Serier.

Så sjukt skönt att bara dega o se på serier. I veckan kommer det bli mycket, så behöver nog denna dagen.

söndag.

varför är de så att söndagar är tråkiga dagar. man gör allt de man struntat i veckan. typ tvätta, och städa, o plugga!
känner mig lätt illamående med. det är oroande. för bakis är jag icke. jag vill inte bli sjuk. har VFU imorgon och en stor tenta att skriva, har inte tid till det, nej nej.

ska tvätta, dricka upp mitt kaffe sen rycka upp mig. tror det blir en promenad. se om man kan ragga upp nån o gå i slottis kanske.


Heden

Sitter på heden o väntar på buss. Trodde de skulle ta sjukt mycket längre tid att gå hit från Brunnsparken i klackar men tji fick jag. Går tydligen snabbare än vanligt. Superjosefin kan ni hädanefter kalla mig. Helt ok. Förövrigt har kvällen varit toppen. Tv, snack, snacks, skratt osv. Sofie är bra på det viset. O älska hennes nya klänning. Sjukt fin. Förövrigt följde hon mig en bit till bussen o vi såg nå skumt på parkeringen. Hon var bestämd på att de va en ishög. Jag var bestämd på att de va en uggla. Vi gick närmare. Jag hade rätt för helt plötsligt flög den iväg. Vi blev båda skit rädda o jag tror jag råkade slå henne i magen eller på bröstet. Han inte reagera på vilket. Kul var det iaf. Haha. Men nu ska jag iaf hem o ta nå att käka o krypa till sängs. Lite ont i huvudet. För lite sömn i helgen. Men en fin helg iaf. :)

peppad dag.

idag har jag en underbar peppdag. en sån dag då jag faktiskt är glad att jag är jag.
tar vara på den med gör jag. är nu nyduschad och väntar på att mitt hår ska torka. så jag kan platta det.
var på gymmet förut o sen gick jag vidare till systemet och köpte en flaska vin som jag o Bästa Sofie ska dela på till melodifestivalen. Helt sanslöst lycklig att jag träffat den människan. Har alltid kul med henne.
Efter det köpte jag ett par jeans. så sjukt tajta så jag lär vell dö, men hon som arbetade i affären svara på min fråga om jag verkligen inte skulle ha en storlek större; Nej dom ska vara så du preecis kan stänga dom.
okej tänkte jag. bara för du är smal. subba. haha.

iaf. ätit, duschat, tränat. nu blir de lite fixande o sen gå runt o vara stolt över mina byxor.
en bra dag, som kommer bli en toppen kväll.

fina sofie.


(HON KOMMER DÖDA MIG, HAHA)

lördagsmorgon.

vaknar i panik av att telefonen ringer;
- Ey ah det är josefin (låter som en helt hockeylag sitter på min mage).
- Heeeej det är mamma. Sov du?
- Vad faan är klockan?
- Ehm, halv tio tror jag.

haha. alltid lika kul när man är helt off. man vaknar ju inte direkt till en sekund så. men jag piggnade till efter ett tag och jag o mamma kunde ha vårt samtal.
nu dricker jag kaffe och äter frukost. är sjukt avundsjuk på min kära storasyster som just nu befinner sig i värmen. elakt av henne. haha.

snart drar jag iväg och tränar, och ikväll blir det Melodifestivalen med Sofie! :D


fredagskväll med film o kaffe.

först; gårdagen
vaknade, degade ett tag sen in till stan för att möta upp alexx. vi gymmade sen ner på stan för käk. kinabuffe. gott. sen hem till henne för kaffe och extremt mycket nysande från min del. efter det åkte vi in till stan igen för öl med emily. pop the cherry. efter en hel del öl åkte vi hem till henne igen.

idag;
vaknade, va trött o lite bakis. glodde på l-word och käka frulle. sen masade jag mitt arsle till therese o degade hos henne. åt bulle o drack cola. pratade en del, vilket alltid är bra. mådde betydligt bättre när jag åkte från henne.
kom hem. degade ett tag och åkte sen o storhandla mat.
kom hem o huset blev tomt, jag gjorde pizza och har nu suttit i soffan sen dess. skönt.

