down.

idag har josefin varit duktig. mycket duktig.
vaknade kl 9, väldigt utvilad. började byta rum på en gång, och hjälp vad mycket längre tid de tog än väntat. fick nått ryck med och skulle tvätta madrassern till sängen. ni vet den där lilla tunna? ja. så passade på o tvätta allt annat med. så till o med Ispelle är nu skinande vit igen.
städade o bar o städade o bar.
efter lunch (sen lunch) började jag plugga och blev klar med all den skiten och har nu kramp i min hand efter allt skrivande.

nu slappar jag, och lyssnar på musik och fixar det sista med tvätten. funderar på om jag ska gå till affären, men det är ett väldigt oroväckande moln på himlen. tror jag väntar med det.


lördag.

Idag känner jag mig fet. hemskt fet. och lite ful. eller faktiskt väldigt ful.
det botar vi med grillning och vin. alla vi i huset. ska bli fint, hoppas jag.

igår kickade jag as i silent hill.


torsdag.

Jason Walker – Down
låten är smått deppig, men den är sååå underbart fin. kan inte sluta lyssna på den, och får tårar i ögonen varje gång.
har haft en hel del oönskade tankar de senaste dagarna, sådana tankar som jag verkligen inte vill tänka. tror det blir för mycket i skallen för mig och då flyr jag direkt dit, för att få lite... stabilitet? det är inte okej iaf.
försökte prata med mamma igår, men hon hade magkramper, så det kändes elakt att klaga till henne, när hon hade så ont så hon knappt kunde prata.
jag får väl helt enkelt se till att bonka bort de tankarna, slänga på leendet igen och vara den bubbliga josefin som vi alla knows and loves.

idag blir det redovisning. fiskarna ska lekas med. hoppas det går bra. vad säger jag, klart det kommer gå bra lixom. hells yeah.

efter det blir det att åka till mitt kära underbara Högsbo (läs; evig saknad) och Kaverös Äng för att skriva på papper och få mitt schema. är mitt schema pissigt kommer jag bli så förbannad. inga timmar i juni???? hur ska det gå... jag fattar inte. alls. verkligen inte. och om den andra snubben ringer och skäller på mig idag blir jag ledsen. får hoppas att han lämnar mig ifred.

efter det blir det kanske häng med Jennifer och Sigge. Skulle iaf ringa och se vart hon befann sig. så vi får väl se. behöver en liten siggedos tror jag. och en skrattande jennifer hade varit bra med. sånt som får magen att le.

nu ska jag väl slänga på ansiktet och bege mig.
ha en toppendag!





glassa en onsdagmorgon.



idag vaknade jag och Jennie tidigt och gick vår morgonpromenix.
sen när vi kom in käkade jag frulle, fixa med tvätten och sånt.
sen satte vi oss ute för solen var framme, men tror ni inte hon försvann? jo!!

jag gick in o sitter nu o dricker kaffe och degar. väntar på min tvätt. :)
fixat med mina fiskar med. alla tio heter morten (läs; måååårten).

hejsvejs.

segstartad som en gammal sur bil.

gick o la mig tidigt, och somnade sent. jag är därför idag så sjukt seg. sjukt seg. ögonen hänger inte med för fem öre.
om en stund (lång stund) ska jag käka lunch o sen dra mig till gymmet.
det är min plan.

helt värdelös dag kommer det här bli, det känner jag på mig.

igår solade jag.




måndag.

haft en fin måndag. skolan kl nio, klar på en timme. till gymmet och kom hem runt tolv. käka lunch o la mig ute i trädgården. somnade och vakna av ett sms från nathalie som ville hänga i parken.
visst.
drog dit, somnade där, vandrade en stund sen hem till henne för käk och film. då jag även nästan då somnade.

btw, jag har bränt mig.
haha.


men en värd dag.


helgen.

har varit minst sagt... galen? men rolig.





lördag.

idag är ingen bra dag känner jag. inte alls.
men ligger jag hemma o tycker synd om mig själv kommer jag ångra det senare.
så det är lika bra att bara ta sig själv i den där jävla kragen och styra upp dagen.
så det blir grillning sen den där stora spontanfesten då.




josefin.

jag är helt oförutsägbar och galen. lite för galen på det senaste.
ska lugna ner mig nu.
faktiskt.


no time to go to sleep.

ibland tror jag en sak, nästa en annan. jag får dom känslorna, sen får jag de.
jag ska göra som de sa. chilla läget.
för vi vet ju alla att det är något josefin är så bra på. haha.

funderar allvarligt på om jag ska gå o sova, bara för att jag är uttråkad. hur illa är det.


