Tankar.

extremt mycket tankar som rullar runt i skallen just nu. försöker pressa bort allt, men de är faan inte lätt alltså. varför ska de vara svårt?
har iaf tagit beslutet att ha denna månad som en lugn månad. både min kropp o min själ behöver befrias från alkoholens påverkan känner jag. men gör inte så smarta val när man är full iaf. det är tydligt.
så nu säger jag nej o de är bra. haha.

ikväll fick jag besök i mitt lilla rum. det var trevligt. film o popcorn. :D

imorgon blir det skola. alltid kul att förgylla dagen med sofie som sällskap. då klarar man skolan galant vill jag lova. henne tycker vi om.

nej nu blir det ett avsnitt, sen sömn.




Almost Lover.

Skrev ett ganska långt inlägg om Tess nyss, men jaha? vad hände med de? bilderna hängde med men inte texten? det har nog aldrig hänt innan.
så, jag försöker komma ihåg vad jag skrev;

Tess ringde mig nu för knappt 40 min sedan. Det var underbart och jag blev chokad. det kostar en del att ringa från Dubai. Ah vad jag saknar den människan. Dessutom är de en sjukt underbar start på dagen när någon man verkligen bryr sig om ringer och förklarar hur myckte hon saknar mig, och älskar mig och önskar att jag vore där. DET, mina vänner, är en underbar start på dagen.
Hennes familj är där, och  när hon kläckte ur sig att hennes mamma och syster låg i poolen, ville jag mest lägga på och sucka över den förbaskade kylan i sverige. Haha.
men vi pratade dock om att jag ska ta mig till henne. jag får försöka skrapa ihop mina studentpengar eller så får ja komma på nått annat. haha. men som den trogna vännen hon är så hjälps vi kanske åt. för de är de bästa vänner är till för. Bästisar.
haha.

ja, jag är trött iaf.
vaknade kvart över 9 (PÅ EN LÖRDAG!) av att personen i rummet brevid banka i väggen. störande, men hon håller på och flyttar så jag får vara förstående. :P

nej nu ska ja dricka mitt kaffe.
pusshejsvejs.


In My Head - Jason Derulo.

In My Head lyrics

by Jason Derulo

Come on.

Everybody’s looking for love. Oh. Oh.
Ain’t that the reason you’re at this club. Oh. Oh.
You ain’t gonna find it dancing with him. No. Oh.
I got a better solution for you girl. Oh. Oh.

Just leave with me now. Say the word and we’ll go.
I’ll be your teacher. I’ll show you the ropes.
You’ll see a side of love you’ve never known.
I can see it going down, going down.

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.
In my head. Yeah. In my head. Oh yeah.

Some dudes know all the right things to say.
When it comes down to it, it’s all just game.
Instead of talking let me demonstrate. Yeah.
Get down to business and skip foreplay.

Just leave with me now. Say the word and we’ll go.
I’ll be your teacher. I’ll show you the ropes.
You’ll see a side of love you’ve never known.
I can see it going down, going down.

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.
In my head.

Break it down. Ay-oh. Come on. Ay-oh. Ay-oh.
You singing to me baby in my head right now. Ay-oh. Ay-oh. Come on.
She’ll be screaming out when it all goes down.

Just leave with me now, Say the word and we’ll go. We can go.
I’ll be your teacher. I’ll show you the ropes.
You’ll see a side of love you’ve never known.
I can see it going down, going down.

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.
In my head.
powered by LyricFind
written by KELLY, CLAUDE / ROTEM, JONATHAN / DESROULEAUX, JASON
Lyrics © Lyrics © Warner/Chappell Music, Inc.
---


skolan.

sitter i skolan på min lediga dag för att läsa en sjukt tråkig bok.
men nu är jag iaf klar med allt och ska snart bege mig för att hänga med jimmi och johan, och sen ta en öl eller två med Karl.
så kvällen blir bättre än dagen iaf.

Och ja, jag ignorerar fortfarande min sjukdom. haha.


Näsa.

