AVATAR.

alltså, den filmen var så underbar. så vackert gjord och historian var så väl genomtänkt. jag ska se den i 3D när jag kommer hem. och köpa filmen när den kommer ut.
och inatt kommer jag drömma om de vackra blå varelserna med glittrande ögon o heta huggtänder. oh ja.

underbart.

Anya Marina – Satellite Heart - Soundtrack Album Version


always do.

vaknade av en katt som försökte putta ur mig ur sängen, och en stor vit herdehund med sin gigantiska nos rakt på mitt ansikte. han var kall och jag hade fått upp värmen.
efter detta kaos börjar mamma ringa frenetiskt. jag tar ett aktivt val och skiter i det och somnar om. haha.

efter ett tag gick jag upp och fann min lillasyster laga mat. så jag och mina två systrar åt frukost o var lite griniga på varandra men sen efter maten i magen blev de bättre.

nu dricker jag kaffe och chillar. musik is the shit.

imorgon; hem.


idag, imorgon, nu.

sett på film med syster caroline. vi såg på drag me to hell och the hangover. the hangover är så fasansfullt rolig. även om man sitter med ångest så skrattar man tills man får kramp i magen. det är bra, sånna filmer förgyller en annan mörk dag.

kl är nu snart 2 och jag vet att jag borde sova, men jag vet också att denna natten kommer det bli svårt att sova. alldeles för mycket tankar och känslor rusar runt i min huvud, knackar o slår på ställen som inte ska röras. det är inte bra.

imorgon är sista dagen hemma. sista hela dagen innan jag på onsdag åker "hem" till göteborg. jag vet inte vad jag ska tänka eller tycka om det. kommer bo hemma hos jennifer i två dagar. kan inte ens säga hemma, för det är inte mitt hemma längre. sjukt. konstigt. hur livet kan totalvända på bara en sekund. nu är mitt hemma nån annanstans. det har ju tagit mig länge att få det tidigare att vara hemma, och så är det borta.

och oavsett vad vissa kanske tycker eller tänker när dom läser det, nej det är inte självvalt. man väljer inte att krossa någon och slänga bort allt man har. det är inget val man tar. det är ett måste.

på nyår blir det iaf middag med hannah och ulle kommer. kul att träffa den människan efter alla tusen år sen. spännande. hoppas vi har lika trevligt som vi hade då. under den perioden i mitt liv. som nu känns så otroligt långt borta och länge sen.

sen på fredagen flyttar jag till mitt nya hem. eller ja, mina saker är redan där. men det är då jag gör min fysiska och själsliga flytt. det kommer antagligen bli mer påfrestande än vad jag nu är medveten om. men jag hoppas det blir bra. det måste det bli.

sen måste jag göra skolarbetet med. det gör jag på kvällen den första, eller förmiddagen den andra. läsa gör jag på bussen hem till götet på onsdag. det går bra. har inte styrkan att stressa ut mig själv över även det. det går inte.

andas. josefin andas.

men, imorgon är jag i min fristad ännu. imorgon blir bra. imorgon ska jag leka med syster som vanligt, skratta med mamma och vara sur på hundarna. ännu en dag i min privata måbraborg.


almost lover.

denna dagen och gårdagen har varit mest ångest.
tydligen blir det värre av att dricka alkohol med? kanske dags att lägga det på is så man kan få en chans att andas och må bra?

film med caroline nu. kanske michelle med om hon tar sig till att svara på msn nån gång.

hem på onsdag. känns inte okej att åka hem. behöver vara hemma med familjen ett tag till känner jag.





julafton o juldan.

julafton igår va riktig bra. massa god mat, fina klappar osv. sen film med systrar. först såg vi på Zombieland som vad grym!!! sen såg ja o michelle på paranormal activity (??) o den va sjukt obehaglig. slutade med att jag sov med michelle för ja ville inte sova ensam. haha

ikväll blir de party. beger mig till anna runt sex sen går vi till hanna. askul.
sjuk är jag, men vad gör de?




onsdag, dagen före doppardagen. så att säga.

idag ringde Tess mig. jag blev överglad. jag log som jag inte gjort på länge.
jag saknar henne och behöver henne nära, och för en stund kändes det som att hon var här, nära.

dagen har varit hård, mycket att göra. städat i fleera timmar. sen yrt omkring i motala.

nu ska ja snart duscha, sen lägga mig och se på serier på min nya fina underbara dator.