Gone.

vågar man hålla tummarna?

spontant.

spontana saker är bäst, helt klart, men jag kommer få lida för det idag. oh vad jag kommer lida idag.
hoppas inte mina kära gruppmedlemmar slår ihjäl mig om jag somnar på soffan. hoppas johan ger mig massage! jaaaa! det hade mina trötta o ömma muskler behövt. lätt.

aja. nu ska jag koka pasta till min matlåda sen slänga på ansiktet.

btw, tydligen fungerar inte mitt busskort till Kungälv. haha. det trodde jag. underbart kul att inse det 05.17 en torsdagsmorgon ;)




i like you.

Billie The Vision & The Dancers – You’d Better Watch Out, ‘Cause I Like You

dagens morgonpromenad är avklarad (ja, vi ändrade till rask promenad istället för joggning med tanke på min nära döden upplevelse igårmorse). det är bra det där, solen skiner och bästa kollektivaren jennie. promenad och samtalsterapi på en och samma gång. haha.
nu har jag fått i mig frukost och väntar på att klockan ska flyga lite så ska vi åka buss in till stan. hon ska till skolan och jag ska till gymmet och pressa kroppen lite mer. har fruktansvärt ont i den, men hey jag känner att jag lever iaf.
och det är väl smärta som man ska ha? no pain no gain, eller hur de nu heter.

jag somnade alldeles för sent, vilket resulteras i alldeles för få timmars sömn. så jag funderar på om jag ska åka o träna nu snart, hem och slänga in tvätt och sen sova nån timme. för att försöka komma ifatt. men vem faan vill sova när de är sånt här väder? helt värdelöst.

jag knarkar musik just nu för full rulle.
och jag stör mig fruktansvärt på dig, och dig.
bara så ni vet.

Ron Pope – A Drop In The Ocean

i eftermiddag blir det städning och kanske ikea. får se om jag vågar mig på att följa med till ikea. jag vet hur jag är. handlar alltid för mycket. ikea är ett sånt ställe där det är omöjligt att komma ut utan något inhandlat. helt galet.

btw, göteborgsvarvet på lördag. jag ska lätt titta. peppa inför nästa år då jag ska springa. för det ska jag. det är mitt mål.

nej men om man ska dricka upp sitt te och sen köra på. varför inte lixom?




peppen.

jag känner peppen. för det nya. för nya tag. för nya mönster.
så det så.

hejsvejs.


Morgonaktivitet.

igår fick jag ett sånt där ryck och tyckte att jo men visst kan jag och Jennie (min kära kollektivare) gå ut o springa klockan sex på morgonen. ingen tanke på att jag vet att jag är kass på joggning. att jag alltid ger upp. men jag tänkte mer att lite jävlaranama så klarar jag det.

vi kom upp. skumt nog. båda två sovit halknasigt, men vi kom upp. vi joggade väl halva vägen (Jennie som är rutinerad joggare hade klarat hela och lite till) men herrejäääävlar vad ont jag fick i bröstkorgen. jag tränar som en tok nu för tiden, klarar läänge på konditionen, men får andnöd och hjärtspasmer av lite joggning? vi sprang som sagt halva, den andra halvan gick jag i hemlighet och var livrädd att jag höll på o dö. för det gjorde SÅ ont i bröstkorgen. och tungan kändes.... skum. o det smakade blod. det värsta är att jag inte överdriver. haha.
vi bestämde oss att nästa gång tar vi en stig som inte är lika bakig som röv. haha.

men kl är iaf kvart över sju, jag har duschat och ätit frukost. en bra morgon. frågan är bara när jag krashlandar. haha. hoppas jag klarar skolan iaf, det är bara till tolv. sen kan jag åka hem o sova, om det är så.