Min näsa rinner som faan. Jag hatar det, och det gör mig depp.
Jag får inte bli en massa sjuk. har inte tid, och om jag nu nödvändigtvis måste, kan ja vell få vänta tills fredageftermiddag. så kan jag vara sjuk i helgen, men inte nu. dessa tre dagar behöver jag i skolan. faktiskt.

kaffe dricker jag, och tänker happytankar om att vara frisk.

redovisning idag. det sög ju.


AWARD.

 

 

Tess skickade detta till mig.

Med denna award följer lite måsten:

-Lägga in den på sin blogg

-Länka till den jag fått den av

-Berätta sju saker om mig själv

-Välja sju bloggar att skicka den till

-Länka till dessa bloggare


7 saker om mig själv:


  1. Jag klagar fruktansvärt mycket på allt och inget, samtidigt som jag hatar folk som ältar saker. Delade personligheter kanske?
  2. När jag är sjuk är jag den ynkligaste människan man kan tänka sig. Alla ska bry sig om mig, och ingen har någonsin mått så dåligt som jag i den stunden.
  3. Jag blir alltid sjukt bakfull. ALLTID.
  4. Jag snusar och röker. Dåliga vanor.
  5. Jag oroar mig alltid för pengar. Mitt största ångestproblem.
  6. Min lilla kropp tål sjuka mänger alkohol.
  7. Jag är lat, men älskar att hitta på saker.

De utvalda är:


Sofie.
Michelle.
Caroline.
Hannah.
Empa.
Alexx.
Elin.

Nasty Action.

idag va jag med om nå extremt snuskigt. extremt snuskig.
jag satt på kapellplatsen o väntade på Sofie eftersom vi skulle till min VFU för obeservation. Det går av en extremt alkoholiserad äldre man och gick o pissade bakom kuren. Okej tänkte jag, fine. han måste pissa. Sen gick han förbi mig, med hela paketet ute. Okej, jag dog lite inombords o tänkte så vill jag inte börja min dag.
Det slutar dessvärre inte här, han gick en liten bit till (men fortfarande på hållplatsen) och han drar ner hela byxan, och sätter sig o skiter. Mitt framför mina ögon, mitt framför en stackars mamma med hennes barn, mitt framför ALLA som stog o väntade på sin respektive buss och/eller vagn. det var hemskt. Jag dog inte länge inombords, jag spydde och tänkte för mig själv; Fy faan vilken dålig start på min dag. Jag vill hem och radera denna synen från min näthinna.
Men, vi ska alla uppleva olika saker eller?

För övrigt gick observationen bra. Det var underbart att kramas med barnen igen.

Men nu väl hemma är jag sjuk. Mycket sjuk. Tror jag har feber. Det suger apröv.




Morgonrutiner.

i har alla våra olika rutiner vi sysslar med för att vakna på morgonen. Mina är ganska stabila. arbetat på de i många år. hade ett uppehåll under tiden jag var sambo, när man måste ha mer respekt för en annan person som sover.

Men; jag ställer alltid kl en timme innan jag måste gå. klockan ringer, jag snoosar en gång (sålänge jag inte är döende trött) sen går jag upp o klär på mig. står alltid ett tag vid garderoben och tänkar "jag har faan inga kläder" fast jag mycket väl har de. Sen går jag till toa och tvättar ansiktet. Sen fixa frukost. Äter frukost vid datorn där musiken spelas och bloggar läses. sen smink. sen på något vänster blir jag alltid stressad och får stresspacka min väska och borsta tänderna i hast. så är det jämnt. haha.

men nu äter jag iaf min frukost i lugn och ro och ska läsa tess blogg. Saknad.

hejsvejs.



Festen.