tankar och funderingar har dykt upp med jämna mellanrum de senaste dagarna. mycket av de som ventilerades till therese handlade om just de. om hur man aldrig är nöjd. jag har ett bra liv. trivs med mitt liv. mår helt okej med mig själv. har bra vänner som jag faktiskt verkligen uppskattar till hundra, tränar, trivs med skolan osv. men bara för att det är EN sak som fattas, drar det ner allt. det suger, och så ska det inte vara. men man vänjer sig vid ensamheten, säger folk. så det är de jag väntar på nu. att jag ska vänja mig. det känns bra.

imorgon blir det gym med Alexx sen hem en snabb. efter det hem till Sofie för melodifestival och häng med Klippan. min klippa. min galna helt underbart psykotiska vän. haha. made for eathother.

hejsvejs.


sökandet efter kärlek.

ser på en dokumentär om chickflicks. haha. den är faktiskt väldigt intressant.
är sjukt trött.
alla peppar mig att följa med ut, jag tror jag somnar. haha.
så sjukt drygt.

jag är dessutom HELT ensam i huset. helt ensam. läskigt.


stay strong.

jag börjar bli less på dessa jälva fuckedup drömmar. jag kan inte längre klassa dom som mardrömmar, de är mest helt absurda, osamanhängande obehglighetsdrömmar. sjukligt.
börjar bli rädd för mig själv alltså. skapas inte drömmarna av ens undermedvetna eller nått? hoppas inte jag har dessa saker i mitt undermedvetna iaf.

nu dricker jag vilket fall kaffe, och lysnar på musik. ska betala räkningarna och så nu, sen iväg till gymmet med Alexx och sen efter de ska vi käka. sen hem hem snabb o senare in till stan igen för hänh med Emelie. hoppas inte hannahpannah blir sur bara. vi kan faktiskt ses en annan dag, kanske imorgonkväll, eller lördage, eller söndag? :P


fel.

vet inte vad de är för fel på mig idag.
allt känns knasig och jobbigt.
även fast jag vet att livet är bra, så känns något fel.
som att något fattas.

det blir faan inte bättre av att man lyssnar på depiga kärlekslåtar heller. haha.


Come Back.

en låt har totallt etsats fast. det är en låt som en vän skicka till mig, som tydligen hennes vän gjort. vilket som är den sjukt bra. den är dock opepp. man blir lite ledsen i ögat, men det är okej. för den är så fin. går om och om igen.
Sov borta inatt. dels pga myror o dels pga att ensamheten är ganska dryg just nu. sov dock piss. en galen Havana var på mig hela natten. tugga på mitt hår o pussa mig i ansiktet o grejer. dumma katt. haha. så sov inte bra alls.
vaknade kl sju. halvkollade på vakna med the voice. sen drog ja till gymmet.

nu väl hemma har ja fått i mig macka o ska dricka upp kaffet. efter det ska jag skrubba köket tänkte jag. få lite gjort. för får jag det gjort nu, så slipper jag det ikväll. dock så är det jag o emelie som ska göra det, men... jag kan vell vara snäll mot en kollektivare? haha. jag kan städa ensamen. helt okej.

mina tankar går verkligen på högvarv just nu. det känns inte okej. kan inte sitta still för länge, och rastlöseheten slår in så fort jag är ensam. ensamheten. inget bra. därför försöker jag fylla det med vänner och häng så mycket som möjligt.

Make me wanna smile.

men en sak har jag kommit fram till iaf. det är inget jag vill dela med mig av här, men det är en sak av betydelse, vilket som. trodde att utkommet kanske hade blivit anorlunda, men så verkar det inte vara. så nu släpper jag de banden. släpper dom fria. flyg iväg för jag håller inte längre fast i dom.

förövrigt kanske jag besöker Söderhamn snart. om två veckor typ. underbart.




Snölek.




ja, dagen var underbart fin. Solen sken som den inte gjort på länge och jag skrattade mer än jag gjort på länge. det var underbart. Sofie som snubblar för hon inte tittar vart hon går, våra ömma rumpor av åkandet på påsar, vårt misstag att gå rätt ut i ankdammen, mitt så kallade hopp som inte gick så bra osv osv.
vi är ett bra team. Madde, du är geten. haha. så du var med, i våra sinnen.