ps; jag har träningsvärk i armarna idag. jobbigt.



hemska natt.

sovit helt hemskt dåligt. vaknat stup i kvarten och drömt helt konstiga saker. inte läskiga saker, mest udda saker.
så jävla jobbigt iaf.
men hey, nu blir det skola. först föreläsning sen seminarium. kl tre blir de träning med alexx. jag går med träningskläderna hela dagen. mysdag idag känner jag. mjukisbyxor ffs!

nej nu måste jag slänga på ansiktet. hej då!

bilder.

har en massa foton som jag har varit dålig på att lägga ut, så de kommer en blandad kompott, dels från regnbågspromenaden idag, dels från tidigare dagar.






regnbågspromenad.

drar in till stan i detta uuunderbara (not) väder för en liten regnbågspromenad med göteborgs homofolk. Haha.
detta kan bli intressant.
bilder kommer senare. om jag orkar engagera mig med kameran det vill säga. eller inte fryser ihjäl.


självbild.

hur faan kan jag låta nån behandla mig så? som skräp. som ingenting.
idiotjosefin.


al play no work.

Ke$ha – Your Love Is My Drug

det enda jag gör nu de sista är att ränna runt. känns som jag aldrig är hemma. aldrig. kanske skulle behöva det idag, eller nej, jag vet att jag hade behövt det. är så sjukt sketa trött så jag ser i syne, men nej nej då. Josefin sätter sig på bussen för att möta upp Nathalie för häng. Hoppas bara att hon inte ska ränna runt för då somnar jag. Eller nej, då åker jag hem och somnar. hahahaha.

mitt liv är utanför min kontroll. jag tror jag gillart. just nu iaf.


i sängen med josefin erlin.

det är ganska mycket som händer just nu. det mesta händer i hemlighet, i min lilla hjärna. där sker det mesta. mycket nya erfarenheter och perspektiv som för första gången ploppat upp.
jag är ganska hemlighetsfull med allt detta, med denna delen av mitt liv. vet inte varför. men så är det. bara ett fåtal personer som vet allt. tror jag har det så enbart för att skydda mig själv, och för att inte få dömmande blickar. men aldra mest är de nog för att om man pratar om saker blir de verkliga.
det låter som de är värsta seriösa grejen nu, så är det verkligen inte. bara njuter av det livet jag valt och försöker lära mig att hantera det.

förövrigt var gårdagen med fin. spenderades en stund med isabelle o kaffe, sen blev det öl på chez. Linus kom och mötte upp oss och efter att isabelle dragit hem gick jag o han till rockbaren. efter det begav vi oss hem till han, och påvägen stötte vi på alexx. bästa kommentaren ever kläcker hon innan vi går av vagnen med. garvar fortfarande.
när jag vaknade imorse var jag sliten. blir lätt så när den man sover med vaknar som ett ljus kl 8 o vill att jag ska vakna. idiot tänkte jag i mitt stilla sinne. men hey, gick upp o begravde mig i soffan istället.
efter lite återhämtande och försök att piggna till begav jag mig hem.
var i STORT behov av en dusch och mat och det tog väl en timme. sen ringde jag nathalie för jag kom på att vi hade planerat att ses. hon var visst i mölnlycke och tyckte jag skulle haka på henne hem till Tuve. var för trött för att ens säga nej så visst. mötte upp henne vid bussen och vi begav oss.
hemma hos henne lagade hon mat till mig och sen begravde vi oss o soffan/sängen under täcket och myste och såg på film. det var precis vad jag behövde denna trötta dag.
kl är nu kvart i tolv och jag är hemma. min säng är guld.

imorgon blir det träning. hårdträning.


no time for sleep.