Festen som aldrig stannar, så känns det som mitt liv är nu. det är inte helt okej. och kan någon förklara för mig i vilken planet det känns okej att dricka sjukt massa öl när man enbart går på flytande föda? haha. Inte okej.

idag mår jag som jag förtjänar. vaknade, kände mig lagom lullig fortfarande. törstig som ett as. blev serverad kaffe. najs. promenerade till bussen. mådde okej. förvånad. kom hem. duscha. där kom smällen. haha. illamående punkt nu. suck. men de gick över de med o nu är jag mest trött o sliten. Ångesten är ganska brutal idag med. men de gör över. de gör det alltid så.

förövrigt gjorde jag några mindre smarta val inatt känner jag. haha. eller ja, på kvällen, eller hur man nu säger. fyllematen var dock så snuskigt god att de va knulla i munnen. :D vitlökssås? ja men visst.

nu ska jag vell kanske göra nå vettigt? men vad? har börjat tvätta, och bytt om i sängen. Läsa nått? nja. de orkar inte hjärnan. får se vad för spännande jag hittar på.




Down under.

I skolan på föreläsning. Detta känns väldigt bekant. Har hört allt detta innan, men ja. Alltid bra att umgås med underbara kursare. Skratt snus o kaffe är det som får mina dagar att gå runt. Inte stressad över denna kurs än, har fortfarande den gamla kvar i skallen. Jobbigt. Men men. Imorgon får jag sova, en stund iaf. Det känns skönt. Till 9 kanske. :-d bättre än till 7. Jag drömde helt skumma saker imorse. Helt konstiga saker. Kommer inte ihåg vad, men vet att det var skumt. Snart blir det lunch o sen arbete med nya basgruppen. Kan bli bra. :)

Double nature.

Idag kom mitt paket med en del av kläderna jag beställt. Men, de har kommit till fel adress. Det har kommit till min gamla adress, numera Jennifers adress. Det tar en timme att åka dit. En timme. Så efter mötet i skolan får jag masa min röv dit och hämta det. Måste dessutom hämta Thereses jacka som jag glömt där med. Jag har inte direkt tid med de. Har massa att läsa tills imorgon. Kommer inte få nån sömn denna natten känner jag.

Om Jennifer och Sigge är hemma hinner jag iaf kanske kramas en kort med han innan jag måste gå igen. Stress.

Dag 2.

Btw, fick sova till kl 12 idag. det var underbart och mycket behövligt.

End of an era!

Jag o johan hamnar i olika klasser för första gången någonsin sen vi började utbildningen. Vi har alltid varit i samma basgrupp till o med. Och nu kommer vi inte ens vara i samma klass. Konstigt detta. Mycket konstigt. Men jag o sofie är i samma klass iaf. Det är bra. Denna dagen är annars tröttsam. Genomgången av den nya kursen är så totalt onödig så jag vet inte vad. Värdelös helt enkelt. Efter detta blir det lunch sen blir det jag o johan som ska fixa arbetet. Ola kan inte vara med fören senare o Isabelle är sjuk. Segt men tror det kan gå smidigt o smärtfritt om det bara är jag o johan. Imorgon mina vänner ska jag sova vill jag lova. Till minst tio. Lätt.

Vermilion Pt. 2.

Inside of me. Build up. Wont let.
She isent real, i cant make her real.

Yrar som en skata på morgonkvisten. helt slut. vill bara sova. men det går inte. får inte. ska till skolan för den nya kursen. Skit på de. är så less på att  plugga nu. vill jobba. och inte på ett 9-5 jobb alltså. min kropp är inte skapt för de. ge mig nattjobb inom äldreomsorgen och jag är nöjd.

Nej men nu ska jag kanske tvätta ansiktet och sminka mig innan jag ska gå.

DAG 1.


Måndag.

Mustasch – Double Nature


Born a believer, I walk alone
Can´t find a place where I feel home
Well I´m crazy, but I am sane
I´m guilty, but not to blame
This is my nature, who I am
If you don´t like it, here I stand

I wanna keep it, though I eat it
Shove it in my mouth
I can't control my evil eye
I wanna keep it, though I eat it
Have a bigger bite
I love you baby, though I hate you
Cause' I'm a Double Nature!

Now a heretic, I have become
I've lost my faith in god and man
I am a demon, free from sin
But there´s no angel who lets me in
My wheels are rolling, they´re rolling fast
Straight outta hell, away from my past

I wanna keep it, though I eat it...