Pissmorgon.

denna morgon är rent ut sagt helvete. kunde inte somna igår, som vanligt. tänkte för mycket, och oroade mig för myror i sängen. drömde helt sjuka saker, inte läskiga eller så denna gången, utan helt sjuka saker. blir faan nervös över att min hjärna kan framkalla sådana saker.
vaknade iaf halv sju av att Jennies klocka (personen i rummet brevid) började ringa. och hon stängde inte av den, vilket såkalrt ledde till att jag trodde att jag misstog mig o att de va min klocka som ringde. satte mig upp jätte fort o leta mobilen. hittade den. nej inte faan va de min som ringde. efter nån minut av att jag satt där förvirrat, stängdes klockan av och jag hörde henne börja röra sig i rummet. tack för den (nej jag är inte ett dugg arg på henne faktiskt, de är mitt morgonmonster som är det).
gick upp och började klä på mig. mjukisbyxor al the way idag kan jag meddela. mjukisbyxor o långkallingar.
iaf. för att gå vidare.
jag gick upp, och såg typ två myror på mitt golv. döda tänkte jag. sen tre till, sen två till. Josefin fick ett uppdrag och stirrade argt på golvet i flera minuter tills jag såg svarta prickar överallt. min hyresvärd ska få sig ett argt sms idag. fixar han inte detta, så tänker jag bli arg. det är inte okej. vad faan lixom. ska inte myrorna vara döda såhär års? scary.
nu har jag precis ätit upp min äkliga frukost med. köpte finyougurt. tyckte jag var värd de. sån där fin Arla vanilj grej. med choklad i. låter som en vinnare tänkte jag. fy faan. den smakar skit. men fattig som man är så måste man äta den iaf. försökte dölja smaken med sylt. blev lite bättre.
kaffet är gott iaf. hoppas det väcker mig.

och nu ska man snart iväg på litteraturseminarium som kommer suga. vi ska vara i B-huset igen där dom inte tror på syre. förra veckan höll hela klassen på att få panik. aldrig varit så varm o syrefattig i hela mitt liv. tjejen brevid mig såg ut som hon skulle spy. tydligen va de så i salen brevid oss med. hemskt.

men efter de så är de lunch o sen snölek med Sofie. jag får hoppas att de piggar upp min dag lite. annars blir jag ledsen. så är jag ju ledig imorgon med. så de är bra.

hata dryga mornar.
nej, nu ska ja dricka mitt kaffe, packa väskan, slänga på sminket o sen dra mig. hoppas bussen går bra, för jag skulle ju dööööö om jag kom sent ;)




Cougar town.

Skit bra är denna serien. Garvar mycket o de är bra. Min mage är dock inte bra. Den bubblar. Jobbigt som faan. Hmm. För mycket kaffe.

Lars Winnerbäck.

sitter o lysnar på musik, snusar, dricker för mycket kaffe och degar istället för att läsa den pisstråkiga boken. den ligger på golvet, just för att jag med jämna mellanrum ska kunna sparka på den o skrika; Silence. I kill you. haha. jag lever för de små sakerna i livet, har jag sagt de?

får se om de blir gym sen eller inte. vet inte om jag vill riskera att ge mig ut i detta trafikkaos. när man läser nyheterna verkar de ju som de är rejäl panik.

imorgon blir det iaf seminarium från 9-12 sen lunch sen lek i snön med Sofie. Full mondering tar jag med till skolan då. haha. jag ska powerknuffa henne i en snödriva. jag lovar. men hon är lång, och snabb. hon kommer nog vinna. skit. får tänka över detta alltså.

SILENCE!! I kill you.

haha. awesome.

behöver jag nämna att jag är flum idag? nej trodde inte de.




melodifestivalen.

darin va bra, men vad faan höll dom där brudarna på med? döda mig. haha.
imorgon blir de gym o sen hem för plugg.


Angel.

Mitt liv är fint. Underbart faktiskt. Är nöjd med de mesta. Helt nöjd blir man aldrig. Dagen började i ångest, men det har bearbetats bort med hjälp av bra vänner. Det är underbart. Tror kvällen kanske spenderas på gym. Nu är det på allvar, för annars tror jag att jag går under.

Being human.

Jag ser på bra serier o är sjukt mått. Men maten var god iaf. Det är bra. Mycket bra. Snart drar jag till gym, kul fredag eller hur. Haha. Underbart men sant. Har en känsla av att det kommer vara ganska tomt på gymmet. Haha. För övrigt har min dag varit väldigt produktiv. Stolt. :-d

torsdag.

dagen har varit mycket bra. mycket bra faktiskt. skön promenad på morgonen med Sigge och Philip. sen hem o laga mat till mig o jennifer. snack o skratt med henne. det är skönt att veta att vi fortfarande kan skratta åt saker som bara vi kan skratta åt. kramas med sigge är bra med. ett skönt bad och så vidare. roligt avsnitt av How I met your mother osv.
sen hem till Philip för gott kaffe och så. klappa katterna. sen bilresa hem. alltid skönt.