Ny dator.

för äntligen skaffade jag mig en ny dator och ack så jag behövde det.
den är underbar och fin och snabb och bäst.

fixar ordning den andra så syster kan använda den tills hon kan skaffa en ny.

jag dricker öl och fixar och donar med den nya älsklingen. underbart.


Svek av Karin Alvtegen.

läste hela natten. och jag skojjar inte, hela natten. somnade typ halv sex. sov till halv två, men inte utan störande moment. mamma har en hund som absolut inte klarar av att vara ensam. fy faan va han skälde. det var nonstop i säkert en timme. tillslut ringde jag mamma och frågade vart fasiken hon var. sen somnade jag om.
men sen började nåns mobil ringa som attans. och det slutade aldrig ringa heller. uscha. sen somnade jag om, o DÅ ringde min mobil. aaah. blev galen.
då var det min syster som ville att jag skulle hämta henne. fanns ju ingen möjlighet till det dock med tanke på att den ena bilen är i linköping och den andra har mamma. haha.

trodde det skulle bli linköping idag, eftersom min syster skulle handla, men nu verkar det som att hon ska på möta på stallet. så jag vet inte vad som sker.

nu ska jag skriva nån text som mamma bad mig hjälpa henne med, sen ta ner min tvätt så mamma kan hänga sin.

hejsvejs.


Att bli bonde.

på något vis blir man alltid så bondig när man är hemma hos mamma. kanske beror det på det faktum att dom bor på en gård mitt ute i ingenstans?
kanske beror det på fåren, hästarna, hundarna eller katterna? who knows. haha. fint är det iaf.
och det är massor snö här. jag gillar det. det är dock sjukt kallt. sov med kläder på mig för första gången på jag vet inte hur många år.

vi blev klara med allt kl sju igårkväll. men dagen gick så smärtfritt så jag är chokad. fort och smidigt.
började tvätta, det blev dock inte klart fören halv ett på natten. men nu har jag rena kläder. thanks.

idag vaknade jag tidigt, gick upp o åt frukost med mamma. sen efter lite umgånge med systrar lagade jag lunch till alla. efter det gick jag och mamma till vedboden och snikrade samman en grind. vi är nästan färdiga med att montera fast den iväggen, men batteriet tog slut på skrivdragaren så. nu medans vi väntar bir det tripp till affären. jag är i stort behov av hårfärg.

men nu stressar mamma.

hejhej


Hur kan man ha så fel?

Jag satte kl på fem igår. Tyckte det var helt normalt. Ja vaknar av kl imorse. Ville som vanligt slå ihjäl den, men Jag gick upp. Klädde på mig, tvätta ansiktet osv o sen gick jag. När jag väntade på bussen funderade jag allvarligt på om det fanns en möjlighet att ens hjärna kunde förfrysa. Så svinging kallt. Kommer iaf från till praktiken till slut. Funderar på varför de är så mörkt, tänker inte mer på de. Försöker öppna dörren. Varför är den låst? Går till nästa, även denna låst. Men, tänker jag. Varför? Går till huvuddörren, även denna låst. Ringer avdelningen. Inge svar. Tittar på kl. Vad jag trodde var kvart över sju, var kvart över sex. Jag var så nära på att ge mig själv en rak höger! Funderade jaha vad gör jag nu. Kan inte stå här o frysa ihjäl. Som tur var kom petra från min avdelning. Hon såg lika förvirrad ut som jag eftersom hon var 30 min tidig. Haha. Så nu sitter jag här o väntar på att kaffet ska bli klart.

TRÖTT.

klänningen kom idag. den var mycket fin. men störde mig lite på underkjolen, eller vad man ska kalla de. haha.

trött. slitsam dag som faan idag. men hittade plattången iaf. asnice.

ikväll; SO YOU THINK YOU CAN DANCE!! oh yeah!

hejsvejs.


Girls are such a drag.



