Lördag.

Vaknade upp, ganska utvilad. var aspepp på att gymma, men jag kom aldrig iväg. men det är helt okej. kom nyss in från en liten promenad, så de är helt okej.
hyrde film, köpte snaks o gick o sjöng med i musiken som kom från lurarna. en helt okej stund. och, jag gjorde det ensam, det är ganska stort för mig.

ska käka lite mer lasagne snart o sen ska jag o cristina o hennes bästa vän mathilda se på filmen jag hyrde. Kick Ass. den är nog bra skulle jag tro.

jag vet inte helt åt vilket håll mina känslor styr för tillfället. ena stunden vill dom en sak, och nästa vill de en annan. de är så sjukt svårt när man inte kännet att man kan lita på sina känslor. det blir lixom mer tveksamheter så.
men det är väl så det är en period som denna.


fredag.

japp. fredag. ska snart iväg o leka med sofie en sväng. vi ska promenera. hade vi tänkt. hoppas de inte spöregnar på oss bara. haha. de hade varit drygt. regnjackan kommer följa med iaf.

förövrigt vet jag inte mer. kan inte helt känna efter hur jag mår. det är skrämmande.


tisdag.

idag mina vänner, skickade vi in uppsatsen. behöver jag påpeka att jag är glad? fy faan vad glad jag är att inte behöva göra nåra mer djupdykningar i skiten? jag vill nog aldrig se ett barnprogram igen i mittl liv. eller jo, de vill jag ju. men inte på ett bra tag. haha.

efter gruppen gick ringde jag min kära farmor som fyller 75 år idag, och sen tog jag mig ett bad.
nu har jag snajsat upp mig för ikväll då de blir öl på Kings Head. eller ja, blir nog inge öl för mig, men ska bli kul o umgås o komma ut bland folk. hells yeah! allt för länge sen nu.

imorgon får jag sovmorgon. ända fram till kl elva om jag så skulle vilja.

nehe ni. nu ska jag göra te o läsa klart min bok.




måndag.

idag är en sån dag jag är pepp o positiv. de kommer ganska sällan nu för tiden så jag är nöjd över denna dagen. faktiskt. så det så. oh ja.
lite jävlaranamma är det mitt liv saknar för tillfället.

rent allmänt har det varit en lång dag. började dagen med möte med handledaren, sen satte vi oss o tog tag i alla klagomål hon hade. efter det drog jag till vårdcentralen för snack med psykologen. vårt fjärde möte, o jag vet fortfarande inte helt vad jag får ut av det. men hey. det kan inte skada, eller hur. vi snackade även en del om utifall jag skulle börja med anti-depp igen. jag är kluven i den frågan. hon verkade med kluven. hon tyckte jag skulle rådfråga en läkare om det. så ja. får väl göra detta.

ikväll blir det kanske handlande med freddy. sen ikväll blir det tv-tittande för fulla muggar. imorgon kommer gruppen hit, för det sista fixandet innan vi skickar in det. på kvällen blir det ölande med gruppen. eller ja, de ölar. jag hänger på. haha. ingen alkohol för mitt sköra psyke.

nej, nu ska jag allt göra nå annat. hejsvejs.


måndag.

snart ska vi gruppen träffa handledaren. johan skickade oroade sms till mig igår om att vi skulle träffa henne för att vårt arbete var så dåligt. jag håller mig på den positiva vägen och tänker att hon kanske helt enkelt vill träffa oss bara. varför skulle vårt arbete vara sämre än nån annans. vi har läst dom andra, dom är inte mycket bättre än våran... förutom att vi fick kapa en massa för vi hade för mycket tecken, så ja.

frukost i magen och teet är på god väg att blandas med mackan. haha.

igår var jag och Cristina på Afropowerdance, och sen Pilates.
Afropowerdance var sjukt kul. helt sjukt kul. stampa i golvet o svänga med armarna o skaka på rumpan, ja det var allt bra roligt. Pilates, nja. visst det var nog bra för avslapning o så, men inget för mig. alldeles för mycket fokus på andningen. uscha.