dock så var känslan redan där när jag vaknade. nedstämdheten som jag så väl känner igen. den krypande gnagande ångsten som är så skitigt jobbig. jag vet att den går över, måste bara anstränga mig så mycket för att de inte ska synas. att ångesten och paniken inte ska slå sig genom o skrika ut all oro.
vad är de jag oroar mig för lixom? släpp det josefin. även om de absolut värsta skulle hända, så är det inte så farligt.
måste lära mig att släppa på kontrollen.
ringde mamma, försökte dividera med henne om de, men de hjälpte inte helt. inte alls faktiskt. det brukar hjälpa, men det gjorde de inte.
men som sagt, handlar om att ta ett andetag och se den stora bilden. för jag mår bra, igentligen. mycket bra faktiskt för en gångs skull. ser saker mer positivt än jag gjort på länge. men man får ha dåliga dagar. faktiskt.

imorgon är en ny dag. städa, tvätta, träna och styra upp lite är planen.
lördag är det melodifestivalen hos jennifer och sigge som står på schemat. dregla över hennes tv ska jag göra.

dock går en hel del tankar till min bästa, finaste och mest underbara själsfrände Tess. SMSen från henne gjorde att de blev ett hål i hjärtat. Vill finnas där för dig, när du behöver mig som mest. Just nu verkar de vara en sån dag. för du är finast. och jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt att älska en vän.




stadsvandringen va grym.

sådeså.





måndag.

jag var duktig och gymma imorse.
sen mötte jag upp Sofie o vi var lika duktiga som vanligt med skolarbetet.
sen iväg till Philip en sväng, slängde mig under täcket o helt galet försökte värma mig själv. fattar inte, var hur kall som helst.
sen hem o fixa käk och såg ett Vänneravsnitt.
nu har ja kaffet o snuset som håller mig sällskap.

film sen. ledig imorgon. underbart. ska på stadsvandring. haha. kan bli kul de med. :D


I säng med josefin erlin, pt 3.

Har packat båda väskorna. Gym o data. Kommer vara grymt Less av att kånka omkring på dom imorgon, men det är smällar man får ta. Jag bestämde mig för att träna innan skolan. Ska möta sofie kl tio så tar bussen härifrån kvart i 8. Tidigt, ja. Men vad gör man. Bildspelet hoppas jag blir bra. Det tror jag de blir. Vi jobbar bra ihop, jag o sofie. :) på torsda ska jag leka med sigge hela dagen med. Det är fint. Hoppas på fint väder så man kanske kan ta en tur i solen. Men nu ska jag iaf krama min kudde, o Ispelle. :) hej svejs.

Helgen.

helgen har varit bra. umgåtts med en massa människor och det är alltid trevligt.

men sömnen har inte varit i fokus, vilket gör att jag just nu är helt slut.


Kung.

Ser på vicky cristina barcelona o dricker kung. En bra fredag antar jag. Men tankarna o känslorna verkar vara någon annanstans. Faan.

sömn.

jag gick o la mig tidigt igår, för att vara jag.
spelade Bejeweled, jävla skit spel att vara beroendeframkallande.
låg o vred o vände på mig ett bra tag. efter ett par timmar gav jag upp och kollade upp räkningarna för denna månad. med tanke på alla slutfakturer så kommer jag ha nada pengar över. jag har så de räcker precis till alla räkningar, snus, mat och busskort. hur sugit är de på en skala? tur att man fyller år, så jag kanske får en slant av mamma. så jävla drygt. hoppas bara på att de inte kommer nån mer räkning nu, någon som jag inte räknat med. då blir det en förbannad josefin. men men.
sen efter det läste jag lite bok, men jag hade inte glasögonen inom räckhåll så de blev jobbigt för ögonen. så jag låg och vände på mig ett tag till. tillslut måste jag ha somnat av ren trisstess, men vaknade runt tre tiden av att jag hade en asjobbig mardröm. jag skulle bränna ner mammas hus? eller de va nå med olja. om jag gjorde pommes elle nå och hela huset blev rökfyllt o ja. svårt o förklara. skit läskigt va de iaf.
sen somnade ja till dock, runt halv 4 elle nå.
vaknade nu halv sjuk av att min granne var uppe. lika bra att gå upp tänkte jag. varför försöka sova en halvtimme till. så drack min kopp kaffe med henne. kul när de sitter två stycken vid ett sjukt stort köksbord o båda pratar helt osamanhängande.
nu ska jag iaf snart pressa i mig frukost för att bege mig till Hisingen. ska med till Sofies praktik för fältstudie. sen hem till henne för lunch o godaste kaffet ever. sminkning blir de med. kul i jul.
ikväll blir det nog hem för att läsa kursboken som ska lämnas in på tisdag. sitta i soffan och läsa den. försöka förstå den med. haha. är så sjukt less på denna störda kurs. man fattar inte vad man ska göra.
en replik från vår disskusion i klassen igår; Elin- "existerar denna kursen ens??!!" haha. klockrent och sammanfattar ganska bra.