Cirera – Girls Are Such A Drag

okej. tisdag. hemmadag. Sigge och jag var på promenader. jag packade och pysslade och förbannade mig själv en än gång över hur mycket skit jag har. förstår inte.
nu har jag postat paket till pappa, jenny och farmor. det blir bra.

nu är det tedrickande och filosoferande.

hur faan ska detta gå.


distans.

kärlek är för dom.

nyårklänning köpt. bra. slippa tänka på de. o har skor, armband och hår planerat. förutom färgen på håret. kanske är dumt att ha rött hår till en lila klänning??

johans present handlad med.

jag har ont i handen.

klänningen.



musik.

musik får dagarna att kännas mindre ensamna oftast. det är samma spellista som går på runtrunt, men det är bra skit det vill jag lova.
nu har jag som sagt nästan packat ner allt. det är bara de småsakerna som man tar på fredageftermiddag.
denna veckan kommer kännas lång, men antagligen gå fort då jag har en massa att göra.

imorgon är det min bedömning, vilket jag hoppas går bra. sen blir det banken eftersom jag och jennifer måste avsluta vårt gemensamma konto, och så ska jag lösa in checken från tre. på kvällen kommer Sigge hit eftersom jag måste passa honom på tisdag, vilket gör att jag missar VFU denna dagen. men det är vell smällar man får ta.
så tisdag blir en dag då jag får försöka fixa de sista stora sakerna som ska göras.
onsdag VFU och göra den tredje aktiviteten.
torsdag VFU och göra den fjärde och sista aktiviteten.
nån utav dessa dagar var den julfest med VFUn. minns dock inte viken. tror det var onsdag.
sen fredag ska vi fira Johan som fyller år. det firas med öl och mat på Kellys.
lördag kommer familjen; mamma, konta, carro och michelle för flytt. först åker jag och mamma till kollektivtet och lämnar sakerna som ska vara där. sen åker vi hem och hjälper till att packa ner sakerna som ska hem. sen flyttstäd och mat. sen bilresa hem.
på lördagkväll kommer jag vara helt slut, men äntligen hemma i min fristad.
jag och carro ska ha en chilldag med bara ompyssling av oss. färga hår, ansiktsmask och så. hoppas hon vill klippa mig med, om hon vågar på sig det. haha.

så en fartfylld vecka. sista veckan i lägenheten. det känns skumt, ledsamt och jag är mer än lite rädd.

jag har dock tagit ett beslut. men det håller jag för mig själv.

2010 måste bli ett bra år. annars är allt förgäves.




Söndag.

3 advent. fortfarande ingen julstämning. fuck this shit. haha. kanske nästa söndag, när jag är hemma hos mamma.

denna dagen har varit lite fartfull som igår. men nu är allt packat iaf. eller ja, om jag nu inte missat något. världens största väska med kläder. vad faan hände? dessutom slängde jag sjukt mycket kläder så jag fattar inte vart allt kom ifrån.

nu är jag trött och sliten. ska ta ett bad och chilla, sen blir det att se på Bones ikväll. sen sova. ska ju ha bedömningen imorgon, så bra om man är pigg.

hejsvejs.




Lördag.

denna lördagen har varit intensiv. massa packning. ute med Sigge på långis och så vidare. det känns overkligt att jag flyttar nästa lördag. det är en vecka kvar. bara en vecka. jag kommer nog bryta ihop i bilen påväg mot östergötland när allt är klart. det är mycket förändrningar på kort tid.

jag hade behövt en paus. och Björn. jag hade behövt Björn. han är bra på prat. och öl. han är bra på prat och öl.

nu blir det film antar jag.

fredag.

La Roux – Bulletproof

vaknade halv sex, gick upp och åt frukost. kände mig helt mörbultad. men kom iaf iväg till praktiken. kom fram kvart i sju och det var stress på en gång. stolar skulle fram, barn hit och barn dit. sen gick vi luciatåget iaf. det störda är att jag fortfarande inte har nån julstämning. alls. det är så stört.
hatar att jag inte har det.

kom hem. såg i syne så trött var jag. gick och la mig. sov i typ en och en halv timme. vaknade och fixade lite mat och nu har jag en kopp kaffe framför mig. det är trevligt.

ikväll vet jag inte vad som händer. Jennifer kommer hit iaf. under helgens gång måste jag fråga om hon vill hänga med ner till källaren för att hämta mina saker där. jag vägrar gå ner dit själv, stooora spindlar. jag kommer dö.
måste ta isär sängen med. och då behöver jag hjälp att få ut mina två 90 sängar. jobbigt....

ska vell se på mina filmer, som kom till mig trots att jag inte beställt dom. senaste harrypotter och senaste ice age.

ska bli fint att ha sigge hemma i helgen iaf. :)


dagens.