aja. nu ska jag borsta tänderna. hejsvejs.


söndag.

helgen har försvunnit alldeles för fort. alldeles för fort.
men jag får lite sovmorgon imorgon med, så det är skönt. men det blir nog en hel del plockande med arbetet imorgon. sista lilla hjälpen från handledaren innan de ska in på tisdag.
men jag är nöjd. vi har lyckats med det vi skulle.
och jag fick äntligen G på delkurs ett. sweet. så på det stora hela har det varit en bra vecka. jag klarar allt jag tar mig till, med lite tid och lite tålamod och en hel jävla drös med jävlarannama! så det så.

idag har jag bäddat rent i sängen, tagit ihop rentvätten, städad och sen ska vi iväg och träna.
han med ett längre samtal med Alexx med. känns som det var veckor sedan vi senast pratade. skumt.

igår var jag hos Jennifer och lekte med henne och Sigge. det var en bra lördag.


fredag.

idag är det äntligen fredag. så jävla gött alltså. sugen på öl är jag med. redigt sugen på öl. suck.
kom hem ganska nyss. en lång intensiv, men produktiv dag med arbetet. och jag fick g på kompleteringen. awesome!!

ikväll blir de tvätt, och idoltittande. min Minnah kommer tillbaka!! sweet. haha.

nej, nu ska jag styra med nå vettigt. bajbaj.




torsdag, tror de är fredag.

hela dagen igår, o hela dagen idag, har jag fått för mig att vi är en dag längre fram att vi är.
alltså, jag tror det är fredag idag. men nej, det är det ju inte.

har precis sagt hej då till gruppen. en produktiv dag med en massa skrivande. bra grejer.

nu dricker jag te och ser på Top Model. väntar in Cristina. hon är iväg o tränar igen. galning. mina ben hatar mig idag. smärta säger jag bara. vi var ju på Bodypump igårkväll. shit.

aja. idag blir de nog mest chillande. måste tvätta håret. suck.


onsdag och skola.

sitter i skolan, vi är produktiva. mycket produktiva faktiskt.
dessutom är jag på g. jag har till o med ätit matlåda i skolan. jag är stolt över mig själv.

ikväll blir det nog Bodypump. hells yeah.
jag o Cristina måste ju bibehålla vår image med träningsvärken.


brev.

när jag kom hem hade jag fått brev från mamma. det var mysigt.. brev är kul. läste det medans jag hetsade i mig pyttipanna. gott med mat i magen. börjar övervinna det där, tror jag. på god väg iaf.

förövrigt har dagen varit tung. tungt o andas. dumma ångest, jag vill döda den. jag härdar och jag kämpar vidare, men det är inte lätt alla gånger vill jag lova.

kom iaf hem efter en dryg dag i skolan med tentasnack, tog ett bad, drack kaffe med Cristina o nu sitter jag här. ska antagligen träffa Linus sen för film. får se om jag glider hem efter eller om jag stannar kvar där. beror helt på humöret.

hejsvejs.


my girl and i.

Kite – My Girl And I

ser fram emot en dag där jag faktiskt slipper sitta med hela ansiktet begravd framför skärmen på en dator.

nu blir det att bege mig till filminstutionen, eller vad den heter, för tentasnack med hela stora gruppen, sen efter det blir det träning halv fyra.
hem och äta o duscha, o förhoppningsvis orka palla mig iväg till Linus. Får hoppas på en bra dag, så energin är med mig.

hejsvejs.




måndag och nikotin.

var 30 sekund kommer impulsen att ta en snus. imorse var det i stort sett hela tiden, nu har det ökat lite. när vi pluggade kom nog impulserna sådär var 10 sekund. nu när jag är hemma o kan skrika o slå på väggen så mycket jag vill så kanske det kommer bli längre intervaller? vi får se.

det roliga är dock att jag redan nu ser en skillnad i beteendet. det där lite mer spydiga i rösten, den totalla bristen på förståelse för andra människor, nada tålamod. haha. im just fucking lovely right now. :P

hur som helst. får se hur länge jag står ut. ska härda. försöka försöka försöka lixom. inte mer o göra.



