kaffe och regn.

det spöregnar ute. det verkligen bara pissar ner.
det gjorde det när jag handlade med. helt värdelöst. jag blev dygnsur. men jag fick handlat iaf. känns skönt att återigen ha lite mat hemma. varit jobbigt att leva nästan helt utan mat.
träningen är påbörjad igen och det känns underbart. den där bekanta känslan av smärta i musklerna är jävligt tillfredställande vill jag lova.
på söndag blir nästa gång. misstänker jag. försöka hålla varanandag principen igen. för den fungerade fint innan, så den lär ju fungera bra igen.

klockan är nu strax tre och jag har hunnit med allt jag ville hinna med denna dagen. eller ja, jag ska vika min tvätt med, men utöver det. jag har en svag känsla av att jag kommer bli rastlös senare.

och jag vill verkligen ha den nya iphonen. jag vet inte varför jag snöat in mig, men jag vill verkligen. haha.
men får försöka hålla mig. har faan ett år kvar på den gamla telefonen. jag trodde det var ett halvår, men tji fick jag när jag kollade.


det där med ångest.

varför kommer den så starkt nu. för en sån liten sak? det är sjukt, och det är obehagligt som satan. för jag trodde jag mer eller mindre skulle få slippa den för resten av livet. eller iaf, längre än såhär.
men tydligen hade josefin fel, och det suger skit.
men det är väl såhär det kommer vara, i resten av mitt liv.

förövrigt så är saker ganska bra. käkar medecin fortfarande, men hey. det är inte hela världen. bara infektionen försvinner.

jag saknar det. det som var. det som fanns. jag saknar dig. ibland lite för mycket, och lite för starkt. men jag vet att det bara skulle bli pannkaka igen. så det är ingen ide.

nej, nu drar jag till empa.

tisdag.

det var ett tag sen jag skrev nu. varit en hel del annat runt omkring. mycket jobb, jag har varit mycket sjuk och jag har mest flängt runt bland kompisarna.
idag vaknade jag kl fyra hos Kalle i Olskroken. han börjar jobba kl fem så jag gick snällt upp och följde med han o tog min första buss hem. så nu sitter jag här, med en stor kopp kaffe och mest njuter av morgonen. är förvånande pigg. blir lite förvirrad.
ska snart proppa i mig dagens första pencelintablett och försöka vila lite sen. ska ju jobba idag. ringde nattpersonalen nyss o bad dom hälsa dagpersonalen att jag är åter idag. vet inte om hon fattade vad jag sa, men det blir nog bra. får ringa sen kanske o checka läget.
annars i övrigt mår jag helt okej just nu. minus urinvägsinfektion och en massa spring (läs; dyra spring) på vårdcentralen och apoteket.
blir en resa till familjen i söderhamn nu i slutet av augusti. en liten minisemester. det kan bli roligt. man behöver komma bort lite mellan varven. hoppas den lilla resan ger mig lite distans till en viss sak också. kan nog behövas.
nej, nu blir det te o slösurfande innan jag intar sängen igen.
hejsvejs.
'



funderingar.

jag vet inte alls längre. känns som allt jag gör nu för tiden är att fundera över en och samma sak, en och samma person och så vill jag faan inte ha det. men det är endast för jag är en överanalytisk jävla person som inte kan låta något vara. jag vet hur det är, och jag vet hur det aldrig kommer bli.
så varför kan jag inte bara låta det vara?
jag ska det nu. från och med nu är det DU som får höra av dig. från och med nu är det DU som får fundera över mig. så det så.
nu ska jag se klart på programmet. hejsvejs.


cant handle me.

det var ett tag sen.
känns som en hel del hänt med, eller ja en ganska mycket har hänt faktiskt.
men det orkar jag inte ta just nu, för jag ska till vårdcentralen nu strax.
åkt på en jävla urinvägsinfektion. det är såååå roligt att vara pissnödig hela tiden, men att kissa gör så jävla ont. det känns verkligen helt sjukt förbannat ont. att man lyckas förtränga varje gång hur ont det gör?
jag försökte kissa i en flaska imorse (man ska ta med urinprov. sexigt, jag vet) men det är ju svårt normalt vis. men när man är så kissnödig så man tror att man ska kissa på sig, samtidigt som det gör så ont så man mest vill skrika rätt ut. då är de lätt att träffa flaskan. haha.

aja. nu ska jag väl dra mig.

hejsvejs.




lovesongs, they kill me.

den där sjuka känslan är tillbaka. jag ser mönstret. att inte göra det, är de svåra. men det är väl så jag fungerar. att fokusera på nå annat, än det som verkligen sker. lägger jag energin på det istället, så är det en flykt.
skit.


det finns dagar.

Melissa Horn – Tyck synd om mig nu
Melissa Horn – Vem lämnade vem

idag är en dag som jag mest vill ska försvinna. för den suger skit. det enda som varit bra är att jag fick spendera lite tid med jennifer på hennes födelsedag. men annars suger den.
varför i helvete lixom. dumma jävla sjuka. idiotpuckohelvete. skit.
o hur ska jag göra nu? vad händer nu? hur faan tar jag reda på det? eller nej, jag vet redan. men vill det inte helt. för det är jobbigt. men jag borde. aaah. Jennie borde vara hemma.

jag behöver en paus från verkligheten, från mig själv. från allt. men mest från tankarna.


