Uppdatering.

Helgen var hos mamma o konta. Mycket hände. Minst sagt. Men det var bra. Det känns mycket bra. Jag har börjat med antidepp. De känns okej för tillfället. Lite nervig över biverkningar, så jag känner efter i kroppen hela tiden. Drygt. Men jag anstränger mig. Massor. Imorgon blir de dubbla dosen. Läskigt men ska gå. Hoppas på de bästa.

måndag.

idag blir det hjärt och lugnräddning hela dagen. 9-4. länge sen jag hade en så lång dag i skolan. suck kommer jag säga efter det.




på gränsen.

jag befinner mig på gränsen hela tiden. jag känner det. Gränsen. Bristningsgränsen.
det är faan ingen rolig plats att befinna sig på. alls.

trots ångesten har jag idag fått en del gjort. umgicks med sofie en sväng. vi var på jakt efter hennes klänning. vi fann den tillslut. tji den som ger sig. det var trevligt.

sen väl hemma lagade jag crepes o pannkakor. o nu har jag pluggar. spottade ur mig 3.5 sidor på en och en halv timme. done! haha.

nu ska jag ta mig ett bad. hejsvejs.


fredag.

idag är det fredag minsann. först blir det litteraturseminarium och efter det blir det att fixa det som fattades efter vår redovisning. ibland hatar jag petiga lärare. kom med bättre instruktioner för hellskotta. men jaja. bara att göra det och se glad ut.
förövrigt denna mrogon är jag skit trött. börjar ledsna på att spotify har ökat reklmanen med typ 1500 procent. det är extremt störande.

på onsdag kommer min morfar och hämtar upp mig i göteborg. vi åker tillsammans till mamma i motala och sen på torsdagmorgon åker vi alla till söderhamn för att fira påsk. det ska bli trevligt. jag tvingar med systrarna med, bara för att jag verkligen kommer behöva folket omkring mig då. hoppas det blir bra.

du.

jag försöker att inte bry mig men jag gör det.
jag börjar tycka väldigt illa om dig.


onsdag.

just nu hatar jag mitt liv. ångest och oro hela tiden, sjuk som ett svin och utvecklar nya fobier varje dag. jag orkar allvarligt inte mer snart. det är inte kul att få dessa känslor igen. eller ja, starkare igen. jag orkar inte gå igenom det mer. jag funderar allvarligt på att testa antidepp igen. bara för att försöka med nått. men då kommer rädslan igen för alla biverkningar, och den största biverkningen och min största fobi i allmänhet; allergisk chock.
som sagt. orkar inte leva såhär mer. vet inte vart jag ska ta vägen. haft flera stora panikattacker på bara några dagar nu och det var länge sen det var så dåligt. förut kunde jag avvärja dom lite. men nu är det tydlingen starka igen. jag orkar inte det. jag orkar inte fokusera mig på skolan, på fritiden, på livet. och äta är ju en skit jobbig sak igen. även hemma.

jag vet inte vad jag ska ta mig till helt. för jag orkar verkligen inte mer. när jag till och med sitter o stårgråter i en timme pga min otroliga sorg över detta så vet jag att jag måste göra nått. men vad faan då?

min kropp och jag behöver bli sams igen, och jag måste ta kontroll över skallen. så lätt de kommer bli.


önska.

jag vill så mycket, men just nu överskuggas det av rädsla och oro.


lördag.

trots det sugiga vädret ska jag och Jennie dra oss till secondhand i frölunda. hoppas att jag inte fryser ihjäl. hatar ruggig kyla. den tränger in på huden. fya.

annars är det ganska okej. varken mer eller mindre.

RSS 2.0