Now here´s a warning, some final words
Turn me down, and you´ll burn, burn, burn
I am awaken, I never sleep
My eyes are bleeding, I´m a freak
I´m short of patience, don´t mean no harm
I´m just a guy with a burning heart

I wanna keep it, though I eat it...




det är en ny tid och nya tag. jag känner mig optimistisk och förväntansfull, trots tröttheten och så vidare.
denna känslan har jag inte haft på länge, och det är trevligt.




Söndag.

idag har jag en del saker jag vill göra, men har inte helt ork.
ska iaf läsa arbeterna tills examinationen imorgon, borde städa köket med. det behövs o de är min vecka med köket så... borde laga mat med, känns som maten har hackat efter i listan. inge bra alls det. får konstiga tankar av det.

duscha vill jag göra med. haha. jobbigt när man ena stunden är varm o nästa kall. kroppen blir i obalans.

pappa o fredrik är på G till göteborg nu. så imorgon ses vi. underbart. det var alldeles för länge sen nu. typ.... 8 månader? eller nått. inte så konstigt med tanke på hur långt bort de bor.

tisdag. nya kursen. tråk på den. köpa böcker. mer tråk.

aja. nu ska ja göra nått annat. hejsvejs.




Tanden.

visdomstanden spökar igen. det är inte kul. speciellt inte med tanke på att jag inte har några värktabletter. men men bara att härda ut antar jag.

imorgon blir det plugg ett tag med gruppen sen öla på kvällen. lördag blir det chill hoppas jag. söndag med. Tisdag börjar den nya kursen o den verkar sjukt tråkig. Pappa o kusinen kommer i veckan. DET ska bli grymt. haha.

nej, ett L-word avsnitt kanske? ja men varför inte.


mums, ge mig.


Dagen D.

Vi sitter hos Ola och skriver. vi är alla ganska griniga på varandra känns det som. detta arbete har tärt inte bara på hjärnan utan på tålamodet som jag alltid vetat att jag inte har. haha.
jag vill bränna skiten och dricka bort minnet av att jag ens skrivit skitet. det är inte det att de är dåligt, men jag är så less på att läsa samma 15 sidors text om och om igen. avliva mig.


Drama.

jag hatar drama. det är de värsta jag vet.
jag lämnar det bakom mig nu o skiter i dom som snackar gojja.
hejsvejs.


utmanad.

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
för tio år sen var jag 14 år. Det var året jag skaffade min första och enda pojkvän. Det var en rolig och dryg tid. Familjen bodde i Vikingstad och jag hade de mest underbara vännerna i världen.

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
hade precis flyttat till Högsbo med Jennifer och Sigge.

TRE SNACKS DU GILLAR
Chips, ostbågar och choklad. Lätt.

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
hela texten. Shit svårt. Breathe av Anna Nalik, Slide av Go Go Dolls, Just like a pill av Pink, Bad things av Jace Everett, Bad romance av Lady Gaga, I kissed a girl av Katy Perry. Haha. Blir det fem?

FEM SEX SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
Betala av mina skulder, köpa fina saker till mina nära och kära och/eller bjuda mina nära o kära på en resa, köpa saker till mig, köpa en fettsugning (haha)…. Bröstförminskning? Ja.

FEM DÅLIGA VANOR
Hett temperament, röker, snusar, lätt utråkad, har ingen karaktär.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Hångla. Festa. Skratta. Se på film. Allmänt häng med vänner. Leka med Sigge.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
lack och eller läder. Dykardräckt. Ehm…. Päls. Lucianattlinne.


FAVORITLEKSAKER
Data, tv, mobil, ipod, vibrator? Haha.

