Söderhamn.

varit hos syster i Söderhamn nu sens i onsdags. varit fina dagar som passerat alldeles för fort.
när jag kom fram träffade jag syster o hennes fin hund. Doris. Stjärnan i familjen, helt klart.
fick även tillfälle att klappa på systers tjockismage. där inne sprattlar en liten jänta. det har jag o syster bestämt. det behövs fler tjejer in i familjen. bara jag o hon o resten pojkar. det går inte.
fick även tillfälle att träffa faster, farmor o kusin. det första kusin gjorde var att brotta ner mig på golvet. behöver jag säga igen att det behövs mer flickor?

på torsdagen var jag hundvakt till Doris och gick ner till farmor för fika, sen en promenad o ner till plastmammas butik. på kvällen ölade jag med en gammal vän. hade sjukt trevligt, slutade dock med gråt, och jag vet fortfarandade inte vart mina småpengar tog vägen. Lisa????

på fredagen vaknade jag, fortfarande full, och fick slänga på mig kläderna fort som faan för pappa skulle hämta mig o köra mig till stationen då jag skulle bege mig till Gävle för att första hänga med en gammal vän - Linda. vi började med fika, då jag fick gå på toa tre gånger o spy. kul sällskap? haha. Nja.
sen lite shopping. efter detta åkte vi hem till henne för att käka. jag spydde en gång till sen somnade jag en sväng. hahahahaha. efter det blev jag dock piggare.
efter allt detta begav jag mig till stan för att bjuda lillebror på mat. vi snacka o käka o jag träffade hans vänner en snabbis.
efter detta mötte jag upp Cissi för att tvinga i mig en öl. vi snackade en massa o slutade med en krog/klubb i Gävle. efter allt detta fick jag sen leta upp min brors lägenhet i Gävle. gick ganska bra. haha.

på lördagen mådde jag skit igen. satte mig på tåget hem till söderhamn och möttes av syster. hon släppte av mig hos henne där jag badade o sen begav mig till hennes sambos päron där vi käka o firade fredrik (systers sambo).
efter de hem till fader för snack o häng.
efter det så åkte vi tre hem till dom o alla somnade i soffan till film.

söndagen bestod av besök hos faster, sen häng med farmor. jag fick även ganska stor ångest o mådde allmänt dåligt så systers sambos mamma gav mig massade o de hjälpte en del.

nu sitter jag här o väntar på att syster ska komma hem så vi kan hänga en stund innan mitt tåg hem till göteborg avgår. pappa ska komma en sväng med. fint.

fick ett fint halsband av pappa med. mysigt!

btw.... jag vet inte hur jag ska klara av att släppa dig. men jag får göra de.


bulletproof

jag tror att jag behöver komma tillbaka till verkligheten. umgås med de mina. strunta i allt vad det andra heter och fokusera på mig själv.
för just för tillfället känns allt som har med mig o göra, som skit.
jag är så less på allt så jag lätt hade kunnat lägga mig i fosterställning och inte rört mig på en vecka.
jag vet inte hur det blivit såhär.
men jag vet att jag är less på det.

jag måste finna tillbaka till sakerna jag tycker om, o sluta att hela tiden söka det jag inte kan få.

nu blir det jobb snart. idag o imorgon kvar. tack o lov att det snart är slut. blir gråtfärdig bara jag tänker på att jobba.


dålig.

jag har varit dålig på o blogga denna sommaren känner jag. mycket dålig.
tror det beror på att jag har haft alldeles för mycket att skriva om saker som jag inte har velat dela med mig av, och då verkar allt det där andra ganska meningslöst.
jag kan ju bara meddela dock, att jag i allmänhet, är ganska less på mitt liv.
det är dagens uppdatering.


tisdag.

just nu känns det inte bra alls. mest förvirrat.

RSS 2.0