nej men om jag ska ta o sminka mig och göra frulle.
hejsvejs.




I säng med josefin erlin, pt. 2.

Alltså, kan någon förklara varför man alltid hittar nå annat att göra, än att sova. Som att lägga sig i sängen, för att sova, o börja spela Bejeweled. Jävla beroendeframkallande spel. :-p jag kommer se ut som en zombie imorgon, men jag tror sofie överlever det med. Btw sofie; Pervo. Haha. Jag dör. Kul man kan ha i sin ensamhet. Hejsvejs.

torsdag.

först vill jag bara ägna en mening till Tess; Det hade varit underbart att fira att jag blir gammal med dig, det hade gjort att bli gammal blir bra. :)

Iaf. Min torsdag har varit sjukt bra. Finns ingen speciell anledning för de igentligen, bara varit på så bra humör. det är underbart att vara glad och pepp. hela livet blir så mycket lättare. så efter ett sjukt tråkigt seminarium gick jag och Madde och träna, sen nu väl hemma har jag ätit en massa gröt och nu fixar jag med naglar och lyssnar på bra musik. det är så det ska vara en torsdag. faktiskt.

om jag orkar ska jag läsa lite i kursboken. får se hur de går med de. bättre sitta lite nu, än att behöva sitta i helgen? eller hur. ja.

imorgon blir det Sofies VFUplats. ta kort på barnen och filosofera om deras populärkultur. kan bli spännande.

hejsvejs.

ibland så.

när man pratar med nån märker man verkligen vart nivån ligger. i denna stunden är jag glad att jag börjar få några år på nacken. hoppas inte att jag betett mig på de viset bara. nivån - 14 år. störande. men ja, inte mitt problem så det spelar ingen roll alls. bara jobbigt när personen ber om råd o de enda man vill göra är att banka lite vett i skallen på personen.

förövrigt var det tomt när jag vaknade. det kändes skumt. ingen som har en aning om vad jag menar nu, men det skiter jag också i. haha. mycket sånt idag. är igentligen för seg i skallen för att ens jag ska fatta vad jag menar. sov bra inatt dock. inga mardrömmar. bara sömn. så skönt.

nu sitter jag med en kopp kaffe. ska läsa igenom min anteckningar innan jag drar mig till examinationen. sen så läste jag visst att vi har tre dagar på oss att skapa ett bildspel om barns kultur. eller vad de vad. orka. betyder det att jag måste boka in en tid med förskolan? orkar inte alls. kan jag få luta mig mot nån annan i detta? Sofie, ställer du upp? snälla. haha.
men jaja, ett till bildspel. mycket bildspelande i denna kursen. får snacka med gruppen om detta senare idag då.

hade tänkt träna imorgon, och inte idag, men nu när jag som sagt tittade på schemat och såg att vi skulle pyssla med nått sånt imorgon tänkte jag att då kan jag lika gärna träna idag och skippa imorgon. jobbigt o bära med mig allt bara. men de är smällar man får ta när man väljer ett gym i stan.

i helgen då? redan fredag imorgon. shit. veckorna springer iväg.


I säng med josefin erlin.

