 där de spelade schlagerlåtarna. jag sjöng med och mamma kunde äntligen slappna av. =p
när vi kom hem till motala så åt vi sen drog jag och mamma till mormor en snabb.
sen hem och såg på Bones och X-men (som jag btw är helt kär i nu, suck. wolweriiiiine. najs. haha).

     


Måndag; höll på att försova mig, men caroline sparkade på mig och sa att jag skulle gå upp. efter en sjukt seg och lång och svettig bussresa kom jag äntligen hem till älskade göteborg. det var en mycket trevlig resa. asbra.


bra skit



tisdag

nu har jag pluggat en hel del eftersom jag ska bort så är det ju bra att ha gjort en del så man inte behöver snurra tankarna om det då.
imorgon bär det av. efter föreläsningen bär det av till centralen där jag ska ta swebuss till motala.
sen torsdag morgon blir det resa till gävle, och söderhamn. najs bajs.

puss hej svejs.

söderhamn

på onsdag åker jag till mamma, och på torsdag åker vi till söderhamn.

det kommer bli grymt.


jag har slutat snusa. döda mig, nu!

haha.,


torsdag



idag är jag sjukt trött.

onsdag

dagen började med ett stort suck. så sjukt trött. sen gick vi och lämnade sigge och drog och träna.
efter det hem och laga  mat sen duscha sen hämta sigge.
sen tvätt.

btw, jag har en fiende i trapphuset. en sjuk stor spindel. jag är livrädd varje gång jag ska gå ner i trappan. suck på den skiten. och inte kan man döda den för jag vågar inte gå nära den, sen skulle den säkert överleva ett slag den jäveln. suck.

just nu bakar jag hallongrottor, fast med choklad istället för hallon. en lesbisk kaka, om man frågar anna. haha.

vi har beställt canal+ filmpaket. vågar ju inte ladda ner längre så. haha. hoppas den kommer igång ikväll så vi kan se film.

ha en fin dag alla. hej hej.




meningslöshet

det märks att det börjar försvinna ur kroppen iaf. jag känner mig meningslös, eller nej, det känns som att vardagen och livet är mer eller mindre meningslöst. det spelar ingen roll vad jag behöver eller måste göra, för det känns bara drygt, och jobbigt. haha. segt men sant.
precis ätit nybakat bröd, och vi satte på en film att dega till.
kommer ha svårt att sova sen med tanke på att jag sov tre timmar förut. men så är livet.
imorgon blir det gym och sen stan.

its a boy girl thing

ser på film. det är en sån där typisk amerikansk komedi som man garvar sjukt mycket åt. det är najs.
var på studiebesök på introduktionsskolan i bergsjön idag. det var intressant.
sen åkte jag hem och sov i tre timmar, det var najs som faan vill jag lova. men nu mår jag dåligt, min tand börjar vara jobbig igen, och då blir jag sjuk. suck som faan.

men nu är jennifer ute på en promenad med sin mor marina. men ja, nu ska jag se på filmen. ha det gött.
hej.

davincikoden

har nyss färgat håret igen. det röda såg matt ut i hårbotten, så jennifer färgade det på mig. testade mitt nya blåa nagellack med. det blev fint.
ser just nu på davincikoden. den är bra.

hittat en tattuering jag vill ha. men vill nog ha den på benet istället. kanske.

hmm..



den är fin iaf.

måndag

cykla till gym. hem o laga mat.
nu segar jag till en film. har ont som faan i ryggen. så jävla segt.
tror jag ska gå och sova. suck. haha.

söndag



finast.

frukostte och bilddagboken

ett bra sätt att vakna på morgonen är te och lite slösurfande på internet. det är grymt.
väntar på att jag ska köka upp min frulle, sen blir det dagis för sigge, sen direkt till gym för mig. efter gym ska jag hem och käka lunch eftersom jag kl ett ska vara vid ullevi med skolan, eller ja med centrumgruppen snarare.
hörs sen.
btw, kommer inte in på stina-lees blogg mer. stört.

Kristendom och Islam

idag har vi varit på två studiebesök med lärarprogrammet. det var mycket kul och givande. diskuterat en massa och få se en del nya sätt att se på saker. åt lunch i hammarkullen på ett superbilligt och mysigt ställe. fallafelrulle är mums.
sen hem till jimmi en sväng för te och sen iväg igen. min basgrupp är grym, plus emelie som var med idag med då. bonusmedlem för dagen. haha.

tänkte ladda upp lite bilder nu eftersom jag äntligen lagt in dom från kameran. haha.

RANDOM.



Plugg....




sol och väntan.



Sigge i bilen.



josefin i bilen. .(haha)



haha



grym!

nej nu är jag trött. jag har börjat röra på mig mer osv, och det känns som det tar på krafterna. suck. haha. men det är bra.
imorgon blir det gym innan skolan. hadet gött!
puss hej.

morgonträning och cykeltur

gick upp kl sju och började med morgonträningen. bara lite för att få igång kroppen lite inför dagen. sen käkade jag frukost och läste lite. sen var det dags för skola och då cyklade jag dit. det var drygt jobbigt för jag hade motvind dit, och på nå skumt vis hade jag motvind på vägen hem med. suck.
efter föreläsningen möttes jag upp av johan för att ge han papper och byta bok, sen kom jennifer och hon o jag gick för att äta lunch.

lovesång med lars winnerbäck är guld btw. :)

nej nu ska jag dricka mitt kaffe och softa.
ha en fin dag. hej då.


dålig på bloggen nu för tiden

jag har blivit lite kass på detta med bloggande nu känner jag. det är inte i brist på saker att skriva utan mer energin att skriva ner det som faller. haha.
just nu sitter jag och väntar på jennifers hemkost. hon har jobbat hela helgen nu. eller ja lördag och söndag.
igår var en mycket produktiv dag faktiskt.
jag vaknade och gick en tur med Sigge sen började jag tvätta soffan och lite annat som behövde tvättas. sen gick jag ut med sigge igen, denna gång för att cykla med han (jag har köpt en asfin cykel). det gick vell sådär, men ja, vad gör man. träning ger färdighet? hehe. sen bakade jag, diskade, damsög soffan, badade en stund och läste bok, lagade mat till jennifer ocg mig när hon kom hem, källsorterade högen som vi samlat på oss, sen åkte jag och jennifer och monterade ihop hennes cykel som hon fick. en likadan pärla som min.


idag har varit en lite mer chill dag. diskat, varit ute med sigge tre gånger (idag gick det inte alls med cyklingen) läst lite om träning, om hundar, plyggat lite, käkat mat, och skrivit ett träningschema. för nu jäklar är det dags att starta det där hälsosamma livet som man vill och borde ha. =P


idag blir det tittande på Bones kl 8, sen läsa antar jag.

skola imorgon igen, föreläsning om nå tråkigt antar jag. sen blir det en massa stödiebesök i veckan, så det kan ju bli kul och intressant. hoppas jag iaf. sjukt opepp på skola just nu. vill att det ska bli sommar så jag kan jobba och tjäna lite pengar, förhoppningsvist kunna åka utomlands med. det hade varit najs.


Sigge tror att han är vakthund. så jävla drygt. haha

men nu kom jennifer hem så ska socialisera mig lite.

hej hej.




RSS 2.0