gårdagen med dess träningsvärk var galet. kunde som sagt knappt röra mig och det var ju inte som att de blev bättre mot kvällen. oh nej.
somnade dessutom inte fören typ kl ett. galet. men var inte en så jävla bra kväll, så beror på det i guess.
fick mig dock några skratt där mellan varven. haha. oh det påminner mig. ikväll ska jag dricka varm choklad. utan tvekan.



nu blir det att tvätta snart. alla lakan. drygt. men det måste göras det med. och så ska jag finna mod o skicka in tentan som jag gjorde klar igår. japp.

nu ska jag dricka te o dissa abstinensen.




my girl.

Cristina spelar rolig musik i rummet brevid o sjunger med för glatta livet. en bra start på en söndag minsann.
själv vaknade jag utvilad, men med sån jävla träningsvärk. kroppen känns stel som en pinne o jag har svårigheter att ställa mig upp. min första tanke när jag vaknade var; hur faan ska jag ta mig upp ur sängen!! haha.
men upp kom jag.

gårdagen var en mycket bra dag, på olika vis. jag trotsade min panik med att fullfölja vad jag åkte in till stan för o göra, det var riktigt jobbig under vissa tillfällen, men jag klarade det och jag hade så jävla kul!!

jag o Cristina gick på detta igår;



vi var sketa duktiga.

sen efter det åkte vi hem och käkade och jag fick faktiskt i mig riktig mat för första gången på ett bra tag. lycka.
sen såg vi på Mad Men och spelade Skipboo. Åkte efter det hem till Freddy en snabbis.
när jag kom hem från han drack jag te o såg klart på Pretty Woman och somnade sen som en sten. sov som en gudinna. underbart.



idag skulle vi ha gått på afropowerdance men känns både två att vi nog skippar det, med tanke på värken vi har i kroppen, och med tanke på att det tydligen kräver viss grundkondition, som vi inte har för tillfället. haha.

så blir promenad sen, försöka sätta mig med kompletteringen till tentan, och dricka en massa te. min hals har ont idag. dumma den.

dessutom är de min sista nikotindag. herreminjesus, hur ska detta gå? haha.


lördag.

idag är det då lördag. och detta är en bra dag. den började mindre bra med att jag vaknade kl sex och inte kunde somna om, men kl åtta somnade jag minsann. sen väkte cristina mig strax innan halv elva. haha.

efter det har jag fått massa bra gjort, frukost, fixa med tvätten, plocka i rummet, bäddat rent i sängen, fixat med en jobbig grej som jag undvikit i tre år osv osv.

borde dock plugga, men det gör jag senare, eller imorgon. ingen brådska.

tror vi ska iväg på F.A.R idag med. kan bli spännande. beroende på om det är jobbigt där eller inte, drar vi till gymmet efter det.

jag är beroende av min telefon. haha.



bild från promenaden igår.


Fredag.

sitter på pedagogen. har inget o göra men ja, jag får väll snällt sitta här i två timmar till. dom andra i gruppen har saker o göra, men inte jag.
jag vill hem. min iphone har kommit. vill hämta den. helst nu.
leka med den hela fredagen. kan bli kul. haha.

trött är jag med. jätte trött.

hade dock en rolig person på språkhandledningen. helt otippad. gigantiska blå ögon. haha.


gropegårdsgatan.

jag tog mig så långt som till gropegårdsgatan. sen gick jag av, gick runt spåret och åkte hem igen. antagligen ett dålig val i hela grejen med att bekämpa ångesten, men ibland måste man helt enkelt få inte orka.
hem. pluggade en hel massa. lugnade ner mig.
åkte en tripp till vårdcentralen för att en en gång kolla min fuckade hals. det var inget denna gången heller, o vi tog lite mer tester.
fick nå kortisonspray till näsan. det kommer jag inte ta. 168 kr åt pipsvängen. haha. men kanske kan spara den o ta den nån gång när jag mår bättre angående medecin. just nu är det inte så smart. fick ju för faan en massiv attack bara av att ta en liten allergitablett, så tror jag avstår det. haha.

nu känns de lite bättre dock. promenad, bad o te. försökte äta förut. gick inge bra. får väl vänja mig med hungern.
suck. behöver jag säga att jag saknar mat? en stoooor sallad, eller en riktigt god gryta. suck...

nej nu ska jag skriva metod och resultat. hejsvejs.


in love with him.

