gilmore girls, fredag.

inne på sesong 4 nu. nu har Rory börjat Collage (hur nu det stavas). det är najs. hon börjar bli äldre. haha.
så, denna fredag dricker jag kaffe och ser på gilmore girls. det är trevligt.
jag tycker dock inte om att Paris har klippt av sig sitt hår. suck. :P

jennifer sitter och pluggar en massa. hon är duktig hon. haha.

igår var det krogen med Empa. :)


the devil wears prada.

ser på film, och dricker kaffe. precis skickat in tentan. så sjukt skönt att vara klar med det, så det är inte sant. hoppas bara att den duger, så jag inte får IG.

idag blir det inget mer än slapp. eller jo, ska tvätta kl fyra. hata tvätt. känns som vi alltid tvättar. haha.

nu blir det tillbaka till filmen. hejsvejs.





tenta, kaffe o cigg.

sitter och pluggar. det tar aldrig slut, för man vet inte om det man skrivit suger eller om det är bra. aaah sugit.nu.

men jaja. imorgon kl 12 är det över. tack o lov. då kan man bara hoppas på att få godkänt.


bio.

 

sjukt bra cover. :)

 

ikväll blir det Upp (3D) det ska bli najs. hoppas den är bra. sen ikväll; överaskning för jennifer. haha. :D

 

 


fredag.

denna veckan har jag varit dålig på att uppdatera. inge bra. haha.
men nu är jag klar med vfu.n denna kursen. skönt. det är kul där och så, men det tar så mycket på energin så det är helt sanslöst.

denna dagen går ut på att tvätta nu. började kl 8. segt. så ska jag börja på essän som ska in nu nästa vecka. har ingen aning om hur jag ska få till den, men jag brukar ju lyckas på nå vis. suck.

sen efter det ska vi handla mat. storhandla alltså. kul.
vi har inge hemma. alls. ucsha.

imorgon blir det kanske bio. Den nya Upp. spännande.

rihannas nya låt suger. precis som alla sa.




lördag.

det är en bra dag. det började med långis med sigge. skönt. check lixom. sen diskade. chek. sen frukost. chek. kaffe. chek.
nu bränner jag ut gilmore girls. fortfarande. det är många sesonger och många skivor, men det ska gå det ska gå. haha.
jennifer ser på the city.

letar efter en ny dator med. najs.


Fredag.

snodde från tess. grym.





Torsdag, Ullared.

Sitter nu i bilen till Ullared. :) skit Najs. Ska försöka sova en sväng efter detta inlägg. Har varit vaken sen kl sex så hoppas att jag orkar dagen, o inte blir sur o grinig sen. Speciellt med tanke på nikotinbristen. Suck på den. Får se om vi hinner hem till criminal minds sen. Antagligen inte. Haha. Hej svejs.

man must dance.



bilder från i somras när jag jobbade. :) tror jag iaf. haha.
har uppdaterat så kasst med bilderna så jag tar lite då o då nu när jag kopplat in den externa hårddisken igen.

jag börjar inse vad alla säger nu. jag behöver verkligen en ny dator. detta fungerar inte längre. den är så seg och dryg. men jag har inga pengar och uuuusch. stationär eller bärbar? suck.

kom nyss hem från VFU idag iaf. är ganska seg. men det är man vell van vid vid detta laget. orka lixom.
men ikväll är det simon och tomas. yeas. det är grymt. sen ska jag äta våfflor från igår med. såg att jennifer sparade till mig. snällt.

kanske skriver mer sen. ha det. pusshej.


Lördagmorgon.

vaknade tidigt. jag var sjukt kissnödig men tänkte, eh det går över bara jag somnar om. men det gick inte över så då tänkte jag, eh får vell gå upp då. så jag gick upp och gick ut med sigge en lite längre stund, så han fick springa av sig.
när jag kom in igen gjorde jag frukost och nu har jag käkat den. ser på gilmore girls o är sugen på kaffe. men jag orkar inte gå upp och göra det. haha. illa.
målet för denna dagen är att försöka fixa stoppet i avloppet. lite jobbigt att det ska bli en pool på golvet varje gång man badar känner jag. så det ska försökas göra idag.

jag har inte lagt in kort på ett bra tag, kanske för att jag aldrig lägger in bilderna från kameran. men igår gjorde jag det, så nu kommer det en liten blandad kompott. :)


jennifer ser lagom sur ut. haha.

nej nu ska jag nog se till att göra kaffe. hejsvejs.


är man stor måste man vara snäll.

kom hem från skoldagen nyss. eller ja nästan nyss. har hunnit äta med.
fy faan vilken seg dag. eller nej, den blev seg pga den sista timmen. började dagen med diskussioner om boken. det var kul o se alla igen. sen hade vi seminarium och det var intressant. sen kom sista timmen om ässen vi ska skriva och all pepphet man kanske hade kännt innan bara ran ut i sanden. jävla skit faan lärare som ändrar allt. de kan inte skriva en sak först o sen ändra.
men ja, nu får man vell ta saken som den är och bara gå runt och vara arg. nu är jag mest opepp och seg och trött och så. och omotiverad till det mesta som har med skola att göra. så jag ska bara göra mina timmar imorgon sen hem och sova sova sova sova och typ se film. sen tar jag tag i det i helgen elle nå.
suck.

ikväll;




onsdag.

okej.
7.45 - 13.00 VFU
14.00 - 16.00 Centrumträff på bibblan

16.00 - 20.00 tvätt.