Ligger i sängen o ska sova. Är inte speciellt trött längre, men det var ju inge ovanligt. Har öronpropparna i, med tanke på att jag har sovmorgon o inte vill väckas av de huset som inte har de. Ispelle o jag kramas som vanligt. Det var allt. Hej svejs.

take my mind.

sitter här i sängen nu och lyssnar på bra musik och dricker kaffe. tar en läkerol då och då med. och en snus.
kollar lite för ofta på mobilen, av nån anledning.
ibland hamnar man i sitsar då man inte vet hur man ska känna, eller agera. tror detta kan vara en sån, eller nej de tror jag inte. tror bara att jag tänker för mycket.

just nu funderar jag på varför och när jag slutade skriva. jag mådde så bra av att skriva ner saker. hade velat läsa alla dom skrivböckerna, men de är hemma hos mamma. hmm. drygt.
men just skriva texter är fint. synd att man inte lärt sig spela nå. eller ja, piano, men läraren sa att ja hade för små händer. aswhole lixom.

så blir man lite fundersam över avsaknaden av en hobby, en sån hobby som är passionerad. som dans, musik, foto, träning. vad som man nu anser är kul. jag har inge sånt. det är tråkigt.

undrar hur veckan ser ut då. tror det blir lugnt med gym imorgon. tar de på fredag och lördag. på lördag blir de lunch med johan iaf. sen vet jag inte. melodifestivalen hade varit najs.

om exakt en månad fyller jag 24 år. fira med vänner, eller kanske åka hem. vem vet.


tror det är onsdag idag, ja.

sovmorgon imorgon fick jag reda på nu. skönt. det lär nog behövas.
kom nyss hem från gym. så skönt. tog ut mig själv totallt. sprang som aldrig förr på löpbandet. det var skönt. fick ut massa energi.
från gymet letade jag efter en brevlåda, hitta ingen o så kom bussen så jag hoppade av i centrum o postade där. gick till coop o handlade yougurt. gott som satan.
kom hem, hängde tvätt, duschade o har nu yougurt i magen och kaffet i en kopp brevid.
underbara dag alltså.

gym imorgon innan skolan kanske.
eller kanske chilla tills fredag? hmm..

får se imorgon helt enkelt.

förvånad. för att säga det minsta.




Det är aldrig för sent.

Efter kanske 5 timmars sömn vaknade jag kl 9 pigg o glad. Åkte till skolan o var duktig. Läste hela boken. Nu har jag kommit hem o märkte att nya filmer landat i min brevlåda. Ser nu på en av dom med en stor kopp kaffe vid min sida. Ska se på den, sen skriva rent en sak tills imorgon. Kanske träna ikväll. Beror på hur jag mår, o hur min träningsverk mår. :-p men jaja. Får se vad som sker. Tankarna faller mycket på Hannah idag med. Hur det blir med allt. Får snacka med henne sen. Mår bra idag. Känns lätt idag. Faktiskt. Skumt. Inte ofta. Dock börjar jag bli sjuk, men det är en annan femma.

invinoveritas

min andra visdomstand har nu bestämt sig för att joina den första. har den en pakt mot mig kanske? nej men nu börjar du där på andra sidan göra mindre ont, så nu kickar jag igång, okeeeej?
haha. illa.
så jag skiter faktiskt fullständigt i att man inte ska ta värktabletter i mer än 10 dagar. fuck that.

åt precis skit mycket frukost. och för er som inte känner mig, vet att jag inte äter mycket frukost. knappt nån. så nu är jag super mätt.

studiebesök snart, sen träna.






X-men.

Har mutantmaraton för min själv i min ensamhet. Det är först när det gott en tid som man inser hur mycket man kan sakna närheten. Att somna med nån, vakna med nån, ha nån som tröstar en när man vaknar från en mardröm. Haha. Men jag tröstar mig själv genom detta maraton. Super. :-d imorgon blir det skola en kort, sen träna. Bra skit. Tisdag läsa bok i skolan sen kaffe med emily på kvällen. Se hennes nya lya i mölndal. :)

Lördagnatten from hell.

kvällen började underbart. kom hem till Sofie vid sex, vi fixade lite med maten (hon hade gjort allt i stort sett) och åt en god soppa. sen gjorde hon sviiin gott kaffe med hennes lyxmaskin och vi tittade en stund på Blåsningen. efter det gjorde vi snacks i form av dipp o grönsaker osv.
Melodifestivalen tittade vi på och det var kul. alla är lika kassa som vanligt. Salem Al Fakir van mitt hjärta. jag fann mannen i mitt liv. haha. helt söt människa.
sen fick jag manikyr av sofie, och det var underbart. hade ingen aning om att hon faktiskt var utbildad inom det. mina naglar luktar fortfarande rosor. underbart.
vi kollade på 27 dresses och Jalla Jalla.

