torsdag.

inatt har jag inte fått mycket sömn. av någon anlening kunde jag inte somna. ovanligt, nej. tröttsamt, ja.
men sen när jag väl började slumra till började fyllesms trilla in, o då somnar man ju sällan om.
sen, när jag preecis somnat till ro runt halv två ringer cristina o då ska jag (självklart och absolut!) vara samtal hem till porten. efter det kom det mer fyllesms, kändes som det inte blev så trevligt avslut på det heller.
hmm. jag ville bara sova. var inget mer med det. kl var två och jag skulle upp halv 8.
haha.

idag blir det möte med handledaren. sen låna böcker på bibblan som jag hitta igår. de verkar bra för vårt projekt. packa kanske vore en ide med. åker ju ändå imorgon. vad behöver man hem till mamma? så mycket mjukisbyxor o slit o släng tröjor som möjligt? underbart. måste komma ihåg mitt studentkort med. haha.


måndag.

idag var jag på vårdcentralen. det gick lättare än väntat. det är bra skit.

jag tror, tror, jag ser ljuset. o det är en befriande känsla som jag tänker hålla fast vid.



jag är fast.




söndag.

mina tankar är upptagna med två saker.
den ena saken är bra, och får mig att le och fnittra,
medans den andra tar all min energi och gör mig lamslagen.

det är skumt hur hjärnan fungerar.


fredag.

då drar vi o bowlar o bärsar. woho på det.

KÄNN PEPPEN.

torsdagskväll.

sitter hemma ensam. Cristina är på jobbet. vi ses igen imorgonbitti. ensam. segt.

ska se på Idol snart sen sätta igång med pluggandet. skallen är seg o dåsig men det ska faan gå. annars får jag väl gå upp tidigt o plugga hela dagen!

kaffe ftw!!!





torsdag.

usch. idag har jag en sån där jobbig känsla i kroppen. en sån "jag vill bara gråta" känsla. vet inte helt varför. eller jo det gör jag. kallas bakisångest. ganska vanligt fenomen. haha. men det har man inte tid med. för nu ska jag iväg till ungdomsmottagningen, dels för testtagande, dels för att jag vill skippa p-pillerna. usch för dom. aldrig mer. haha. eller ja typ så.
sen måste jag hem och skriva tentan. den ska sittas med hela kvällen och natten. faktiskt. jag tror det är därför jag är lite ledsen med, känner mig stressad för den.
dock behöver jag gråta. känner det. kännt de länge nu. hmm. synd att man inte kan beställa tårar.

nej nej. nu ska josefin bege sig snart. hejsvejs.


tentatisdag.

dagen började med att jag  vaknade halv 8 av ett sms från Alexx. jag funderade i ca 20 minuter om jag skulle gå upp o dra till gymmet. till slut somnade jag om och vaknade kl 11. haha. då gick jag upp o vandrade på nålar tills tentan publicerades. jag läste den, stönade högt o drog sen till stan för promenad med Alexx.
det behövdes. skönt att vandra genom staden med henne. Underbart bra för själen.
väl hemma gjorde jag sallad och började sedan med tentan. den är plågsam. gör fysiskt ont i skallen efter ett tag, men jag kommer klara även denna.

nyss va de idol o tedrickande. slickaiansiktetfantasier o fnitter. haha.

nej, nu ska jag vara vettig igen.


You will always be the bitter, saddest part of me.

två dagar. två hela dagar utan nått märkvärt. det känns, skönt. är fortfarande spänd hela tiden och går mest runt o väntar på det, men jag koncentrerar mig på att andas. så det känns bra. bra skit.

just nu tvättar jag. segt som faan, jag fattar inte hur jag alltid kan få så mycket tvätt. suck.
efter de blir de nog kanske vila. är trött som faan.
sen plugg. idag är de plugg.
ikväll blir de lugnt. ska ju som sagt börja ta de lugnt. :P inte stressa utan chilla.

iaf.

du finns där.


jaha.