Tina Dico – In Love
Tina Dico – No Time To Sleep

helt kär i dessa låtar. de går runtruntrunt hela dagarna.



idag vaknade jag av klockan, runt 8 tror jag. snoozade x antal gånger tills jag insåg att faan nu blir det svårt att hinna med frukost. o frukost behövs när man ska träna. fick i mig en kopp kaffe iaf.
sen iväg till gymmet och det var lika underbart som alltid. jag älskar det. så fruktansvärt mycket. alla känslor man har får man utlopp för på gymmet. specielt när man tar 30 min på crossen o 30 min på löpbandet. då blir man trött sen, o det behövs. trötta ut kroppen så hjärnan inte hänger med.
LOVE IT.

resten av dagen blir som den blir. ska slänga in lite tvätt iaf. och om jag orkar ska jag städa övervåningen.
var planerat en kvällspromenad i slottis idag, men vet inte om man är så pepp på det i detta väder. får allt se vad som händer och sker.



gårdagen var en sån sjukt kanondag. måste bara säga det igen. för så bra var den. pepp hela dagen.






This is for you.

Har haft en sån där toppen dag. En sån där dag då allt gått rätt. Sjukt bra dag i skolan med massa bra saker som hände. Hem, o slapp städa, underbart. Sen till stan med Jennie som fick en helt oväntat slut på kvällen. Förvånad ja. O nu har jag hundra tankar i skallen. Får ta det jävligt lugnt med detta. Om sju timmar ska jag in till gymmet med alexx. Sova ska jag göra nu. Helt död.

gårdagen och dagen.

igår var en fin dag, trots magvärk.
skola, gym, therese, hem och botade magvärk med dusch, dega, sova.

haha. mycket produktivt.

idag blir det heldag i skolan. drygt. men hey, vad gör man inte lixom. efter det blir det hem på en gång eftersom vi ska ha husmöte idag och kvartalstädning. vilket betyder extremt mycket städande idag alltså. inte alls pepp på det. alls.

mitt jävla magproblem är tillbaka. orka med magknip hela tiden. det gör så ont och man kan inte göra något när man har så ont. bara ligga ner o hoppas på att det går över. drygt.

nej men om man ska borsta tänderna och sen dra sig till skolan då. hoppashoppashoppas johan kommer idag. orkar inte med att han missar mer nu.

lite bilder (fler kommer sen);




tell the story straight

jag tror helt enkelt inte på dina ursäkter. fatta det.

helgen har innefattat mycket blandade känslor, och mycket tid med kollektivare Jennie. Det är bra att jag har henne här hemma, när mina nyck blir extrema. Det är inte alltid lätt att bo med mig, kan jag inte tänka mig. Tror nog även Jennifer skulle kunna hålla med om det. Jennifer är nog dessutom den enda människan som verkligen sett dom sidorna hos mig. När man är sådär bekväm så man verkligen kan vara sig själv. Det är inte alltid vackert, eller speciellt trevligt. Men hey, det är jag.

Imorgon är det föreläsning och sen träning. Efter det blir det en tripp till Bergsjön för snack och paj med Therese.

Jennie på Kellys;




Amy Macdonald Lyrics – Mr. Rock & Roll Lyrics

So called Mr Rock And Roll
Is dancing on his own again
Talking on his phone again
To someone who tells him that his balance is low
He’s got no where to go
He’s on his own again

Rock chick of the century
Is acting like she used to be
Dancing like there’s no one there
Before she never seemed to care
Now she wouldn’t dance
It’s so rock and roll to be alone

And they’ll meet one day
Far way
And say Hey I wish I was something more
And they’ll meet one day
Far away
And say Hey I wish I knew you, I wish I knew you before

Mrs Black and White
She’s never seen a shade of grey
Always something on her mind
Every single day
But now she’s lost her way
And where does she go from here

Mr Multicultural
Sees all that one can see
He’s living proof of someone
Very different to me
But now he wants to be free
Free so he can see

And they’ll meet one day
Far way
And say Hey I wish I was something more
And they’ll meet one day
Far away
And say Hey I wish I knew you, I wish I knew you before

He says I wish I knew you, I wish I met you, when time was still on my side
She’ll say I wish I knew you, I wish I loved you before I was his bride

And so they must depart
Too many more a broken heart
But I’ve seen that all before
In TV, books and film and more
And there’s a happy ending
Every single day

And they’ll meet one day
Far way
And say Hey I wish I was something more
And they’ll meet one day
Far away
And say Hey I wish I knew you, I wish I knew you before



top floor.

en mycket fin dag har jag haft hitills.

