onsdag, trodde det var torsdag.

onsdag, men det värsta är att jag trodde det var torsdag. så jävla segt. satt på VFU;n och tänkte "faan vad skönt att det är fredag imorgon så det snart är helg". men nej så fel jag hade. för det är bara onsdag.

imorgon blir det att baka kanelbullar med ungarna eftersom det på kanelbullens dag på söndag. tror jag iaf. haha.

idag var i övrigt än jävligt jobbig dag. jag vaknade med världens jävla suck och tänkte helvete faan. men ja, så jag gick upp och åkte till VFU;n och var där till halv tre. utan rast. så jävla segt. blev lack på det. mycket. var på utflyckt på förmiddagen i skogen. en unge dödade en mask. det var jobbigt. haha.

men nu ska jag se på tv och sakta men säkert avlida. dricka mitt kaffe med. ikväll är det true blood. yeas!!!! :D
haha. kommer nog somna innan dess dock.





Tisdagmorgon.

nu är kl snart halv sju. jag är vaken. sitter i soffan och dricker kaffe och lyssnar på webbradio. suck. jennifer har snytit sig hela natten, vridigt och vänt på sig, nyst, druckit vatten, varit uppe och gått o så vidare. för er som känner mig vet hur mitt temprament är på natten/morgonen. inte trevligt. så när jag vaknade tio i sex och ville döda henne bara för att hon skickade sms kände jag att det var dags för mig att gå upp så att det inte blev slagsmål.
det är ju en helt onödig sak att starta ett bråk om, med tanke på att det verkligen inte är hennes fel att det nu är hon som är sjuk.

jag ska iaf trotsa min hals och min snuva och gå till praktiken idag. jag måste. jag har en dag kvar som jag kan vara sjuk. alla andra dagar efter det måste jag ta igen, så jag kände att den dagen kan vara bra att ha om jag börjar må jätte dåligt igen. så jag håller tummarna för att denna dagen ska flyta på smärtfritt, eller ja, relativt smärtfritt.

ikväll är det Sons of Anarchy. tror jag iaf. hmm. nej det måste kollas nu. japp. det var idag. www.tvguiden.se är min tvguide på nätet. skit bra.
så det har jag iaf att se fram emot. det är trevligt.

ska börja ordentligt med mina observationer idag. absolut. är lite nervös att personalen på mitt VFU ställe tycker jag är skit kass. hmm... ska fråga om jag och min LLUare kan ha ett samtal. haha.

ska tala med Sigges dagis sen när jag hämtar han angående avslut av dagis. för nu har vi hittat vår dagmatte. hon känns bra, och det är bra. skönt. äntligen lixom.

nej, nu ska jag läsa lite grejer, sen börja röra mig till bussen kvart över sju. :)

hejsvejs.





Måndag

måndag. hemma idag med. men imorgon måste jag försöka ta tag i detta och gå till VFU;n. jag kommer nysa på alla barnen och snora mer än alla dom tillsammans, men ja det får helt enkelt gå.

Just nu läser jag en skit bra bok; bokcirkelns bekännelser.
det är en sån där bra bok som man inte vill lägga ifrån sig. okej, den blir lite rörig ibland med alla olika karaktärer som hoppar fram och tillbaka, men om man tar sig tiden så är det mycket bra.

ikväll blir det Simon och Tomas, sen Hollywoodfruar. bra kväll.



Lördag.

Ser på Rock of love. det är så sjukt underhållande att jag inte ens vet vad jag ska säga. Man kan inte ta det på allvar.
jag är fortfarande sjuk iaf. det är segt som faan. snoret bara rinner och huvudet känns helt fullt av skit, aka snor. haha. min hals börjar smärta, det är mindre trevligt. så är man varm hela tiden. det enda man gör är att ligga döende i soffan och se på tv. man känner sig som en slusk. det är inte alls trevligt. så får man dåligt samvete att man bara ligger, när sambon kanske vill hitta på något.

men som sagt, idag blir det alltså soffan, med tv och kanske lite bok.


serier är som bäst när man är sjuk.

ser på Entourage maraton på canalplus. ångrar aldrig att jag köpte det paketet. grymt.
men är fortfarande alldeles för sjuk för mitt eget bästa. faan. ska som sagt handla snart med.

betalat alla räkningar nu. skönt.


fredag, halvt döende i soffan.

sitter i soffan. kl är 9. bara 9. vad faan gör jag uppe? jo jag vaknade och var så hungrig att jag hade ont i magen. så jag fick helt enkelt gå upp o käka. sitter nu nermyst i soffan med täcke, kuddar, saft och en helt stor drös med snutpapper. jag mår skit. skit helt enkelt.
verkligen skit.

jag tror vi ska handla sen. jag hoppas jag klarar det utan att svimma. haha.


torsdag, och riktigt sjuk.

fy faan för denna dagen. har mått piss sen jag vaknade, så jag sa till personalen på min förskola att imorgon blir jag hemma och ska försöka kurera mig.
nu ser jag på serier, det är bra skit. ska hoppa i duschen en stund för att försöka bada bort sjukan. suck.
ikväll blir det criminal minds. det är bra bajs. haha

hejhej.