FEM JAG VILL SE GÖRA DENNA UNDERSÖKNINGEN

Hannah, Caroline Michelle, Empa

på bilden är jag vad, 15-16 år? eller... hmm.



döende.

idag har jag varit döende. inte pga att jag är bakis. för min sömnbrist. gått runt i en dvala hela dagen och inte helt hängt med i svängarna. en i kollektivet frågade mig en sak o han fick fråga om de tre gånger innan jag fattade vad han sa. då är det illa.

men det var kul igår iaf. mycket kul. dansa är kul. trots att man ser ut som en kråka när man gör de. haha.

imorgon ska jag köpa mjölk. o läsa arbetet. o sova. hela förmiddagen ska jag sova. ska bli himmelskt.

tack för trevlig filmkväll Jennifer. Underworld, Rise of the Lycans. bra skit där alltså.




projektarbete, kaffe, ryggont.

att spendera så pass mycket tid hukad över böcker, över datorn, skrivandes, konkandes på dator o böcker osv har gjort att jag har så sjukt ont i högra sidan av ryggen. den avlider. känns som världens största klump sitter fast. så nu söker jag massage. suck.

jag har just nu världens största kaffekopp brevid mig. jag gillar det. ska skriva mer på arbetet som just nu känns som ett evighetsarbete. såhär intensivt har jag faktiskt aldrig pluggat innan. lite stolt över oss. men det syns ju med i resultatet så. det är bra.

för övrigt blir det fest hos flaxxen imorgon. sen lördag ska jag föreslå film hos jennifer. fick hem filmerna idag nämligen. får se vad hon har för planer bara.

nu ska ja dricka mitt kaffe och kanske se nå avsnitt av How i met your mother. sen är ja på G med skrivandet igen.




sömn

jag hade kunnat gå o lägga mig i 30 min innan skolan, men då hade jag inte kommit upp. idag är jag så trött så jag skulle kunna gråta. faktiskt. jag överdriver inte ens. faan. illa mår jag med. jävla frukost.
jag är inte skapad för detta. dygnsrytmen som fungerar för mig är typ sängen kl tre på natten och gå upp typ elva tolv. då mår jag bra. men så fungerar tyvärr inte samhället. hatar att alltid känna mig som en zombie. det är inte najs.

dessutom vill jag ha värme. en pool. o goda drinkar/öl. det hade varit bra. o sömn då. men jag kan somna på solstolen. ja.

men även denna dagen kommer nog igång den med. hade varit skönt om man blev halvklar med arbetet idag, så man kunde få sova ut imorgon, men det lär ju inte hända. suck.


wheres my dog?

idag var en produktiv dag, en mycket produktiv. så produktiv att min hjärna nu är helt nollställd. helt. vi fick ner sju sidor.  om jag inte minns fel. sju. helt absolut fucking underbart. go team ola josefin o isabelle.
synd att johan var sjuk bara. men de är man ibland. o han lät då inte pigg när ja pratade med han första gången så.

jag vill inte bli sjuk btw. uscha. så håll dig på avstånd johan. haha.

nu sitter jag med en gigantisk kopp kaffe som jag hoppas ska värma upp min frusna själ. sen blir de nog mer How I meet your mother skulle jag tro. sen sängen o läsa. ska ju upp tidigt imorgon igen. skolaskolaskola.

värme.


min man.


knarkar låtar.

jag förstår inte varför det alltid blir så att när jag finner en bra låt, så spelar jag den om o om igen tills jag inte kan lyssna på den en enda gång till. varför gör man så? haha.

nu ska jag iväg snart för att möta upp johan, ola och isabelle. vi ska fortsätta med projektarbetet. Anna är ju tyvärr sjuk, vet inte hur vi ska göra med de. vi kan ju inte förväntas bära en person genom ett arbete? aja. även det löser sig. eftersom de är en så fin röd dag idag (varför??) så är pedagogen stängd, så vi kommer befinna oss i majorna, eller som isabelle säger i kungsladugården heeeela dagen. hoppas isabelle har kaffe.
ah men just det, jag handlade ju kaffe med henne igår.

faan, jag är förvirrad idag känner jag. haha.

jag drömde helt absurda drömmar inatt. men ja, nu vaknar man med en känsla och  vet att man lever iaf.

nu ska jag packa ner datorn och alla böcker och borsta tänderna. hejsvejs.




tisdag.