Sista natten!

faan vad skönt, sista natten! Jag är sliten o ful o behöver tvätta håret. Ska bli så jävla skönt att vara ledig i fyra dagar. Frihet.

Att jobba natt.

Kl är nu snart halv fyra. Mina ögon går i kors. Jag borde göra nått men jag orkar inte. Ska snart börja gå ronden, och då piggnar man på sig. Första delen av natten gick fort men nu segar den sig fram. Men sista delen går nog fort den med, med tanke på att det snart blir mycket att göra. Men vill mest att kl ska bli sju så jag får bege mig hem. Faktiskt. Aja. Får sätta igång nu.

bilder.



skönt att hinna läsa annat än bara kursböcker.



det var lite vin med en lillskit i Bergsjön.



det var en öl med Jennifer efter jobb.



Jennie med trosor på huvudet efter en (för henne) galen midsommar.



Att läsa bok på en brygga.



kollektivare som badar.



En jag som fryser på bryggan istället för att bada.



Jennifer och Siggemannen kom till Mölnlycke för en promenad.



Och hon lämnade en söt lapp på min dator.



natten.

natten på jobbet gick faktiskt bra. mycket bättre än jag trodde att den skulle göra. jag blev inte trött fören den sista timmen, men då jävlar blev jag trött.
men lite flyt hade jag då det visade sig att en annan kvinna som jobbade natt bodde i Mölnlycke. Så jag fick åka bil hem. super skönt ju. så var hemma redan halv åtta.
nu har jag fått mig ca 8 timmars sömn, känner mig dock fortfarande dåsig. Men det försöker vi bota med kaffe. Ska ju som sagt jobba natt igen idag. så lika bra att försöka hålla lågan uppe.

men tankarna surrar som små envetna getingar idag. jag hatar dom. jag vet vad jag behöver göra, jag vet bara inte hur jag ska göra det. det skrämmer mig litegran sådär. men det blir nog bra iaf.




måndag.

jag skulle ha varit ledig idag, och mentalt förberett mig på att jobba natt i två dagar för första gången inom äldreomsorgen. men nej, då blir man inringd o ombedd att jobba.
Jo men visst, sjuka Josefin kan jobba sju dagar i rad. varför inte tänker jag. Haha.
jag kommer älska när torsdag kommer. då får jag gå hem o sova o sova hur mycket jag vill och behöver.


Sjuklingen.

Jag har åkt på nån skum förkylning. Jag blir sällan sjuk, iaf inte sjuk så jag påverkas av det. Men detta har jag påverkats av. Vaknade upp igår och mådde skit. Jag mådde ju inte alls dåligt dagen innan? Jag snörvlade och hostade och pillade tabletter hela dagen, med tanke på att jag jobbade från sju till halv tre. Det var inte en rolig arbetsdag. Till o med mina favvotanter märkte att det inte stämde. En av damerna frågade mig om jag var arg på henne. Då fick jag dåligt samvete och försökte spexa till mig, så gott jag orkade. Då blev hon nöjd och skrattade.
Efter jobbet var igentligen planen att dricka nån öl med Jimmy, eller/och fika med Alexx. Jag bangade på båda och begav mig hem för att stendö på soffan till tre-fyra filmer. Och själömkan såklart.
Ringe Jennifer och beklagade mig. Hon är bra. Hon låter mig snyfta "jag är sjuk" i 30 minuter utan att dömma mig. Sånt behöver man.
Efter en natts sömn så känner jag mig bättre. Men långt ifrån frisk. Det enda som känns bättre idag är att det inte känns som att jag har feber iaf. Och det är ju ett framsteg. Så idag blir det jobb från fyra till nio, sen kanske ut för en sällskapsöl med Christina som jag jobbar med. Hon frågade mig igår, och jag sa -Ja kanske, beroende på hur jag mår. Och nu känns det som att en öl kanske hade fungerat.
Imorgon är jag ledig, och ska sova. SOVA. Sen jobbar jag natt tis-ons och ons-tors. Spännande. Och jävligt bra pengar. Hoppas jag inte blir mer sjuk tills dess, med tanke på att man har två avdelningar SJÄLV. Då har man inte tid att vara sjuk. I tio timmar dessutom. Så nej, sjuk är ingen möjlighet.

En annan sak som är sjuk när man är sjuk (vad gillar du min ordvits Sofie????) är att man funderar så mycket. Man har inte riktigt samma tollerans för all jävla nonsens o skit. Man ser saker ur ett betydligt mindre positiv synvinkel och skulle kunna kasta alla till vargarna om de säger en fel sak. Bara för att man tycker att minsta lilla negativa sak som kommer gör att allt fint förstörs. Okej, ingen fattar, men jag fattar. I min förkylda dimma. Haha.

Nej men om jag skulle ta och slänga i mig en värktablett, och fixa mig lite inför dagens arbete. Snytpapper hade jag velat haft. Min näsa är redan söndersnyten och röd. Stackaren.




RSS 2.0