Lördag

Idag är det lördag. Vaknade och kände mig sjukt utvilad. Det var länge sen det var så. Gick upp och åt frulle med Jennifer. Sen när jag skulle sätta mig ner och betala räkningar så upptäckte jag att min dosa var pajj. Helt trasig. Så jag fick dra mig in till Avenyn, där den enda Swedbanken i göteborg som är öppen på lördagar och fixa en ny.
Kom hem, betalade räkningarna, satte mig på balkongen ett tag och sen åt vi lunch på balkongen. Det var najs.

Ikväll tror jag det blir melodifestivalen med Jennifers familj. Kul. Brukar mest bli en massa klagande på alla kassa bidrag, men ja, det är ju kul det med.

BTW, jag är sjukt fattig. Har nada pengar kvar denna månad. Suck.

Hoppas jag får pengar i födelsedagspresent. Haha.








fettisdag

det har varit en produktiv dag detta. lämnade sigge på dagis, gick hem och åt frukost. sen kom basgruppen (Jimmi, Anna och Therese, Johan kom sent som vanligt, haha) och vi gjorde det vi skulle. kl två gick dom och då började jag med disken. Jennifer och Sigge kom hem. jag åkte till stan. kom hem och tvättade och lagade mat. nyss ute med sigge och nu ska vi snart hem till jennifers föräldrar för en sleepover och semlaätande. trevligt.
imorgon blir det gymmet, storhandla och så vidare.
ska bestäma vad vi ska servera på mitt kalas med.

puss hej






Design: Simon och Tomas





VAR ÄR HUNDARNA?

Räkningar

Nu är klockan strax innan tre och jag ska snart in till stan igen för ett smärtsamt möte.
Kom hem från tentan för en stund sen. Jag blev klar halv tolv, åkte och hämta Sigge och gick hem. Tror tentan gick bra, det känns så iaf.
Nu dricker jag kaffe och har kollat på räkningar. Jag kommer endast ha kvar 500 kr efter jag betalat allt. får jag inte pengar i födelsedagspresent är det ganska kört. Suck på det.
Jag undrar hur det blir med Stockholm, har ju inga pengar. Det suger..........

Nu ska jag göra mig redo.

HEJ HEJSnyggast. Min Karl.

Salstenta

Nu sitter jag i HK-salen på Pedagogen på Grönsakstorget. Vi har salstenta. Alla sitter med sina datorer och skriver som galningar. Jag har nyss ätit min macka. Jag fattar inte helt principen med detta. Alla har tillgång till dator, och alla sina böcker, man får prata med varandra, det uppmuntrades faktiskt och så har vi tre frågor att svara på. Med sjukt massa tid. Jag hade föredragit hemtenta faktiskt. Men jaja.

Haha.

BACK TO BISNESS I GUESS.

It runs in the family

Bra film. Tänkvärd.








Lördagkväll.

Sitter hemma och degar. Skönt. Träffade Tess förut på dagen för käk. Det var trevligt.
Jennifer är hos Pias inflyttningsfest. Tess är hos Malin som fyller år. Jag valde att stanna hemma. Tycker det är skönt att vara hemma ensam en stund och bara dega och se på film.
Såg på melodifestivalen först. Bidragen denna veckan sög som faan. Ingen var bra, verkligen ingen. Suck.
Pratade med Jenny, min syster på msn. Tydligen ska hon skaffa hund, en shitzu. Som Jennifers föräldrar, Kul.
På måndag har jag salstenta, så ska plugga imorgon igen. Segt att bara läsa en massa böcker, men jaja.

Och det är SJUKT mycket snö ute. Jag är glad. Sigge med för den delen. Vi lekte i snön massor förut. Han sprang som en galning. Det var roligt.

Nej men nu ska jag ju kanske se klart på filmen. Konsentrera mig lite.
Dessutom vill jag säga att jag saknar min syster Carro sjukt mycket. Massor. Hon är bäst.
Älskar dig.
 



























onsdag

idag ska jag på intervju för sommarjobb. på äldreboende. jag älskar verkligen att jobba med äldre, oftast iaf.
sköna människor.
måste ju tjäna pengar på sommaren, man får ju inget från csn så. känns jobbigt bara, man hade ju velat hinna med semester med. en vecka i söderhamn, en vecka i motala o sen en vecka utomlands som följs av en vecka hemma i göteborg för slapp. men men. får vell se hur det blir med det. blir kanske bara en vecka utomlands med jennifer.
vilket fungerar det med.