17.00 bad med kursbok

18.00 - 20.00 läsa ut bokjäveln.

22.00 true blood.


så jävla seg dag. allt är segt. förutom true blood då. jag är så jävla trött hela tiden. hela jävla tiden. jag fattar inte helt vad som är på problemet eftersom jag hela tiden är trött. det är så drygt.


Tisdag.

en lång dag.
först blev Sigge attackerad av en annan hund. allt gick bra men det var jobbigt först innan man insåg att det inte blev nå illa med han. så jag kom sent till VFU.
så sen var det VFU i några timmar, sen plugg i 2 timmar, sen föräldramöte. tog en kopp kaffe innan jag sprang ner till bussen, och stressen gjorde att jag fick skit ont i magen. sen så kom det ingen buss när jag kom hem till min hållplats så jag fick gå hem, i spöregn. fy faan.

så nu har vi sett på Sons of Anarchy och och ätit kvällsmat och druckit varm choklad. det är bra för själen.

snart ska jag ut i regnet igen med Sigge. kommer bli svin kallt men ja det behövs ju. även han måste pissa. sen ska jag kurra ner mig i sängen och försöka sova. imorgon blir det VFU igen, men bara halvdag för sen är det bibblan med centrumgruppen.
sen hem och läsa läsa läsa läsa. och tvätta. suck. kan det bli fredag så man får sova.

testa denna, mycket god;





Tisdag och en jobbig morgon.

vaknade, och det blev lite sent tyckte jag. kände mig lite stressad. gick ut med sigge, och så flög en stor rotwailer (helt felt stavat, I know) och han pep och usch vad hemsk det var. ägaren till den andra hunden tryckte ner sin hund, och jag undersökte Sigge och han fått nå bett. men det verkade gått bra.
jag ville ju så klart inte lämna han ensam nu innan jennifer kommer hem, så stannar tills hon gör det. kommer en timme senare till praktiken, men de sa att det var ok.

så idag blir det praktik, sen ikväll föräldramöte. segt. kommer komma hem skit sent, sen upp imorgon för en ny dag på praktik och sen är det VFU onsdag. suck. jag är trött nu.




Josefin talked to Karen Walker

I know what GUILT is. It's one of thosetouchy-feely words that people throw around that don't really mean anything. You know, like "maternal" or "addiction"




haha


grymt.

Josefin talked to Karen Walker

Honey gays love presents. Stick something shiny under their faces and their yours. It's how we won New York back from the Gay Indians...






te är så grymt på hösten.



Måndag.

ja, så nu är det en ny vecka. en ny start, eller vad man brukar säga. ska försöka se det så. försöka att inte ryckas ner av att hösten (och mörkret kommit). ta det rätt, jag älskar hösten och vintern. riktigt mysiga tider, men det är i början som anpassningen är svår. står man kl kvart i sju på morgonen och väntar på en buss, då fryser man och undrar vad faan man valde ett yrke som kräver olagligt tidiga och svinkalla mornar.
men bara dagen får gry ett tag så blir det varmare och ljusare.

idag blir det hemskt mycket läsande. har inte fått tag i boken fören nu, och imorgon kan det inte bli nå läsande eftersom det är föräldramöte på kvällen. så får försöka hinna så mycket som möjligt idag och på onsdag eftersom seminariumet är på torsdag. men det kommer nog gå bra.

för övrigt så är te grymt gott.

btw, kan nån bjuda in mig till spotify? vore väldigt trevlig, så även jag kan njuta av lite toner som man inte äger. haha.


denna boken är det jag ska plöjja.


kanelbullensdag.

även min mammas födelsedag. :)
vaknade upp hos jennifers föräldrar och var sjukt bakis. det var inte alls trevligt vill jag lova. fy faan. men även det gick över och sen åkte vi hem och såg på topmodel. det är bra skit vill jag lova.

gårdagen hos niklas var jävligt rolig. toppen faktiskt.

btw. jennifer är sötast.





lördag.

fryser som satan när jag nu sitter här i soffan och dricker kaffe och ser på en söt film på canalplus. Nu eller aldrig heter den. handlar om två cancerdöende män som åker ut på en resa för att göra allt de alltid velat göra, men inte tyckt sig haft tid till. den är fin. de är två så olika män så det är intressant.

idag ska vi tvätta. jag måste diska med. hata disk och tvätt o städ o allt sånt av hela mitt hjärta. men skiten måste göras. sen senare ikväll blir det födelsedags fest.




FREDAG

black eyed pease nya låt är grym. bara så ni vet.

är helt slut efter VFU.n. suck. idag kändes det mest som jag var en obetald vikarie, men så är det vell ibland. haha.

nu dricker jag kaffe och glor på youtube klipp. en fin fredag. ska snart hoppa i badet och bli ren.
film o vin röstar jag på ikväll iaf. haha.

hejsvejs

torsdag. verkligen torsdag.

idag är det faktiskt torsdag. det betyder fredag imorgon. så jävla skönt så jag tror jag svimmar.
men i helgen blir det plugg, massa plugg. så segt, men det behövs. hoppas jag får boken med så jag kan läsa den. annars blir det stress nästa vecka.

bakade kanelbullar med ungarna idag. det var kul, men stressigt. de ska alla göra allt samtidigt, och eftersom de är så små så gör de mest sönder degen än gör bullar. haha. men de blev helt klart godkända. japp.

ikväll blir det hundkurs. innan ska jag laga mat, och se klart på filmen jag börjat med. :)

hejsvejs.


RSS 2.0