Shinedown – Call Me

kl är snart 8. jag är trött som bara den. sovit bra dock. tror jag. haha. kändes så när klockan ringde iaf.
jag tänker gå i mina mukisbyxor hela dagen. hela dagen. jag orkade inte ens tänka på nå annat när jag vaknade o skulle klä på mig. dom är mjuka, dom är sköna o dom är stora. jag tar dom. ska ju ändå bara sitta på humanisten o skriva diskussion så. haha.

min hals är knasig idag. det känns tjock. så får väl se hur bra denna dagen blir. inge kul. men tänka positivt. så var det. aja. nu ska jag göra mig klar för avfärd.

warrior.

Disturbed – Warrior

jag önskar att jag inte hade slutat sjunga. för nu när jag sjunger låter de som... som... nått väldigt hemskt. haha.

förövrigt har detta varit en ganska tärande dag. på alla sätt o vis. helt slut.
ska ta mig ett bad.


onsdag.

idag är en full dag.
först nu ska jag till vårdcentralen. efter det till krokslätt för att sitta med gruppen till ca kl tre.
efter det ska jag möta upp Cristina o dra till gymmet.
kl fem börjar min tvättid.
Det känns som att jag kan ha dragit på mig för mycket på en och samma dag. jag är ju inte så bra på att ha hundra saker samtidigt. hmm.
men det ska nog går bra. Gymmet ser jag fram emot iaf. det andra hade kunnat kvitta.
kanske är opepp med tanke på att jag knappt sov nått inatt. dumma sömn.

nej nu ska jag kämpa i mig gröten. hejsvejs.




over and over again.

Just nu är kl tre, och jag är så stolt och glad över mig själv.
Hoppas att resten av dagen blir lika bra.

Nu ska jag tvätta håret. hejsvejsan.




tisdag.

väntar på gruppen. idag ska vi vara hos mig o se på barnprogram. jag misstänker starkt att jag kommer somna. jag är seg. vet inte  varför. sov bra tycker jag. men jaja. de är väl som de är antar jag.

ikväll ska jag följa med cristina till hennes audition, eller vad man ska kalla de. kul i jul.

hejsvejs.

if it kills me.

Hurts – Silver Lining

idag är en sån dag då jag verkligen vill visa uppskattning till människorna omkring mig.
bara svårt att finna orden att säga de man vill säga.
men.. ni vet vad ni betyder, och att jag uppskattar er så sjukt massa mycket.
utan er, hade luften försvunnit.

ljus.

jag varvar mellan att vara positiv till att nästa vara helt nere. jag förstår inte helt. hur blev det såhär. jag har aldrig varit det innan, aldrig såhär starkt.

men, det jag vet är iaf att jag är så sjukt less på det. så fruktansvärt oändligt jävla trött.
jag tänker faan inte lära mig att leva med det, jag tänker lära mig hur jag krossar skiten.
så det så.
jag sätter ner foten nu.
hårt.

nej nu jävlar.

nog snackat. väntar in Cristina, sen ska vi åka o träna. kanske inte de smartaste, med tanke på att jag antagligen börjar bli sjuk. men men. kan gå på löpbandet i lugnt tempo. borde äta innan. utmana ångesten lite. jajamen.




good song.

