Måndag, trötta måndag.

Nu sitter jag på vagnen till jobbet. Kl är sex och jag befinner mig snart vid valand. Jag har haft en sten i skon sen jag gick hemifrån. Försökt få ut den men tydligen lyckades jag inte.

Jag stormtrivs på jobbet. Ska ha mina första inskolningar idag, ensam. Eller ja med Hanna men hon har inte heller haft det innan så de blir nytt för oss båda. Ska bli spännande att se hur de går. Men de kommer gå bra.

Jag har sovit ganska dåligt hela helgen så känner mig inte upplagt för att jobba 6.30 - 17.30 direkt. Men det är bara att hinka kaffe så blir det bra.

På onsdag kommer Stefan. Jag längtar som bara den vill jag lova. Att man kan vara så kär i någon, de trodde jag aldrig. Och att de dessutom är besvarat. Det är helt underbart.
På lördag ska vi fira min examen med. Hela familjen plus partners, och Cristina så klart! Inget utan henne minsann!!

Nej nu ska jag lyssna på musik och blunda. Puss på er.


Uppdatering

Ja om man kanske skulle ta och köra en kort uppdatering om mitt liv.
Jag har ju nu tagit lärarexamen från Göteborgs universitet och har börjat arbeta på en förskola. Känns bra och jag trivs väldigt bra där. Både barnen och de andra pedagogerna är toppen. Jag vaknar och ser fram emot att gå till jobbet.
Dessutom har jag gått och blivit förälskad i min ungdomskärlek igen. Känns både bra och skrämmande. Vi har det dock väldans bra ihop och har planer för framtiden. Tänk att de kan ta 11 år att inse att vi borde ge det en chans.
Nej nu ska jag njuta vidare av kaffet på tåget som för mig tillbaka till Göteborg.


Onsdag

Nu längtar jag verkligen till helgen.


Lycka

Tänk att man kunde må såhär bra. <3


RSS 2.0