jag och Madde gick från henne strax innan 12 så jag skulle hinna med min sista buss från stan 00.26. det var fulla människor överallt och det var störande. alkoholen stank och alla skrek i stort sett. men vi stog ut.
väl framme på brunnsparken gick jag av och min buss kom strax efter. skönt att slippa vänta tänker jag.
det tog oss 15 min att åka till korsvägen. jag märkte på en gång att de var växellådan de var fel på, ni vet när man hör hur motorn verkligen varvar. japp. jag tänkte stilla för mig själv - han tänker vell faan inte åka ut med denna bussen på motorvägen?? min panik började komma. men jo, den dumma jäveln kör ut på motorvägen. när vi kör upp för den lilla lilla backen för att komma ut på leden kommer den första smällen och de låter som om hela motorn ramlar av bussen. jag skrek, utan att reagera på att jag skrek. allt jag kunde tänka på var - faan om vi börjar rulla nerför här är de kört med oss. jag vill inte dö.
han kunde ju inte stå still där så han pressade upp på ettan antar jag, och vi kom utt på leden. i nerförsbacken va de inte nå större problem, men för er som aldrig åkt till Mölnlycke kan jag berätta att den första sträckan är en enda lång uppförsbacke. han klarar fem sekunder på den, sen kommer nästa skarpa smäll, och han glider in på sidan. vi börjar rulla nerför. Jag får sån panik att de börjar sticka i hela händerna och armarna och jag blir asvarm och känner verkligen hur jag hyperventilerar. Jag försöker lugna mig själv - inte panikångest nu, inte panikångest nu, de löser sig de löser sig. busschaffören höll på och höll på och jag ville bara att han skulle inse att det inte gick att åka med den. han verkade ha insett de och stängde av bussen och ringde en massa. jag blev lugn.
sen börjar den  jäveln gå av bussen och hålla på. jag blev rädd igen, då tänkte jag - men om bussen börjar rulla nu när han inte är på, hur faan ska vi kunna göra nått? det är ju bara knappar på bussen. hur ska jag veta hur man bromsar. haha. men ja. efter att vu suttit där i kanske en halvtimme kom de tillslut en buss till oss.
Jag kom hem en timme senare än planerat och jag var helt slut efter rädslan.
men hem kom jag.

bilder från den tidigare delen av kvällen, den trevliga, lägger jag upp senare. för nu ska jag nämligen snart åka och kramas med min bästa sigge, som jag saknar så massa mycket.

btw, Salem Al Fakir vann mitt hjärta igår. så sjukt söt. haha.


im awesome.

som sagt, lördagen blev inte som planerad, men helt okej iaf.
Gått på promenad, städade undervåningen. höll på o spy när det kom till toan. bo med män? nja. haha.
nu tvättar jag lite med.

om 3 timmar beger jag mig till Sofie för häng med mat o så vidare. melodifestivalen antar jag står på schemat med.
borde läsa den ndär tråkiga kursboken. kanske få tummen ur snart? ja då.

hejsvejs.


Im bringing sexy back.

haha. Or not. ;)

dumma dag.

först drömmer jag helt störda mardrömmar och vaknar livrädd mitt i natten.
sen vaknar jag tidigt av att jag får sms. fattar inget av smset o försöker febrilt leta i hjärnan hur man stavar avocado, så då blir jag pigg. går upp o äter frukost.
peppad på gym, kollar upp konto o såvidare. går in på deras hemsida, visar sig att de inte ha bemannad reception idag, vilket betyder att jag inte kan tecka kort idag iaf. jag blir lack. och trött igen.

ringer mamma, upptagen. ringer sofie, upptagen, ringer emma, inge svar, ringer syster, har besök.

så fuck it.

haha.

Fredag.

Har en skön fredag i min ensamhet. Det behövs sådana dagar. Imorgon ska jag teckna gymkort. Ska bli najs att röra på sig. Min kropp behöver det. Min själ behöver det. Det är bra. :) imorgon blir nog en trevlig dag i allmänhet. På söndag blir det kramar med sigge hoppas jag. Saknad.

Praktik

Sitter på rast o häller i mig kaffe. Behöver det verkligen. Underbart med kaffe. Kär i kaffe. Haha.

VFU.

Aka. verksamhetsförlagd utbildning.