Maria Mena – Self-Fulfilling Prophecy

Self hatred grows in me like cancer
I can't locate its whereabouts but its feasting on its host
I expected him to have the answers
I thought I taught him how to love me
Now he fears me like a ghost

Self-fulfilling prophecy
You're the only guaranteed loyalty
In this town
Full of violent mothers
Cheating fathers
Leaving lovers
I swear to you, I'll never love again

This hunger grows inside me like a tumor
The dizziness just compliments
This failure of a girl
I'm settled now
The show of mine consumes me
But every pound I shed
Speaks volumes of my lack of self control


Self fulfilling prophecy
You're the only one that dare speak truth about me
In this town of
Well intentioned mothers
Starving daughters
Worried lovers
I swear to you, I'll never eat again

Self-fulfilling prophecy
You never fail to comfort me
In this town filled with
Violent mothers
Cheating fathers
Leaving lovers
Angry brothers
Starving daughters
Starving daughters
Worried lovers
I swear to you, I'll never trust again.

snus.

alltså. jag och Cristina bestämde på fyllan och villan att vi skulle sluta med nikotin. dett är sista veckan. på söndag tar jag min sista snus.
jag är ytterst tveksam att jag kommer klara det, så som jag mår för tillfället. faktiskt. men hey, de är ju bara o försöka. jag kanske mår bättre, kanske sämre.
det är ju bara o börja igen o sen sluta vid en bättre passande tidpunkt. haha.

skiten löser sig.

idag är de måndag. kl tolv blir det att ses på centralbibblan för pillande med arbetet sen hem hit och se på barnprogram resten av dagen. tror de andra ska införa alkohol i kroppen, men jag ska då inte göra de. ska till vårdcentralen kl 8 imorgon. då vill jag inte lukta alkohol. nej nej. dessutom är min kropp lite anti alkohol för tillfället.

min mage knasar sig. det kanske beror på att jag inte kan äta. men iaf. jag håller mig trogen till mina mackor. dom får jag i mig iaf. och det är bättre än inget.

men jag börjar bli svinigt less på detta. igår satt jag o tänkte; alltså. igentligen så är de väl bara o bestämma sig. neeej nu ska jag inte må såhär längre. så bara slutar man med de.
så lätt är de nog inte dock.

drömma kan man.

nu ska jag dricka mitt kaffe o nysa några gånger till. sen blir de nog dusch innan stan, så folk inte tror dom träffat på ett träsktroll.


Silver Lining.

dagen har varit både bra och dålig. mest... energikrävande.
mycket dumma tankar. trots två promenader.
suck.

when will this end...


Söndag.

Nu har jag börjat förbereda för ankomsten av min iohone. har fixat itunes igår. de tog hundra jävla år o rensa all musik. shit. o mot slutet var jag inte så nogran, om man får säga så. haha.

skriver ner alla kontakter o lägger in bilderna så jag inte missar nå från den gamla mobilen.

åt två mackor till frukost. två! de va mycket, så min mage är lite knas nu. svårt o äta i vanliga fall så nu är jag glad. dricker te o snusar o är allmänt nöjd. känner verkligen att jag börjar bli sjuk bara. näsan är jätte jobbig o halsen svider. drygt.

idag kommer Cristina hem!!! :D:D:D:D jag hoppas det betyder Mad Men.

planen för idag är iaf en promenad, kanske lite plugg om jag orkar, och ta reda på vad fasiken planen blev för imorgon, för de kommer jag inte ihåg. haha. undra om jag är den virriga i gruppen denna gången. de brukar jag inte vara, så de är en konstig roll.


film.

Ps I love you är en underbar film.




lördag.

att sitta i soffan o känna halsen bli tjock. det tar en millisekund för kroppen att reagera. det tar skallen typ en minut att hinna reagera. detta skapar en obalans. kroppen sitter redan o pumpar adrenalin o hjärtat pumpar o halsen tjocknar ännu mer, pga allt detta.
skallen försöker frenetiskt lugna ner kroppen, tala med den, sansa med den, resonera med den. oftast fungerar inte detta. iblandf ungerar det. det enda som igentligen fungerar är bara att härda ut skiten. skaka och vara livrädd i allt från tio minuter till flera timmar.

det jobbiga är att jag känner att jag är påväg upp. vilket gör det ännu jobbigare när detta händer. för då känns de som tre steg bak. och det varken vill eller orkar jag.