åkte till sofies mammas arbetsplats. ett föräldrakooperativ. sååå fint o stort o jag blev kär på en gång. och barnen var helt sagolika. som vanligt blir josefin alltid kär i alla barnen. fattar inte.
uppgiften vi hade gick bra och kändes så sjukt givande och intressant.

vi käka lunch där. kanske inge specielt tänker ni. nej men så ska ni veta att de får mat varje dag från en resturang. maten var god. som sagt. haha.

efter det åkte jag och sofie till en efterlängtad johan och drack te o snackade skit. jag fick massage och det är ALLTID mest uppskattat. jag blev glad. fick även lite fina kommentarer från de båda som förgyllde min dag.

sofie; byxorna börjar sitta slappt på dig josefin. (jag skrattade lite lätt o sa tack, men inombords stog jag o hoppa på stället av glädje. )
johan; svart hår passar verkligen på dig, till dina mycket blå ögon. (woho tänkte jag i mitt stilla sinne)

väl hemma har jag fått i mig en andra portion mannagrynsgröt och sitter nu med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska göra ikväll. har en del allternativ, men vet inte än vad jag orkar med. känner mig trött i skallen.


your god is gone.

ätit dagens mannagrynsgröt och dricker nu kaffe. klockan är sådär olidligt tidig.
men hey, ska ha fältstudie. då går man upp tidigt.

träffa johan efter. kanske. för att få boken. men känner jag johan så kommer han säga att han är upptagen. i dagens läge är han till o med för upptagen för att visa sig i skolan. börjar bli orolig. han kommer kugga tentan.
o då blir det jag som får försökga få upp han o peppa han. annars kommer han bara lägga ner.

aja!!
fredag idag för fasiken.
planen är;

fältstudie
johan o boköverlämning
köpa mjölk
hem o äta
åka o träna
hem
sen vad? haha

hej då


Almost Lover.

hur kan en person göra än så jävla förbannad. sådär rentav fucking asförbannad?
och hur kan en person inte fatta felet? idiothelvete är vad personen är. Svin med stor S.
och nu har jag ältat det tillräckligt. synd för dig bara.

nu ska jag se på skräckis o dricka te. :D


you and me.

fattar inte hur trött man kan bli av en dag som denna. men det blir man. o grinig för att man inte fattar nått heller. haha. det är jag i ett nötskal det.

kom hem o var vrålhungrig o slängde i mig två knäckemackor o tog en dusch. nu känner jag mig som en ny människa.
fältstudie imorgon. ubertidigt. jag kommer dö. som jag o sofie konstaterade; lika bra att inte ens gå o lägga sig. haha.


Already Gone.

jag har upptäckt passionen. Mannagrynsgröt. Det är så gott, så enkelt. smakar som... som... barndom! Lätt att jag ska äta det framöver. Ja tills jag lessnar på det, som havregrynsgröten och filen. haha.
men jag fick iaf i mig frukosten nyss utan att vilja kräkas alldeles för mycket, och det är en bedrift.

igår såg jag på film. och skrattade åt fåniga tekniska knep att ta roliga kort. jag vill ha dom korten! :O mitt öra! hahaha.

när jag kom hem (strax innan 24.00 på kvällen) möttes jag av två kollektivare i vardagsrummet. klart jag sätter mig ner och undrar vad dom hittar på. såklart. vi skrattar, pratar om armar. jag ler sådär fånigt som man bara gör när man pratar om nå spännande. Jennie med för den delen. vi tar ut det bästa i varandra ibland tror jag. skön energi. efter ett tag kom en halvnaken Kith in och joinade samtalet.

sen gick grabbarna och jag och Jennie blev kvar o pratade om lite mer allvarliga saker. sen blev det sängen. så trött var jag iaf. somnade på en gång.

så nu, kl 7, har jag sovit i knappt sex timmar och ska ha heldag i skolan. hejsvejs. skulle ha tränat efter skolan var planen, men jag skippar det. faktiskt. vill nog hem då o käka. haha.

hejsvejs.




laid.