8 simple rules

(to date my teenagedother)

haha. när jag väl får barn kommer jag ha sjukt massa mer regler än 8. så det så. hönsmamma.nu
haha så underbart.

dagen var lååång. alldeles för lång. jag sov dåligt inatt för jag vaknade ofta och hade ont i halsen. när jag skulle upp tidigt och höra mig reda insåg jag hur snuvig jag var, och mådde piss. så gick och lämnade sigge på dagis och trodde hela vägen att jag skulle spy.

men jag kom fram till VFUn sen iaf. och jag piggnade på mig. men nu, hemma igen, efter ett bad som jag trodde skulle hjälpa, mår jag piss. jag mår skit. jag får inte bli sjuk. jag kommer dö. haha.

nu blir det snart true blood.

(JENNIFER IS CUTE)


onsdagsmorgon med te och snuva.

vaknade imorse med väldigt ont i halsen. det skulle inte förvåna mig om jag håller på att åka på nån jävla snuva bara för att det är så viktigt att inte missa nån dag på VFU.n. jag förstår inte hur lärarna tänkt där. så fort man börjar på förskolan igen blir man sjuk, det är så fruktansvärt mycket bakterier/basiller som flyger runt.
så nu sitter jag och är snorig och dricker te med önskan att det ska lindra halsen.

idag är det VFU 9-17 snacka om drygt. men men. sen hem och slappa och se på True Blood som är idag. najs najs.

hej svejs.


tisdagsfunderingar med kaffe, som vanligt.

sitter nu, kl 18.45 med en kopp brevid mig. mitt underbara snus har även planterat sig vid min sida igen, och de trogna ciggpinnarna har fått ge vika. fight the power. haha.
ser på unga mödrar på femman. ett bra program, jappjapp.

annars så gick praktiken bra idag. eller ja VFU som det heter. haha. en lång och seg dag, men har iag lagt upp hur min essä ska vara och vad den ska handla om. så det känns bra. ska bara strukturera upp det hela med.
o just det, det går löss på förskolan, jippi yeah hej. nej tack. suck.

sen nu på kvällen så kom en tjej hit som kanske ska rasta sigge på dagarna istället för hunddagis. ja det gick ju bra. det var proffesionellt och hon verkade vara en bra person och så. helt okej. så nu ska vi träffa en tjej till på söndag, och se vilket som känns bäst. bollen är i rullning.
ska snacka med jennifer sen med och se vad hon tycker och tänker.

nej nu ska jag se på tv och chilla.




Måndagströtthet.

kom hem från VFU:n nu. är så jävla trött så jag vet knappt vad jag själv heter.
Sitter med en stor kopp kaffe och försöker komma igång med att dokumentera dagen. men jag orkar inte. det borde inte vara normalt att vara såhär trött. men ändå så är jag det.

hade planerat att kanske åka hem till linköping i helgen som kommer, eftersom mamma, konta och jocke fyller. och jocke skulle ha kalas. men tror inte pengarna räcker, och dessutom så ska vi nu träffa en potensiell ny dagmatte till Sigge på söndag. så det sket sig. får åka hem vid ett annat tillfälle.

ikväll blir det först Simon och Tomas, sen Hollywoodfruar. haha. en tipptopp tv kväll. allt som saknas är popcorn.

var iaf på bio igår. Flickan som lekte med elden. precis som den förra filmen var den väldigt bra, och man kunde aldrig förutse nästa tvist. och sånt är bra. dessutom är hon snygg. haha. men det ända jag tycker är jobbigt med dom filmerna är att dom är så grova, eller råa som marina skulle säga. som förra filmen fick man se för mycket av våldtäcksscenen (??) för min smak, och i denna filmen var det sexscenen som visades för mycket av. iaf för min smak.

jag vill ha en bror till sigge. faktiskt. och ganska nu på en gång. suck. haha.

nej nu ska jag hämta mer kaffe, sen sätta mig och skriva om dagen för min kommande essä.




Söndag och Flickan som lekte med elden.

snart blir det bio. najs. ska bli kul att se hur den andra filmen i serien är.
blev tjafs om städning på morgonen, men det blir det vell antagligen i alla hem. städning är ett objekt som ligger reda för irriteration. eller hur det nu stavas. haha.
nyser en massa. kliar i näsan. suck.

missar top model ikväll. skit. får se om det är repris någon dag. nån som vet?

i helgen som kommer ska jocke ha fest. hmm. får se om pengarna tillåter att åka o fira honom.

nej nu ska jag dricka kaffe. pusshejsvejs.