LA ROUX - Bulletproof

Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,
burnin’ bridges shore to shore, I’ll break away from something more,
I’m not to not to love until it’s cheap,
been there, done that, messed around,
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,

Chorus:
This time baby,
I’ll be,
Bulletproof x2

I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
to walk away from something when it’s dead,
do do do your dirty words come out to play when you are heard,
there’s certain things that should be left unsaid,
tick tick tick tick on the watch and life’s too short for me to stop,
Oh baby, your time is running out,
I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
All you do is fill me up with doubt,

Chorus:
This time baby I’ll be bulletproof x2
This time baby I’ll be bulletproof x2
This time I'll be bulletproof x2
This time maybe I’ll be bulletproof x2
This time baby I’ll be bulletproof x2'


A kind much closer then friends use.

kom hem från vfu för en stund sen. gick halv 1, för jag skulle på ett möte halv två. det gick bra. nu sitter jag med en kopp kaffe och fryser lite. det är segt att frysa. fy satan. men men.

idag vet jag inte vad de blir. känner för att umgås med nån, men tror att energin kommer dala snart. imorgon är det lucia. vilket betyder en snuskigt tidig morgon. sen ska jag ha den introducerande aktiviteten för barnen. undrar hur de kommer gå. bra hoppas jag iaf.

nu blir det musik, kaffe, snus och slapp.




onsdag.

en så lång dag. vaknade trött som ett as kvart i sju och gick upp. var en zombie. gick till bussen och var en zombie. störde mig på en brud på vagnen och var en zombie.
kom till vfu och kvicknade till. dagen gick fort. fick reda på att det var avdelningsmöte, så kom inte hem fören kl 8 på kvällen. 10 timmar på praktiken var inte ok. så jävla seg nu.
fick dessutom göra om min planering för måndag. så plugg på de med då. suck.

nu sitter jag och typ hungrar ihjäl o knarkar den bästa låten på länge.

hejsvejs.

dagen.

har hunnit med allt jag ville idag. det var jobbigt, men det är gjort. det känns bra. dricker te och pratar med jennifer på msn. imorgon vfu som sagt. det är okej.


dagens.

Jason Mraz – If It Kills Me - From The Casa Nova Sessions

"If It Kills Me"


Hello, tell me you know
Yeah, you figured me out
Something gave it away
It would be such a beautiful moment
To see the look on your face
To know that I know that you know now

And baby that's a case of my wishful thinking
You know nothing
Well you and I
Why, we go carrying on for hours on end
We get along much better
Than you and your boyfriend

[Chorus:]
Well all I really wanna do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through
And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me

How long, can I go on like this,
Wishing to kiss you,
Before I rightly explode?
This double life I lead isn't healthy for me
In fact it makes me nervous
If I get caught I could be risking it all

Cause maybe there's a lot that I miss
In case I'm wrong

[Chorus]

If I should be so bold
I'd ask you to hold my heart in your hand
I'd tell you from the start how I've longed to be your man
But I never said I would
I guess I'm gonna miss my chance again

All I really wanna do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through
And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me
If it kills me
I think it might kill me

And all I really want from you is to feel me
Yeah, the feeling inside keeps building
I'll find a way to you if it kills me
If it kills me
It might kill me


tisdag.

trött. men inte lika trött som igår faktiskt. de känns bra.
gjort de jag skulle göra iaf. eller ja, det mesta iaf. fortfarande lite kvar men men.
måste gå till affären och handla lite. inte pålägg kvar. och eftersom jag uppenbarligen bara kan äta mackor nu för tiden så måste jag ha det. och mjölk.
jag hatar mitt liv just nu. ville bara säga det. ja.

"jag skulle pröva mina läppar mot nån annans, om du lämnade mig nu" - sjukt bra låt.

skolan, kaffe o spotify.

sitter i skolan. kom en halvtimme tidigare än de andra så sitter och chillar.
vill bara säga att just nu stör jag mig på en viss person så sjukt mycket. så sjukt mycket. jag blir grinig så mycket stör jag mig. men men. haha.


låten.