Jag somnade aldrig igår. av nån skum anlednind kunde jag inte somna, det var sjukt drygt vill jag lova. men vad faan för man? jag läg där ocg vred och vände på mig i flera timmar och blev arg på mig själv, som man alltid blir.

men ja, jag somnade vell runt 1, 2 iaf och vaknade du sju. inte den piggaste josefin idag iaf.

nu ska jag iväg på VFU, slutar vell runt tre, fyra kanske. då blir det hem o slänga in tvätt och käka. sen får jag se om jag hittar på nått, eller om jag känner att jag behöver sitta hemma med kursböcker. det är det som märks.

ha de bra, hej.





I sängen.

Ligger i sängen o ska nu sova. Är så trött efter denna dagen. Vem visste att det bara var fysisk utmattning jag behövde? Haha. Min nya mobil växer på mig faktiskt. Det kanske kan bli ok iaf. Vi får se ju mer tiden går. :) imorgon blir det vfu på dagen. Sen får vi se vad som sker. Se hur trött jag är med. Jag brukar bli trött av barnens energi. Haha. Sov gott. Hej svejs.

Mobil

Testar hur den nya telefonen fungerar att surfa med. Vet inte än om den är bättre eller sämre.

Kvitto.

händelserik dag, eller nått. haha.

tänker inte dra allt, orka lixom. men iaf. var inne i stan, fick sms om att ja skulle hämta min telefon. faan kvitto och lånetelefonsgrejerna är hemma. skiter i gym och drar hem för att hämta sakerna. nu sitter jag här med en kopp kaffe och tänker stilla för mig själv; Faan va skönt de var här hemma.
haha.

men nej josefin. drick upp kaffet och så drar vi till stan sen igen. jaoo.


morgonkaffe, stress, blod.

vaknade, tyckte jag hade massa tid på mig. går upp borstar tänder (måste börja dagen med de eftersom min visdomstand gör så ont, känns bättre efter man borstat) o se blöder som faan. mår lite illa.
gör kaffe och havregrynsgröt. äter. kollar klockan. shit!!

så nu är ja stressad. haha. men stressade så mycket att ja fick fem minuter till övers. det är bra. :P

hejsvejs.


fina.

Natalie Merchant – My Skin

fina låtar är det bästa. speciellt när tankarna översvämmar skallen.
I need a lullaby, a kiss goodnight.


Kaffe, föreläsning och kursbok.

jag satt på föreläsningen. visst den var givande, man blev inspirerad, men inge mer än så.
sket i den andra föreläsningen, kände- nej nu åker jag hem o dricker kaffe. japp. så nu är ja hemma o dricker kaffe. spännande va? :P

var med om en skit pinsam sak med. öppna en toadörr när en kille satt o sket. vad är de med mig nu för tiden? skit dras till mig. illa.

nu ska ja dega ett tag, slösurfa, försöka hålla ögonen öppna. sen ut o springa. min plan.


Diet.

igår fucka jag till min diet ordentligt. åt som aldrig förr. vilket resulterades i att jag fick magkramp och såvidare. idag känner jag mig sjukt svullen. så tar de lite lugnare med ätandet idag. haha.

min visdomstand bråkar. som vanligt. men det gör riktigt ont just nu. känns som jag har hål i varenda tand på hela högra sidan. vill inte. usch.

ska nu snart till skolan för två föreläsningar. tio till tre känns som en helt okej dag faktiskt. så hade de kommit in en bok till mig med. de är bra, så den ska jag läsa nu idag. ska försöka ta mig ut o gå med sen när jag kommer hem.

jag drömmer massor mardrömmar nu för tiden. varför? det är skit obehagligt att behöva vakna mitt i natten av att man är rädd och jätte svettig. och de är alla helt osamanhängande med.
shit the same, de löser sig de med.

Har redan planer för lördag. känns bra. :) Sofie skickade sms igår och frågade om vi skulle ha myslördag. Lätt svarade jag då. :D kan de bli annat än asbra? nej. haha.

btw, idag är de tisdag. bara så alla vet ;)

så trött.

hejsvejs.




Dvala.

vaknade imorse o va så trött, även fast jag faktiskt sov ganska okej inatt.
kom till skolan och föreläsning. den var intressant och rolig, men jag somnade vilket som. hur typiskt är de? helt värdelöst. vaknade efter kanske 10-15 min och hade sömnstreck i hela ansiktet. sexigt, nej kanske inte? haha

gick till biblan med emelie och fixade böcker tills på fredag, sen hem.

nu har jag ätit lunch, och hamnade i en totall matkoma. känner mig helt döende trött. jag borde duscha och jag borde posta ett brev. men jag tror inte jag orkar varken eller. borde gå o handla mjölk med. suck.


RSS 2.0