jag önskar att kroppen lyssnade bättre på skallen. att det gick o tala med den.

det är jobbigare när jag är ensam. av den enkla anledningen av att om de mot alla ods verkligen skulle hända nå med mig, så är jag inte ensam. men de måste vara nån jag känner o litar på. som jag är trygg med. men ensamheten måste jag lära mig att stå ut med. för en människa måste kunna vara ensam.

vet inte varför jag skriver detta. så öppet o ärligt. är väl kanske mitt sätt att försöka få kroppen att sakta ner för tillfället. att halsen ska sakta ner. sluta kännas tjock. så att säga.


nej nu ska jag göra nå annat.


woho!!!

idag skaffade jag mig en iphone. woho!!!
får den om ca en vecka!!!!

LYCKLIG!!!




grupp.

vill bara slänga in att min grupp är bra. väldigt bra. accepterande och stöttande människor är bra. så det så.

nu ska jag dra o handla med Freddy! underbart snällt att bara ringa sådär o fråga om man vill med o handla, med tanke på att jag icke har nån bil. mer sånt ja tack. haha.


fredag.

gruppen är här hos min idag. skönt. det betydde lite sovmorgon, och det säger jag aldrig nej till.
det går bra, det går framåt med arbetet, vilket är bra.

vi tog oss en kort promenad till affären o jag lagade mat till dom hungriga djuren. o nu är kaffe på. mysigt.

när vi är klara åker jag in till stan för besök i 3s butik. iphone här kommer jag. haha. sen promenad med Alexx. efter det ska vi hem till mig o se på Idol o chilla. Sleepover står på schemat för kvällen. Mysigt. inge kul o vara helt ensam. det gick bra igår dock. woho på mig. eller ja, ganska bra. beror nog på att jag var för seg för att ens bry mig. haha.

JAG VILL HA MIN IPHONE NU. haha. leksaker är kul.

nej, nu ska jag rycka i dom o säga att vi får börja jobba igen.

humanisten.

idag är jag stolt över mig själv. det är dom små segrarna som är de bästa.

om folk visste vilken ansträgning detta är för mig, vilken energi det tar, hade dom kallat mig superhjälte.
för det är det jag är nu, och det är så jag känner mig, just nu i denna stund.


Torsdag.

John ME – Love Is My Drug

igår fick jag alla skivor. vilket betyder att jag kommer ha svårt o välja vad jag ska lyssna på på vägen till humanisten. Haha. lyxproblem, men ack så bra problem.
drömde för övrigt inatt att jag köpte den svarta iphonen, (jag vill ha den vita) först var jag nöjd, men sen insåg jag att nej nej nej. haha. alexx var med, o mina små systrar, men dom var mycket yngre än dom är. behöver jag påpeka att jag ganska nyss vaknade o är skit trött? haha. helt osamanhängande.

idag blir det iaf att åka till humanisten. grupprum sex. hela dagen. eller ja, till halv tre kanske då vi ska bege oss på handledningsmöte. jag är trött. o jag vet inte om jag kommer palla hela dagen. men får hålla tummarna.

Cristina åkte imorse. kl sex. hon återvänder på söndag förmiddag. Ikväll får jag helt enkelt vara ensam. det är nyttigt. en person måste kunna vara ensam med. så det blir ensamtränining. haha. Kanske klämmer in gymmet, om jag orkar.
på fredag blir det idol och sleepover med Alexx. Myspys.
lördag ska jag antagligen fika med isabelle, sen träffa Jennifer så hon kan få sin försenade julklapp! woho. ska bli kul o se hennes min!  :D

det är planen för mina dagar. jag orkar inte åka till skolan nu. jag är så jävla trött.
dessutom har jag en gigantisk finne på kinden. vart faan kom du ifrån? rymden eller? ont gör den med.




onsdag.

Shinedown – Call Me

idag gick jag upp tidigt för att åka till vårdcentralen. mina halsmandlar var lite svullna, men det var inte ovanligt nu i snuviga perioden sa läkaren. så det var ju skönt.
kom hem o käka frulle och kolla på tv med Cristina. Efter det tog jag äntligen tag i tavlorna. Så nu ser rummet lite mer hemtrevligt ut. tack o lov. haha.