Lördag, kaffe och gym.

lördag idag då. Trevligt. är lagom sliten faktiskt. vet inte hur det kommer sig med tanke på att jag inte gjort nå ansträngande.
ville gå på bio ikväll, flickan som lekte med elden, men alla var fulla så det sket sig. blir imorgon istället. najs.

nu sitter jag och försöker bli pigg med lite kaffe, och sen blir det gym skulle jag tro. det behövs nu. suck på fettet. pallar inte att känna mig så fet och degig längre. så därför är ju gymet en bra plats att befinna sig på. haha.

känner för att göra nå ikväll. segt att man inte har några pengar alls bara. det suger ju skit.


Fredag.

fredag. skönt med fredag.
ser på serier på tv. ska snart bada. mitt hår är i seriöst behöv av en tvätt.
ikväll kommer jennifers polare hit. najs.

nej nu ska jag göra nå viktigare. haha.

hej.


facebook

nu kom jag in. min dator är verkligen helt störd. från en dag till en annan. suck.
känner för vin och en massa serietittande faktiskt. suck.
men nu ska jag ta mig en rök o ringa johan och se vad jag missade i skolan idag. suck på det med.

två bästa serier just nu;




fortfarande torsdag, och fortfarande sjukling



jimmi ringde. "vilken bok, utav dom valbara vill du läsa?"
jag. "eh, vad heter dom då?"

haha. va sjuk en gång och bli ställd för en sån fråga. minns inte ens vad den hette som jag valde. Lekens möjlighter kanske. hmm. aja, det blir nog bra detta. haa.

jag sitter och slösurfar. läser en massa bloggar och röstar på veckorevyns tävling. jag känner en konstig hängivenhet till de bloggar som jag läst länge, och måste rösta på dem. haha. typ Stina-lee, henne röstade jag på, eftersom jag läst den så pass mycket. men det skulle aldri falla mig in att rösta på blondinbella eller kissies (eller vad hon nu heter). jag vet att de mest är ett spel, de kan inte vara så... hur ska jag utrycka det...? blåsta blondiner. det måste vara ett spel, för läsarna. änyways, vi går alla vår egen väg.

jag vill ha nikotin. detta suger anus. dessutom så är jag träningspepp nu. eller mer, jag vill börja träna mer seriös så jag ser resultat. less på att sucka varje gång man går förbi spegeln.

men eftersom vi hade Maja över på middag igår, så finns det bakverk o dylikt hemma. detta, i kombination med nikotinsug är ganska drygt... fattar inte hur nikotin kan påverka än på detta vis... min hjärna går på högvarv för att hitta på ursäkter för att köpa snus och/eller cigg. det är absurt.

nej, nu ska jag fortsätta med min slösurfande.







torsdag, its a sick day







denna dagen är jag sjuk. det är segt som faan, men vad gör man. jag vaknade imorse och var snorig som faan. kändes som att jag inte kunde andas. gick upp, snoret var detsamma hela tiden. nu, ett par timmar senare är jag inte längre snorig, men jag känner mig väldigt hängig, typ som att jag när som helst ska tuppa av. det är konstigt.

missar ett seminarium idag, och förberedleser inflr VFU, men jag får hoppas på att Johan tar faktan till mig. så många gånger som jag hjälpt han, borde han ställa upp för mig lixom. så det blir nog bra. får hoppas bara att armebruden till seminarieledare inte ger mig fetingsmällen för att jag inte kommer.

jag har inga cigg, inge snus, ingen mjölk och jag känner mig sjuk. det är ingen tiptop torsdag idag inte. o dessutom så är det hundkurs idag med. det måste vara inomhus, annars blir jag less. det är kallt ute nu.

nu ska jag hämta lite mer kaffe och sen ska jag se på klipp på youtube i brist på annat.

hejsvejs.




lördag.

ser på film. wrong turn 2. skit kass film men lätt underhållning såhär på förmiddagen.
idag blir det chill, sen hem till jennifers päron för antingen bio, eller hyra film. imorgon blir det läsning för hela slanten. segt men sant. varför pluggar man undrar jag ibland.
haha.

ha det fint hej.



Torsdag

Ser på Dawn of the dead o dricker vin. Trevligt. Torsdagen är räddad. Lagade mat, det var gött. Ikväll är det criminal minds. Det är Najs det med. :)

Lördag

Igår var skit kul! Snacka massa, öl, pizza o så vidare. Sen så drog vi till Gretas. Kul det med faktiskt. Kom hem halv fem. Slängde mig i sängen. Vaknade kl 10 o gick ut med sigge. Det var segt. Men det måste göras. Jag sov i två timmar på förmiddagen. Det var sjukt skönt! Nu ser jag på film o är trött. Ska se klart på den sen gå ut sista med hunden. :)

tisdag o mensverk.

sa




Skolan.

Ser på en film i skolan som är en exakt kopia av boken vi läst. Känns som slös med tid men jaja. Sen stan med jennifer en stund.

RSS 2.0