Turkiet


Sverige

Nu är det att vara hemma igen. Känns skumt. Både kul o tråkigt. Saknar hotellet o personalen o solen. Suck. Men skönt att vara hemma till sakerna man känner igen o så. Uppdatering med bilderna kommer senare. Skolan börjar igen på tisdag. Det ska bli kul. :) nu blir det paj snart. Gött.

vi steks i solen.

vi har det bra här i Side. Mycket att se på, och solen bränner som FAAN, men det är trevligt iaf.
Turkarna är sjukt besvärliga dock, och Jennifer har bränt skallen. haha. min lilla lintott.

pusshej.

Landvetter och Turkiet.

Sitter nu i bilen påväg till landvetter. Najs. Turkiet, Side nu kommer vi. Faan ta Najs. :) det kommer bli grymt. Jennifer är rädd för flygresan, jag är mest nervös för hela grejen. Haha. Vem vet vad som kan hända. :-p hörs. Puss puss hej.

12/8 - 2009. Mormors begravning.



Mormor.

 

Jag kommer alltid bevara mina fina minnen av mormor. Jag kommer alltid ha de i bakhuvud och se tillbaka på de och minnas henne med ett leende på läpparna.


Jag ville säga några ord idag till er, för att hedra mormors minne, men jag insåg snart att jag aldrig skulle kunna finna orden för att förklara hur otroligt mycket hon betydde för mig, och hur hon har alltid varit den viktigaste personen för mig och hur hon stöttat mig i allt jag gjort.


Men en sak som jag kan säga om henne är att när jag tänker på villkorslös kärlek, så kommer jag antagligen alltid tänka på henne, för det är precis det som hon alltid har haft för mig.


Trots att det gör ont i mig att hon fick ett så kort liv, så får jag försöka finna glädje i de stunder vi hade tillsammans och jag får försöka minnas hur glad hon var för de saker hon fick se på slutet. Som resorna till Egypten med mamma, eller hur bra hon trivdes hemma på gården hemma med alla djuren.


Men det som gör mest ont är att mina framtida barn aldrig fick en chans att lära känna henne, eller hon dom. Jag hoppas att de kommer ärva en del av din själ.


Jag älskar dig Mormor. Hoppas du har det bra, vart du nu än är.




 





Tisdag

dag innan begravning. Hektiskt på jobb. Hoppas morgondagen blir ok trots det tråkiga ämnet.

transformers

ser på transformers och dricker öl. så sjukt skönt att bara slappa. helt stört skönt.

dessutom så är jag fet. suck. efter turkiet så är der hårdträning alltså. haha


bilder på mina finaste syskon.

caroline o michelle tog en massa foton häromdan, så jag lägger nu ut dom eftersom de var så sjukt fina. :)





torsdag.

idag handlade jag kläder till mormors begravning. en klänning och en kavaj. världens hemskaste sak att shoppa till, men ja vad gör man.



fast båda i svart, så klart. Jag tror det kan bli bra.



när jag tvättade idag så blev det strömavbrott så min tvätt blev inte ens i närheten av torr. så nu är det tvätt överallt. suck.
men det är rent iaf.



på onsdag blir det begravning som sagt. hemskt. men det som är bra, eller ja skönt snarare. Vi åker till Turkiet på lördagen. känns som att det är bra att det blir så nära inpå. jag får vila ut mig och hantera mormors död i lugnet.



nej nu ska jag ta mig ett bad efter denna svettiga dag. och läsa lite.

26 girls and there.... hot?

idag är det tisdag. ska jobba 4-21 idag med, som löpare. suck på den skiten.
imorgon blir det 7-12 på den avdelningen som inte är min hemavdelning, så det är med segt. suck. jag är ganska redo att sluta jobba nu, men jag vet att jag kommer sakna det när jag slutat så.

om man kanske ska göra sig klar. mitt hår ser ut som ett skatbo idag. vad är felet?

hejsvejs.



Just another manic monday.

Måndag ja som sagt. Blev att vakna mindre än utvilad, o därför grinig. Jennifer städade. Sen fick vi besök av ane o adam. Drack kaffe o spelade tvspel. Sen var de snälla att släppa av mig vid jobbet eftersom de regnade så pass. Snällt. På jobbet var det segt idag. Hatar att vara löpare. Det suger. Men men. Nu blir det film o sen ska jag läsa lite. Är löpare igen imorgon, så börjar inte fören kl 4. Ha de bäst.

Styckeindelning.

Fick en kommentar i ett tidigare inlägg angående min styckesindelning. Jag är ledsen, men när jag skriver från telefonen så går det inte att dela in i stycken. Iaf inte på något vis som jag upptäckt ännu. Sorry. Men annars är jag grymt bra på styckesindelning. Jag får ofta bra kommentarer om det när jag skriver arbeten (pluggar på göteborgs universitet). Så Sorry för det. Annars såg vi nyss på Being human. I love it. George är grym. Han är verkligen bäst. Underbart. Tack anna för det tipset. :) guld. Nej nu ska jag fortsätta läsa i min bok. Fick inte ligga i sängen o läsa så sitter i min ensamhet i vardagsrummet. Inte samma grej. Men får duga. Hej så länge.

Söndag på jobb.

Vaknade alldeles för tidigt för att det ska anses lagligt. Iaf om du frågar mig. Åkte till jobbet, allt var galet. Alla boende larmade hela tiden, o alla hade gjort på sig. Det var kaos. Vi var inte klara fören 11. Vi brukar vara klara runt halv 10 ungefär. Men nu har jag fått i mig mat o börjar bli pigg. Men en del boende retar ut monstret ur mig. Haha. När jag kommer hem blir det dusch o sen läsa/sova och/ eller tv. Det är min plan. Jennifer ska leka med ane eftersom hon flyttar till norge snart. Blir jag o sigge hemma för att se på Being human. :) bra serie, mycket bra serie, :)

Lördag.

Jag o jennifer hade diskussionen i bilen om det faktum att vi inte längre har något begrepp om helg. När man jobbar så mycket som vi gör, så kopplar man inte att det är fredag eller lördag. Man ser folk på stan o undrar varför alla är så uppklädda. Så kommer man på, det är lördag. Haha. En annan sak med. Det är första lördagen i augusti. Det betyder prideparad. Kul. Ja för dom som är där vill säga. Min syster är där. Michelle. Jag hoppas hon har kul, men tar det lugnt. :) jobb imorgon igen. Tidig morgon. Kommer vara trött, men det är jag ju alltid så varför ska imorgon vara någon skillnad. Nej nu blir det en cigg innan filmen börjar på canal+ drama. Syns o hörs.

Del av familjen.


Badkar.

Nu ligger jag i badet. Vattnet blev alldeles för varmt. Försöker fatta min telefon men det ska nog gå med tiden. Mamma har satt ett datum för mormors begravning nu. Den 12 augusti. Det blir bra. Ska bara skriva nått nu, då jag sa att jag ville prata på begravningen. Jag hoppas jag kommer kunna göra det, att inte gråten är för mycket i halsen. Senare idag blir det middag. Imorgon blir det jobb igen. Igår såg vi på två bra filmer. Benjamin buttons och the unborn. Båda två mycket bra. :) nej nu ska jag tvätta håret. Hörs.

RSS 2.0