måndag.

idag är det måndag... right? känner att jag har nada koll på nått. haha.

jag hade varit på vårdcentralen o skulle ta ut pengar, då springer jag på Nathalie. så vi bokade in fika och bio minsann. myspys! :D


flytt dag 2.

okej. nu är alla möbler här. nu är vi här. för tillfället har Cristina inget rum. hon och mathilda sover i vardagsrummet. Calle kan inte flytta fören tisdag. men det funkar nog bra. detta skapar dock att vi inte helt kan bo in oss än. det får vi göra då.

men jag ligger iaf i sängen i mitt nya rum. jag gillar det. det känns bra. rätt. cristina och jag är rätt. bra bra team. en familj utan blodsband.

freddy och johan var mina hjältar idag. all kärlek till dom. <3

imorgon blir de vårdcentralen två gånger, tvätta och städa de sista i gamla lägenheten. lite plugg med.

och nej, jag vägrar deppa. jag vägrar. eller jag gör de redan. men faan. det är inte värt energin.


lördag, flyttdag 1.

imorse vaknade jag (inte alls utvilad) tidigt och började genast med flytten. okej, frukost intogs men efter de var det full rulle. vi körde tre stora jävla lass. jag sabbade ryggen där någonstans med, hoppas det inte håller i sig. proppat i mig extrema mängder socker med. haha. kroppen skrek efter det antar jag.

nu är det bara morgondagen kvar. det är mest de stora möblerna kvar, så de kommer gå fort antar jag. eller ja relativt fort. ska bli så jävla skönt när allt är klart. det ska bli kul att kunna inreda sitt hem. köpa fina nya saker och ha den där känslan av att "komma hem".

nu sitter jag i sängen och är skit trött. det sista jag gjorde innan jag gick och la mig var att skrubba badkar och kakel. halv tio på en lördagkväll. hehe. så nu ska jag döda lite tid i sängen och sen förhoppningsvis somna. cristina och mathilda ska dock dela säng med mig, så vaknar väl till när dom ska sussa.

för övrigt så blir jag vansinnig på en viss människa. och jag vet vad jag borde göra. men jag tror inte jag klarar av det. iaf inte just nu. så för stunden får det vara. jag väntar in stunden antar jag.


Gött.



för första gången på länge kan jag ärligt säga att livet börjar kännas bra. det börjar kännas lugnt och stabilt. visst, det finns saker som kan förbättras här och där, men på det stora hela så börjar mitt ro komma tillbaka till kroppen. det känns underbart.

det har hänt en del de senaste med. med ett lite lättare sinne blir det roligare att göra saker igen. varit på badhuset, fikat en del, tränat, sett film och umgåtts med fint folk, skrattat och solat.

nu i helgen blir det flytt och städning och en massa. måndag-onsdag blir det att hinna med sista i skolan, vårdcentral, städa, fixa och dona, packa, umgås med folk och på onsdag drar jag till söderhamn för dop och häng.

den 13 börjar jobbet. I LOVE IT.


tisdag.

en lång dag blir detta. först till skolan för grupparbete hela dagen. sen möte inför nästa kurs på eftermiddagen.
sen blev det tydligen hemfärd igen.


bilder från hajken.



det var en bra resa. jag klarade hela resan utan nån nämnbar ångest. helt underbart. vi hade extrem tur med vädret (gruppen innan fick regn) men jag frös ihjäl på natten. sov inget, fick gå upp o pissa flera gånger och jag trodde verkligen jag skulle frysa ihjäl. men morgonen kom och solen värmde och på nå vis glömmer man bort att man frusit hela natten. haha.

i helgen har jag packat ner hela rummet, bara kläderna kvar att packa nu i stort sätt. söndag blir flytten. onsdag beger jag mig till söderhamn för lite ledighet och ett dop innan jag börjar jobba.


det där.