idag har varit en bra dag. skola på morgonen med möte med handledaren. gick bra. sen på stan en stund med isabelle. fick handlat de jag behövde, nämligen en hängare, sladd, batterie och öronproppar. bra skit. sen hem o möblerade om, tvätta, duscha o plugga. fick allt gjort. stolt. skyller på alla 4 extremt stora koppar kaffe jag tog när jag kom hem. haha.

och han som bor här som jag skrev om häromdagen är skit söt. han är sjuk så han går runt o snörvlar hela tiden och nyser. han frågar hela tiden hur saker fungerar och han försöker prata svenska. så bjöd han mig på godis. han kom och knacka på min dörr och gav mig typ en naturgodisgrej. sööööt. haha. älskar när folk är trevliga.

men nu ska jag se på ett avsnitt av how i met your mother sen ska jag läsa och sen sova.

btw; denna låten är grym. Taio Cruz – Break Your Heart




Karaktär

Är det inte filmer eller serier som jag fastnar i o skiter i sömnen för, så är det böcker. Jag måste ta tag i detta nu. Suck. Haha. Godnatt.

Måndag.

denna dagen blev bra, trots allt. vaknade opepp som få. kom till skolan. fick gå in på toa för spyan va på g, men lyckades andas bort den.
gick ut o mötte de andra, rökte.
min hyresvärd ringde, problem med hyran. jag fick atomatiskt panik, även fast jag vet att jag har betalat den.

vi pluggade o efter ett tag försvan ångesten lite. sen hem till jennifer. laga mat, vi åt. sen kollade vi på lite saker jag ville visa henne på datorn osv.

sen hem till hennes föräldrar för att äta pannkaka. det var mer än underbart att träffa dom. saknaden är stor. o hundarna med. underbart.
sen var jennifer snällast och körde hem mig. underbart snällt.

och nu helt plötsligt stog det en man i köket. jag gick och hälsade. han snacka engelska. fick öva lite på de. han verkade rolig. shorts o thsirt har man inte när de är kallt? haha. underbart med muppar. men jag uppfattade inte om han sa att han kom från gorgia (ni vet i usa som jag verkligen inte kunde stava till märkte jag) eller inte. de tog 12 att flyga tydligen, men han hade bytt en gång. han pratade mycket bra engelska. hmm. vad tror ni? tar de inte längre tid att flyga dit? jag får undersöka vidare.

nu blir de lite kaffe och sen sängen. upp till skolan imorgon igen.


måndag.

idag börjar allvaret igen. jag känner mig inte helt redo för de ännu. faktiskt. hade behövt sova en vecka i sträck. svårt bara när man aldrig kan sova. hatar de.

aja nu blir de skola. vi måste skriva på uppsatsen. de kommer bli arga på mig för ja inte läst boken än. jag känner de på mig. äsch. skit samma. dom vet ju inte hur ja mår så.

sen hem till jennifer. har kvar en väska o två blommor där som ska hämtas. sen skola igen imorgon.

hörs hej.




Andas Josefin, andas.

det är så lätt att säga, men svårt att göra. jag vet verkligen varken ut eller in. det är helt absurt. jag ville inte starta det nya året på dettaa viset. jag hatar att jag mår såhär. att jag känner såhär.
saknaden är så jävla jobbig. jag önskar verkligen att man bara kunde stänga av sina tankar och känslor, om så bara för en stund. hade varit skönt.

idag har jag inte gjort ett skit typ. vaknade, mådde illa. duschade, spydde, gick och kollade på serier på datorn. sen efter mycket om o men så käkade jag två mackor. mer serier. sängliggande och kollade på serier. gick ut en stund o gick. var svin kallt. kom in o lagade mat. kollade klart på en film. nu ska ja se på ett avsnitt av en serie, sen läsa en kursbok.

jag vill verkligen att detta året ska bli bra. att jag ska bli bra, eller ja bättre iaf. men hur faan blir man en bättre människa? hru gör man? hur börjar man? vill inte känna mig som världens största svin längre. orkar inte det mer.

fuck it.

skola imorgon. suck.

ovisshet.

jag vet inte hur de är jag ska känna.
alls.

svårt.


RSS 2.0