Nu ska jag skriva lite på projektet.

WoopWoop.


att träna.

jag undviker saker in i de sista just nu, när jag mår som jag gör. men att träna är verkligen nykeln till välmående. man blir så trött, så avslappnad och så fullständigt tillfreds med sig själv.
och det är det jag behöver just nu. lite lugn och ro.

så det blir mer träning. vi har redan bokat in en hel del pass nu, jag och Cristina. Hoppas att alexx kan haka på med. annars blir det ensamt utan min alexx. :D

nu ska jag se på tv, sen lägga mig som en duktig flicka kl elva.

hejsvejs.




tisdag.

Skola, hem, lunch, Mad Men, gymmet, handla.
det är planen.

hunnit så långt som till Mad Men. I love it.

imorgon blir de vårdcentralen igen. kolla upp halsen. lika bra.



carro är bäst.

måndag.

Melissa Horn – Kvar i nåt jag lämnat

idag är det måndag. som jag o Cristina sagt flera gånger nu; imorgon är det tisdag. Haha. lagom röriga.
måndag som sagt. varit på vårdcentralen sen skolan en säng. nu ska jag snart sätta igång med läsandet o skrivandet. Inget kul idag inte. men skönt o få det gjort, helt klart. Imorgon blir det heldag i skolan, som det ska vara nu under skrivandet, så man inte blir stressad i slutet. det är inge vidare.

Jag letar febrilt efter massage i göteborg som inte kostar skortan. Tips är bra. men men. får leta runt.

Idag är det Melissa Horn för hela slanten.


härda.

det som inte dödar härdar. eller hur är det folk säger. jag vet inte jag. jag tror inte detta härdar mig. inte alls faktiskt. jag tror mer det bryter ner mig. sakta, men säkert.
jag fattar inte hur jag blev såhär. jag har aldrig varit såhär innan. det läskiga är att känslan jag får, när jag sitter mitt i det, är så svår att hantera. känslan att vilja fly, till vilka medel som helst, är så skrämmande.
det är tur att jag har vissa människor. som står ut med allt mitt gnatande. och mitt hoppande i humöret.
jag menar, hur lätt är det att förhålla sig till en person som ena stunden är glad o rolig, som vanliga josefin, och i nästa sekund blir helt okoncentrerad o livrädd. det kan inte vara den lättaste uppgiften mina vänner har fått.
och detta är, utan tvekan, en av de svåraste sakerna jag har behövt gå igenom.
men faan den som ger sig. monstret ska bort ur skallen, om jag så ska behöva slita ut det ensam.

för vem orkar leva i rädsla och panik? Inte jag iaf. då går jag under.



för övrigt så var jag hemma i helgen. det var fint o träffa alla personer o alla djur. men det var jobbigt. kanske för jobbigt just nu. och allt påminde om mormor. för första gången. det var jobbigt.
men jag tog mig dit, och hem, och det är jag stolt över.
det bästa på hela resan var nog bilresan och shoppandet med enbart systrarna. vi har alla flugit ut hemmet nu. det känns skrämmande att de två små blivit så stora. fint, men skrämmande. var det inte nyss jag lämnade dom på förskolan och michelle bara grät och grät för att jag skulle gå?



imorgon är en ny dag. en ny vecka med nya tag. imorgon blir det vårdcentralen igen. kl 8 på morgonen. förlåt mig, men sover inte jag fortfarande då? haha. men ja. sen till skolan för skrivande av b-uppsatsen.

nu blir det ett till avsnitt av Mad Men, sen ska min tunga skalle vila.

helgen.

helgen ska spenderas hos mamma. det kan behövas. lugn o ro. eller inte. haha. blir alltid så stirrigt där, men ska försöka att slappna av o bara ha det bra.
bussresan ska bli bra med. lyssna på musik, sova, läsa kursböcker.

bilder kommer på alla galna systrar efter helgen.




RSS 2.0