alltså, en person kan tänka för mycket. en person kan driva sig själv till vansinne. jag är levande bevis på detta. ett mycket bra, levande bevis på detta.
jag mår bra. mycket bättre än på länge. att så lite kan göra så mycket. jag börjar se ljuset. men samtidigt som jag ser ljuset finns de oro där. för saker som jag inte borde oroa mig för. men jag börjar bli van. det handlar om att gå emot det.
men hur kan en sak uppta så mycket av ens tankar. jag förstår när de kommer till ångesten och fobierna. men en sak som inte borde uppta all ens tankeverksamhet. en sak som påverkar mitt humör till hundra. när blev jag en sådan person? tydligen igår. och det är hemskt. det är jobbigt och det är frustrerande. jag vill inte vara den tjejen.
men jag har pratat med två vänliga själar om mitt så kallade dilemma (som antagligen inte ens är ett dilemma) och jag ska bara tagga ner. låta det som sker ske. och inget annat.
men jag hoppas.

imorgon bär det av. kanothajk. josefin goes tälting. haha. hur faan ska det gå? om man bortser från det uppenbara (ångestproblematiken) så tycker inte jag helt att jag är en skogsperson. inte heller en person som padlar kanot som fritidssysselsättning. men de ska bli spännande. ska bli kul att göra nått annat. att se nått annat. att utmana ångesten. att komma hem på fredag eftermiddag och känna; faan jag klarade det. visst, jag är realistiskt, jag kommer säkert få ångest och må dåligt, men jag ska klara det. det är så jag tänker.

nej. nu blir det lite serier innan sängen.

känslor.

dom där dumma känslorna som är där. uscha. igår fick jag iaf ut min frustration till tre älskade vänner. det var i övrigt en underbar dag igår. en mycket bra underbar dag.

imorgon blir det kanothajk. spännande minsann. och i helgen blir det packning så de står härligt till. så de så du.


Dom där murarna.

Att man alltid ska bygga upp murar. Allt för att skydda sig. Det är så jävla dumt, för ibland får man märken. Så är livet liksom. Men jag hoppas.

måndag.

tänka sig hur det kan bli. helt plötsligt är det något där som får mig att le som en tok. det är underligt.
idag är det måndag. ska iväg och lämna böcker på bibblan sen ut på äventyrspedagogik. spännande.
ikväll blir det film.

snart är hajken. jag samlar mig.


onsdag.

en ledig onsdag. det tackar jag för. faktiskt. ska snart bege mig till slottis för häng med bästa jennifer och sigge. vi ska promenera, äta pannkakor o allmänt mysa. efter det blir det hemfärd för att städa och tvätta. minst sagt. måste börja rensa inför flytten nu. det kryper närmare och närmare.

det ser inte varmt ut ute, men jag håller tummarna.  jag behåller shortsen på. haha.

igår cyklade vi fram och tillbaka till frölunda. vi stannade till hos jennifer och sa hejsvejs och drack vatten o smörjde oss. :P
behöver jag påpeka att jag idag har ont lite här o var? hehe.

ja nu ska jag dra.




söndag.

idag blir det att sola med Cristina. Sen lite träning skulle jag tro.

orkar inte skriva mer för tillfället. läget är inte alltid på topp.


onsdag.

idag är jag ledig. väldans skönt vill jag lova. jag o Cristina ska till nya lägenheten och ta oss en titt. träna ska vi göra med, o ta en sväng till bibblan. jag måste hitta mig en ny bok. är inne i en bokslukarperiod. jag gillar dom perioderna.

i övrigt är det så sjukt mycket som händer. jag fattar knappt själv vad som händer. den ena super ihjäl sig o kör full o den andra vill inte ens finna styrkan att finnas i livet mer. det smärtar som faan.

jag är inne på tredje veckan med antidepp nu. hade återbesök med läkaren igår och hon förklarade väldigt pedagogiskt att jag inte kommer känna några markanta förändringar fören om ca en månad. så jag håller tummarna och hoppas på det bästa. jag börjar även sluta nojja mig för de där med biverkningarna. jag har verkligen inte släppt dom, men dom är inte lika påfrestande. men jag har en återkommande huvudvärk hela tiden. den är dryg, med tanke på att jag inte är van vid huvudvärk.

imorgon blir det skogen för att förbereda för frilufsdagen, och fredagen är den stora dagen. jag kommer vara helt apatiskt död när jag kommer hem på fredagkväll. sen ska jag låsa in mig i helgen för att jag inte kan ta allergitabletterna. prover på måndag.

jag har bara ätit mackor i fyra dagar nu. det känns inte hälsosamt.





RSS 2.0