"Breathe (2 AM)"

2 AM and she calls me 'cause I'm still awake,
"Can you help me unravel my latest mistake?,
I don't love him. Winter just wasn't my season"
Yeah we walk through the doors, so accusing their eyes
Like they have any right at all to criticize,
Hypocrites. You're all here for the very same reason

'Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button, girl.
So cradle your head in your hands
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

May he turned 21 on the base at Fort Bliss
"Just a day" he said down to the flask in his fist,
"Ain't been sober, since maybe October of last year."
Here in town you can tell he's been down for a while,
But, my God, it's so beautiful when the boy smiles,
Wanna hold him. Maybe I'll just sing about it.

Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable,
And life's like an hourglass, glued to the table.
No one can find the rewind button, boys,
So cradle your head in your hands,
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

There's a light at each end of this tunnel,
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.

2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
Threatening the life it belongs to
And I feel like I'm naked in front of the crowd
Cause these words are my diary, screaming out loud
And I know that you'll use them, however you want to

But you can't jump the track, we're like cars on a cable,
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button now
Sing it if you understand.
and breathe, just breathe
woah breathe, just breathe,
Oh breathe, just breathe,
Oh breathe, just breathe.


väska.

jag behöver en väska. nån form av resväska. har ingen större väska och när jag åker hem till mamma o dom har jag inget att placera mina grejer i, sålänge jag inte vill packa i fem mindre väskor. vem vill de lixom? aaaah. har inte pengar att inhandla nå heller. får vell snå nån av mamma o dom eller nå. men suck.

och jag är så hungrig, men jag orkar verkligen inte fixa mat. de finns ingen energi. alls. den är slut.


minnen.

jag kommer aldrig glömma. jag kommer alltid minnas allt det som var fint och bra. jag kommer vårda dom i mitt hjärta för resten av min tid.
du och sigge kommer alltid vara min familj. vad som än händer. hoppas du ser det likadant.
men just nu, just nu när tiden är som den är, är det bra att man låter saken vila och choken släppa.

<3

plan.

jag måste hoppa in i duschen.
jag måste läsa mer i boken.
jag borde städa undan lite.
jag måste försöka att hålla ögonen öppna.

jag är less.


söndag och andra advent.

jag älskar allt som harmed julen att göra. har alltig gjort de. pyntandet, sångerna, lukterna, paketen, kylan och snön.
men nu när man sitter i det läget som jag sitter i så är de inte julstämning, inga mysiga känslor och goda lukter. hemma hos mig är det bara kartonger som rymmer mitt patetiska liv. som ska förvaras på mammas loft och ruttna bort precis som all annan skit.
är jag bitter idag? är jag depp idag? känner jag mig sjukt ensam och förvirrad? ja.

känner mig dessutom väldigt besviken på mih själv. hur kunde det bli såhär. hur kunde detta hända. hur hamnade jag här? vart gjorde jag fel? hur gjorde jag fel, och varför agerar jag nu som jag gör. mycket som rör sig denna dagen. skulle behöva mamma här, eller nej. jag borde vara där. men lussekatter och glögg och familjen.

idag är en svart dag.


kate havnevik.

Nowhere Warm
I go nowhere high
Go nowhere warm
Until I see your smile and feel your calm
And I lick a dime
I crave for you boy
You’re like a parachute descending from the sky

And I’m sure you’re on your way
Yes I’m sure you’re on the road

I go nowhere high
Go nowhere warm
Until you’re by my side
Your hand in mine
And I’ve always known
You’re like a feather
You go where wind and fire melt together

And I’m sure you’re on your way
Yes I’m sure you’re on the road
And I’m sure you’re faster than before
Yes I know you’re somewhere on the road
I reckon there is nothing more to say


Kate Havnevik – Nowhere Warm



Sigge.

är bäst.
punkt.


Natt.

Ligger i sängen med sigge. Mysigt att ha han här igen. Ensamheten blir lite mindre. Läste lite kursbok. Men tankarna flyger som tefat. Det är så mycket svårare än vad jag trodde. Muren börjar rasa o tårarna kommer med mindre o mindre mellanrum. Jag hatar hur allt är. Hatar allt nu. När blev allt svårt, så svårt. Jag skulle behöva en riktigt gråt attack för att få ut alla känslor. Jag vill bara att hon ska veta att jag inte vill göra henne såhär illa. Jag har inget val. Jag måste försöka slappna av nu till rytmen av Sigges snarkningar.

att göra slut.