sitter och dricker morgonkaffet. helt sjukt det där, man kan vakna helt pigg och alert, sen när man väl klätt på sig och tvättat fejjan o shit så blir man trött igen.
sitter nu med kaffet och ögonen går i kors. fattar inte det där helt. skumt.

ska iaf snart iväg till gymmet, och efter det blir det föreläsning. sex och samlevnad är det som står på schemat. om jag inte tittat helt fel. Hoppas hoppas hoppas att rebecca kommer vara där. va länge sen jag träffade den lilla tysken nu. måste få  lite uppdateringar ju.

fy faan va trött jag var igår förresten. när jag väl gick o la mig somnade jag på en gång. det händer aldrig. jag är den typen som vrider och vänder på mig i två timmar innan jag somnar. men inte igår inte. :D sweet.

Ida Maria – I Like You So Much Better When You`re Naked

efter föreläsningen blir det nog att dra ut en fotölj på gräsmattan och läsa kursbok. känner mig helt oinspererad till denna kursen. jag gillar inte matematik och matematik gillar inte mig. bara en månad kvar till salstentan. börjar redan bli ett vrak.

längtar till sommaren och jobb. fy vad jag längtar.



jag bjuder på den. :P


äntligen.

äntligen beställt klänningen jag sucktat efter i månader nu.
plus ett par byxor. som en extra push för träningen.


blekfis.

man känner sig väldigt smal när man inte får ner nån mat i kroppen. haha.

Cant keep my eyes from you. (sweetsongs)


Melissa Horn-dag.

Melissa Horn – Hur ska det gå?

vi var aldrig kära i varan, men de känns precis likadant.




igår åkte jag in till stan med Therese. Vi satt på Avenyn och stirrade på folk och undrade lite lätt varför de va så många poliser här o där. ridande poliser till o med. haha. som kom vi på de. match. såklart.
vi satt där. skulle bara vara inne en sväng, men vi satt där ett tag. pratade om allt och inget och det var riktigt behövligt. skratt och ärliga svar. vi är för lika hon o jag ibland. hårda på ytan o mjuka inuti, men faan heller att vi låter nån in. haha. eller hur var det?

sen åkte jag iaf hem. var hemma vid elva. satte mig vid msn, och la inte ifrån mig datorn fören kl tre. tre!! hej jag ska upp kl sju, men ja jag sitter uppe till tre. pucko. ibland är det inte bra att vara en nattmänniska.
vaknade inte av klockan iaf. när den ringde. jag vaknade strax efter åtta och ringer sofie o medelar att jag inte kommer. hon peppar o shit o jag stressar upp o försöker pressa i mig frulle. går inge bra. att vara morgonillamående är illa nog, när man då försöker stressa i sig frukost i en kropp som är sliten, då mår man sjukt illa.
så fick helt enkelt böja huvudet över toan o låta skiten komma upp igen. nej, blir inte nån föreläsning idag inte tänkte jag. haha.

nu har jag duschat o det känns lite lättare. ska nog in till föreläsningen är slut o plugga lite med Sofie, och sen träna. träna bort tankarna. träna bort alla tankarna. bra grejer.



jag mår bra, och det blir vackert.
här finns inga brustna hjärtna.

Melissa Horn är en gud.


"jag ska sakna dig imorgon"

om jag inte får träningsverk imorgon tänker jag aldrig mer träna. så det så.
aldrig pressat så mycket. trodde mina muskler skulle ge vika flera gånger. kom till o med en liten tår vid ett tillfälle när jag tränade armarna. men hey, vad gör man inte när man har för mycket energi i göra av med.
så som sagt, får jag inte träningsverk efter detta monsterpasset så vill jag inte vara med mer. då får gymmet hitta nån annan att leka med. japp.

efter gymmet drog jag iaf till skolan och läste två kapitel i den fuckiga Aritmetik (??) boken. jag blev sur/ledsen/förtvivlad/förvirrad och kände mig hopplös. hur kan man inte fatta? o hur kan dom göra en bok med bara siffror? JAG FATTAR INGET??? tentan kommer suga balle och jag kommer vilja döda någon den dagen.
men jag kommer klara den. JAG KOMMER KLARA DEN!!