jag var glad igår. för när jag gick och la mig var jag glad. för jag inte hade fått nån panikattack på hela dagen. eller, ja iaf inte nån nämnvärd så. naturligtvis får jag det då. då, när jag ligger där o ska sova. allt jag vill är att få sova, för jag är såå trött, men nej. då kommer det istället. så jag ligger i en timme o försöker lugna mig själv så gott jag kan. tankarna går runt runt runt.
sen, öppnas ytterdörren. Cristina kommer hem! Yes tänker jag. inte ensam. bra. Problemet var dock, att min lilla Cristina (Läs; långa) var stupfull. Verkligen Stupfull. Så där "skratta, jag vet inte vart jag är, kan jag inte bara få ligga ner, nej jag spyr nu full". jag led med henne. fruktansvärt mycket. just för att hon kommer må skit idag.
men, det fick mig iaf att tappa de mesta av ångesten, iaf så pass att jag kunde somna.
sen att jag vaknade varje halvtimme för jag drömde nån sjukt skum dröm är ju en annan femma.
jag fattar inte hur sjuka drömmar min hjärna kan framkalla. borde man bli rädd?

idag. ja, vad händer idag. Jag stötte på Jimmy igår i skolan o föreslog att han o jag o Therese (aka lillskiten) skulle ta en öl. med tanke på att jag o jimmy har sagt hela sommaren att vi ska göra de, men aldrig kommer till skott. Kom nyss på att jag ska till förskolan imorgon bara. men de är visserligen på förmiddagen, tror jag. måste ringa dom idag och se när de passar dom. Johan ville ju hinna åka hem imorgon, så får väl hoppas på att de kan ta de på förmiddagen.

fy faan vad kallt de är. jag dör. sitter med min största tröja som kära jennifer gav mig i julklapp. fryser iaf rumpan av mig. usch!!!

nej, men om jag ska slänga på mig ansiktet o sen röra mig till skolan. seminarium först, sen förbereda intervjutjafset med Johan.

efter det, ska jag iaf hem o ta mig ett bad! så det så.

Racoon – Love You More



haha. josefin kan fåna sig när hon jobbar natt.


inlägg.

nu kommer det komma ett sånt där depp inlägg. igen. börjar fundera alltså.
de senaste veckorna har varit... jobbiga... minst sagt. det har hänt så jävla mycket, alldeles för mycket för mig att hinna hantera det. vilket antagligen gör så att min kropp reagerar som den gör nu. de senaste dagarna har jag haft panikattacker varje dag. vilket skrämmer mig så jävla mycket. för jag tänker inte låta detta bryta ner mig. jag får helt enkelt ta tag i de. frågan är hur, för jag vill att de ska bort nu.

ena stunden ser jag på livet positivt, o vet hur jag ska göra för att få bort de. men andra stunder så vill jag ge upp allt o bara skita i livet o fly hem till mamma o ignorera livet som faan.

vet inte vad jag vill få fram av detta inlägg. de är väl mest att jag vill informera att om jag beter mig asskumt, eller helt enkelt försvinner en tid, så handlar de inte om er/dig, utan om mig.

hur lever man med extrem ångest varje dag? hur orkar man leva med de?


tisdag.

Mandy Moore – Only Hope

jag har inte sovit nått inatt. eller jo, en timme typ. varav den timmen lyckades jag göra mig själv till invalid. min nacke är helt skum. varför?
fattar inte hur jag ska orka denna dagen. en sjukt lång dag. hur? hjälp.
dessutom är jag illamående. och stressad.
flytt på lördag. vad hände? hur hände det?
panik.

nej men om man ska bege sig.... får hoppas dagen flyger iväg så jag kommer hem o får sova.

hejsvejs!

det nya.

skolan har nu börjat. den nya kursen skrämmer mig. på allvar.
första gången jag funderar på om jag kanske inte kommer klara det.
men med J, M o S hjälp klarar man allt. :D

och jag tror jag har bestämt mig. kanske. blir nog så. faktiskt. kanske. hahahahaha.


RSS 2.0