det jag går igenom nu vill jag aldrig någonsin behöva genomlida igen. jag vet att jag gnatar och jag tjatar. men man måste få älta, annars äter ångesten och tankarna upp än.
att behöva göra en person så sjukt illa, en person som är man älskar mer än vad man trodde var möjligt, är det sjukaste jag varit med om. hur hamnade jag här? vad gjorde jag för fel för att kärleken skulle ta slut? att behöva ta beslutet att göra detta trodde jag var det svåra. men jag hade så fel. det svåra är att inte låta paniken, oron, ångesten förtära mig. det är det svåra.
hur agerar man som person när ens bästa vän sitter på golvet och gråter, för nått som jag gjort? man kan inte trösta personen, det känns fel. det är ju jag som skapat problemet.
jag är så rädd och känner mig så jävla ensam. jag har nog aldrig kännt mig såhär ensam innan. jag sitter i en stad som inte är min hemsta, med bara ett fåtal människor som bryr sig om mig. vad gör jag här? varför åker jag bara inte hem till trygga mamma? jo för livet står i vägen. för livet stannar inte upp bara för man tar ett livsändrande beslut.
jag önskar vi hade en pausknapp på livet. då hade jag utnyttjat den nu. så jag kunde åka hem till mamma och skrika ur all min vrede och sorg o panik.

jag hatar mig själv. men jag vet att jag gjorde rätt. konstigt nog gör vetskapen om att det var rätt, det hela svårare.

jag vill vara barn igen.


fredag.

är så jävla trött så jag håller på o dör. men måste hålla mig vaken för sigge ska komma. min älskade mysiga fluffiga sigge. vi ska leka hela helgen. bara han och jag. gå till slottskogen och dega och sen hem för att läsa böcker. de kommer bli en bra helg.
förhoppningsvis kommer jag få fyllesamtal från Björn med. de är bra. länge sen vi hade dom. och det behövs.
imorgon funderar jag på om jag kanske ska bjuda hem nån för en film. får se hur dagen ser ut.

nej nu ska jag försöka att inte somna.





god mat.

lagade god mat. mycket god mat.
stämningen hemma var... jobbig. det är svårt att se henne, att veta att jag orsaker henne sån smärta. jag vill aldrig mer göra nån så illa...

fuck it all.


snus, mjölk och gurka.

jag borde gå till affären och handla. behöver snus, mjölk och gurka. men jag orkar inte gå. kom nyss in  med Sigge efter en halvlångis och jag är kall nu och vill vila. men har inget snus. haha. hur drygt är livet ibland.

ska nog försöka läsa lite sen.

kaffe.

just nu känner jag att jag verkligen borde bo närmare min familj. det är i stunder som denna som man märker hur mycket man behöver dom. att bara vara där. där man känner sig hemma och kanske lite mindre vilsen.
jag känner mig vilsen i lägenheten. känns så del, typ fult, att vara här utan henne och Sigge. känns som jag gör något elakt och-- ja fult.
jag kan inte slappna och bara vara för då kommer alla tankar och allt som flyger runt i skallen. de två senaste dagarna har varit hemska med de. allt man gör är att tänker på allt. tänker på flytt, på allt som ska ordnas. man tänker på det man slänger bort, vad man förlorar, man tänker på vad man kommer sakna. man tänker på vad som händer härnäst och såvidare.

men inatt fick jag iaf 7 timmars sömn. det behövdes nog verkligen för jag mår bättre idag. ja halsen gör ont och jag hostar. kroppen känns ont med, men på det stora hela mår jag bättre med influensan.

mina grabbar grus var här. Johan och Jimmi. mina vapendragare. det är tur att jag har dom. att vi har varandra.
men dom skulle gå hem, så nu sitter man ensam och känner paniken.

vad händer mer nu idag då?
jag känner att jag kan inte bara sitta, det är inte bra. jag ska försöka få rätsida på skolan och så. kanske packa lite mer. sen om paniken kommer mer starkt senare får jag fråga om nån vill hänga en stund elle nå.


grissjukan.

tror jag åkt på skiten. har de inte gått över imorgon så vet jag att de är de det handlar om. suck på det. vem har tid eller mentala kapaciteten att bli sjuk.


saknad.

jag saknar tiden på gymnasiet, när livet var lite lättare och man inte hade så många bekymmer i världen.



RSS 2.0