nu ska jag dricka upp mitt te, sen börja med middagen. idag blir de chilisincarne. mumma!!! :D




trötthet.

helvete vad trött jag är. får skylla mig själv antar jag, men det jag inte fattar är varför i helvete jag alltid måste vakna så tidigt. det är inte friskt att vakna kl sju när man kan sova hur länga man vill. eller ja hur länga jag vill var väl att överdriva. men till nio iaf för fasiken!
suck.

planen för dagen är iaf att åka till gymmet för att bli av med överdriven energi som jag dragit på mig (blir dock utan Alexx idag, hade tydligen "kört ihop sig" för henne. undra vad de betyder??) men det är okej, musiken blir min sporre istället för en Alexx.
sen blir det att bege sig till Pegagogen för läsning av en tråkig jävla fucking mattebok. Grundläggande Aritmetik. ?? jag vill bara att denna kursen ska vara över och förbi. matematik och josefin går inte ihop. inte alls.
klarar inte jag tentan kommer jag avlida. Jag ska iaf sitta vid Johan på tentan. så ska jag glutta på hans svar. det är han faan skyldig mig, hööör du mig Johan?? det är du skyldig mig. haha.
brevid Sofie med, så hon kan lugna mig när jag blir förbannad för att jag inte fattar frågan. haha.

när ska min finne på kinden ge med sig? jobbiga jävel. kliar som faan med. kanske är ett myggbett? haha.

ah vad trött jag är.
nej nu ska jag dricka upp kaffet och packa väskan.
hejsvejs.




söndag.



sigge är allt sötast av dom alla. svårare än så är det inte.



Mindgames.

Hatar att inte veta vart jag har folk. Du är värst.

Slottskogen.

idag blir det häng med Jennifer och älskade Siggemannen i slottis. Solen skiner.
Som jag saknar hårbollen.  ett halvår av tomhet.

hejsvejs!

Salem al fakir.

tro inte att jag glömt dig, du är fortfarande min man. (men jared leto är och förblir första val, de vet du).
hahahahaha.



såg Shutter Island igår. den var faktiskt mycket bra, skum, men bra.
fick dock vänta på bussen i 30 minuter. hata bussar!


lyxshoppa

köpte idag ett par runningskor för 1999 kr. fast eftersom jag är så snygg sexig o singel fick jag dom för 999 kr. så det så. haha.
nej, det berodde mest på att de endast hade just min storlek kvar i den modellen, och för att den passade min fot. stadium är bra. killen (som btw var het) gjorde en massa konstiga saker med mina fötter för att se vilken typ av sula jag skulle ha. hightech tänkte jag och undrade mest varför jag skulle böja på knäna. haha.

råkade gå in i en person inne i nordstan, men hey, de är ju typiskt mig så.

tränade en massa o svettades brevid en stressad Alexx. gick till kungsport och konstaterade att det STANK vitlök av nån skum anledning.

hemma, färgat håret och sminkat. bara drukit en kopp kaffe idag. skumt. mycket skumt. känner mig inte som mig själv idag. haha.

men nu ska jag snart till stan för fika och bio med lillskiten therese. :D

awesome.
hejsvejs.


pappa.

min pappa är kanske sötast. han är en sån där rultig karlakarl från norrland som snusar och ser på sport. haha.
och jobbar alldeles för mycket. (fattar inte vart mamma och pappa fått sin arbetsmoral ifrån, och inte faan har det smittat av sig på varken mig eller min kära storasyster jenny).
anywho. han är söt. berättade precis en sak till mig, och var någa med att poängtera att jag fick veta det innan Jenny (jag blev förbannad för ett tag sen för att jag aldrig får reda på något som sker i den norrländska staden).

haha. so suck on that Jenny! suck on that.

jag är trött som faan (tack för det fyllekajjor som kom hem fyra inatt och HÄRJADE runt i huset) och har ont i magen. ska dricka upp te och försöka klämma i mig en macka. sen ska jag till stan och handla ett par nya skor sen träna med alexx.


en lite äldre, extreemt rolig bild.


RSS 2.0