kings of leon - use somebody.

tisdag

idag är det tisdag. kl är så lite som kvart i nio. jag fungerar inte på morgonen. suck.
jag och jennifer ska iväg och lämna sigge på dagis sen ska vi och träna.
ikväll blir det hundkurs, igen. det var igår, men sista dagen är idag eftersom vår tränare ska iväg till soliga egypten, eller grekland eller vart det var.
är det ok att slå henne och snå hennes biljett tror ni? för det hade suttit fint med lite värme just nu. väldigt fint faktiskt......

iaf. puss hej hej.

fredagen den trettonde.

ikväll blir det skräckfilmskväll med bästa jennifer. trodde att tess kanske skulle dyka upp med men hon har inte ringt tillbaka så ja.... får vell se.
nu blir det ner till affären för att handla nödvändigheter till denna fiesta.
ha en fin kväll!!

MINNEN

kollade på min gamla blogg nyss. inlägg så gamla som från 2005. stört. jag har ju förändrats en del om man kan säga så. uscha. fick lite panik när jag läste allt.
men nu ska jag äta lunch, lasagne, o se på sex and the city.

Just dont wanna know.



Det blev McKey som vann top model.
Jag tyckte inte om henne helt, det var nå skumt med hennes mun.
Men ja, hennes bilder blev ju bra och så vidare.
Vad vet jag?
Lämnade Sigge på dagis nyss, och nu har jag ätit frukost.
Ska sätta mig och läsa kurslitteraturen snart.
Måste bara vakna till först.
Mornar är inte min starka sida, alls.


why this madness..?




Kväll.
Sova, sova eller inte?
Vad ska jag göra.
Men det blir nog sova, för Jennifer bad mig nyss.
Haha.
Dessutom ska jag upp som vanligt imorgon.
Massage kl 18.00.
Skönt.
GODNATT.

Powernapp

Tänkte jag skulle ta mig en liten snoozare såhär efter lunch. Men nej det gick ju inte att sova. Precis när jag höll på att slumra till så kom posten. Och då vaknade jag till, såklart, och var tvungen att kolla om det kom någon rolig post.... Suck på mig. Haha.
Så jag gick upp och beslöt mig för att göra nått annat. Men jag orkar inte engagera mig alls.
Antar att Jennifer kommer hem snart med Sigge.


Onsdag.

Vaknade som i en dimma imorse. Var så sjukt trött eftersom jag låg och vred och vände på mig skit länge igår. Trodde aldrig att jag skulle somna.Så, som sagt, när klockan ringde ville jag mest slänga mig själv i väggen.
Men det var bara att släpa sig upp och gå o lämna Siggemannen på dagis. Sen åkte jag direkt till gymet för lite träning. Hem och duscha, äta och se på en film. Midnight Movie. Sjukt kass. Men jag kan ju aldrig stänga av en film utan var tvungen att se klart på skiten. Haha.
Nu har jag precis satt på kaffe och väntar på att jag ska orka gå och hämta. Jag är verkligen slut idag. Det är drygt.
Imorgon blir det massage i 50 min. Det ska bli spännande att se hur det känns. Om det gör ont, eller om de är sjukt osv.
Ikväll är det final av top model. Skit najs.

hörs hej.
 








Tisdagkväll.

Sitter och ser på tv. Väntar på att en film ska bli klar så jag kan underhålla mig själv med den ett tag. Jennifer har gått och lagt sig, hon börjar jobba halv sju stackaren. Så det är förstårligt att hon vill sova. Själv är jag pigg. Och är ledig imorgon, så ser ingen anledning till att bege mig till sängen ännu.
Men imorgon ska jag lämna Sigge som vanligt, sen till gymmet, sen hem och läsa. Det blir min dag. Sen final av Top model. woho. Det blir en bra dag.

Jag känner mig fet. FET. Suck.
 

BLOGG

Eftersom min förra blogg på Passagen.se vägrar fungera så får jag helt enjkelt skapa en ny då. Tog mina systrars intiatiiv och använder denna tjänsten. Får se om den är bättre.
Har haft seminarium nu på morgonen. Första timmen slösades av snack om jävla GUL. Så sjukt onödigt snack så de är inte sant. Men sen blev det bättre iaf. Skulle ha haft föreläsning nu, men jag började må väldigt illa, så beslöt mig för att bege mig hem istället. Dessutom tycker jag inte om föreläsningar. Suck.
Men nu ska jag dö framför tvn ett tag. Försöka må bättre.
Puss hej.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0