torsdag.

okej. igår var en ganska konstig dag. aktiviteterna på dagen var väl kanske inte så udda. skola, gym, hem - äta duscha osv, handla. Efter allt detta åkte jag till Carl och snackade o såg på The Sopranos (ursäkta om jag råkar stava fel). meeeen. när jag senare skulle åka hem så passade det in att jag och cristina möttes i stan för att åka hem tillsammans. precis innan hjalmar branting säger cristina; skulle vara gott med två öl. okej säger jag. hon har ingen plånbok med sig men hon kan låna av mig sålänge. vi går till donkan först för jag är skit hungrig. vi beställer och jag drar fram plånboken. nej men josefin hade inget kort med sig. pinsamt. det var bara att åka hem. haha.

idag blir det skola ett tag nu, sen gymmet en sväng. efter det handla mjölk och bege mig hem. Jennie kommer runt halv sex o då ska det bjudas på lasagne. efter det blir det antingen film eller öl på kårpuben.


tisdag.

denna morgon har varit minst sagt intressant. klockan ringde och jag ville verkligen sova vidare lite. kom på att just det ja, det kan jag göra. ska till tandläkaren så jag behöver inte en timme på mig att göra mig redo. precis när jag kom på detta blev jag så brutalt kissnödig. fick flyga upp ur sängen för att hinna. what the f..? vad kom det ifrån. inte okej.
efter detta var jag inte så trött längre så jag gick upp o lagade havregrynsgröt. jag har en tendens att glömma hur mumsigt det är när jag inte äter det. mumms!!

nej men iaf. dagen till ära ska jag alltså till tandläkaren. billigt o bra. nej men ett måste. efter det ska jag hem och diska. äta lunch. gymmet kanske? hem och duscha. borde handla på vägen med, balsam och lite matlagningsgrädde.
sen ska jag plugga. läsa lite texter tills imorgon då vi ska ses i gruppen och planera... låter finnemang det.

nej men om man ska ta o fixa sig då.


Torsdag.

igår hade jag en kass dag. en riktigt kass dag. visst vissa delar av den var fin, som fikan med Jennie. men hur jag mådde igår var kasst. sämre än på länge. det är jobbigt när man går runt och är dyster och ledsen för något som man inte helt har koll på vad det är. men det är kanske inte konstigt. det är månnga tankar och saker som oroar mig för tillfället. jag är väll extra känslig då.

jag ska försöka göra denna dagen bättre. jag ska till skolan och plugga lite.
ikväll börjar criminal minds. oh så jag väntat. haha.




pocket full of sunshine

jag går runt och stör mig på en sak hela tiden. jag vet inte om jag stör mig för att jag faktiskt bryr mig eller för att jag genuint bryr mig. och det är ju en jävla skillnad. iaf i detta sammanhanget. så ja. jag vet inte hur jag ska hantera det. har iaf beslutat mig för att låta det vila en stund. inte bry mig. inte kolla upp. inte lägga ner energi på det.
får se hur det går.


Genom Eld.

Nu sitter jag här på morgonkvisten och dricker mitt te. Har som vanligt den där fina morgonillamående känslan i kroppen. jag tycker att jag borde vara van vid detta laget, men nej nej.
idag ska jag förhoppningsvis fixa min cykel.
jag känner mig fetare än jag gjort på länge.
en kort uppdatering. så är läget för mig. just nu.

och jo, jag har röda naglar, men mina kläder går idag i två olika nyanser av lila. kanske inte så snyggt. orkar inte ta bort nagellacket än. jobbigt.


peppande.

en vind av förändring?

<3




panikångest.

det här med panikångest alltså. hur ska man förklara? går det ens att förklara så att någon annan ens kan börja förstå hur det känns?
att inte kunna lita på sin egen kropp är som att leva i ett konstant fängelse. att hela tiden vara rädd och skräckslagen för att man ska kvävas, eller vad det nu kan vara man inbillat sig, är det värsta jag någonsin varit med om.

jag försöker hela tiden att lugna ner mig, att inte stressa upp mig, att lita på att min kropp tar hand om mig, men neeej då. vissa dagar går det bättre, andra dagar är det ett enda långt maraton av skräck.

men ja. som denna dagen, när jag är ensam och ännu mer rädd så vet jag inte alls vad jag ska göra.


ska väll lägga mig ner i sängen snart och se på en film eller nått o försöka sova.
imorgon är en lång jävla dag.


RSS 2.0