måndag, hopp.

det är dags att jag återtar det där som kallas rutiner. som jag var så bra på innan jul. för jag känner av skillnaden. jag sover dåligt igen, ångesten är mer påtaglig och jag orkar inget längre.
så nu får jag ta tag i detta.
att jag dessutom spenderat sju timmar i sängen med att konstant vakna svettig o livrädd pga mardrömmar är en annan sak. vet inte hur jag ska orka denna dagen. eller skaka av mig den skrämmande känslan jag haft i kroppen HELA natten. men hey, de är bara o köra antar jag.
hatar verkligen mardrömmar. och dom tog aldrig slut heller. scary shit.

jag saknar dom. massor. det som var. att ångest kan förstöra så jävla mycket. suck.


tisdag

nu mår jag sådär illa igen. dumma frukost.
hoppas redovisningen går bra idag, för jag kommer bli sketa nervös.


easy a

har den filmen slutat gå? jag ville verkligen se den! hmm. får hoppas att den kommer på dvd snart då.
för övrigt har jag nyss pressat i mig frukost. känner mig aptrött och fryser som faan. vill mest av allt bara krypa ner i sängen och sova liiiite till. de hade varit perfekt.
men nej. ska sminka mig snart och sen bege mig till skolan för att förbereda inför gestaltande redovisning imorgon.

min träningsvärk går inte ens att beskriva med ord. så ont gör det. men ska påt idag igen är min tanke. lite kondis efter skolan. ja. så det så. sen hem o beställa dumma böcker till skolan. hatar kursstarter.

hejsvejs.


träning.

det var evigheter sen jag tränade du känns de som. på tre veckor har jag tränat en gång. eller är det fyra veckor? alldeles för lång tid vilket som iaf. hemska tanke. så nu kl elva en lördag drar jag på Bodypump. I love it. Med nån Caroline som ledare. ingen aning. nån ny kanske. aja. det ska bli skönt.

känner mig lite vilsen, men det är okej.

Tillbaka i Göteborg.

Nu är man tillbaka i Göteborg. Eller ja, varit hemma sen i måndags men har slappat/pluggat sen dess. plus haft en slänga av sjuka. så ja.
haft en fin jul och nyår med familjen. en skön och lugn ledighet. precis vad jag behövde kände jag. lite mer utvilad, men har vänt på dygnet. inget vidare bra men hey vad gör man.




RSS 2.0