dålig på bloggen nu för tiden

jag har blivit lite kass på detta med bloggande nu känner jag. det är inte i brist på saker att skriva utan mer energin att skriva ner det som faller. haha.
just nu sitter jag och väntar på jennifers hemkost. hon har jobbat hela helgen nu. eller ja lördag och söndag.
igår var en mycket produktiv dag faktiskt.
jag vaknade och gick en tur med Sigge sen började jag tvätta soffan och lite annat som behövde tvättas. sen gick jag ut med sigge igen, denna gång för att cykla med han (jag har köpt en asfin cykel). det gick vell sådär, men ja, vad gör man. träning ger färdighet? hehe. sen bakade jag, diskade, damsög soffan, badade en stund och läste bok, lagade mat till jennifer ocg mig när hon kom hem, källsorterade högen som vi samlat på oss, sen åkte jag och jennifer och monterade ihop hennes cykel som hon fick. en likadan pärla som min.


idag har varit en lite mer chill dag. diskat, varit ute med sigge tre gånger (idag gick det inte alls med cyklingen) läst lite om träning, om hundar, plyggat lite, käkat mat, och skrivit ett träningschema. för nu jäklar är det dags att starta det där hälsosamma livet som man vill och borde ha. =P


idag blir det tittande på Bones kl 8, sen läsa antar jag.

skola imorgon igen, föreläsning om nå tråkigt antar jag. sen blir det en massa stödiebesök i veckan, så det kan ju bli kul och intressant. hoppas jag iaf. sjukt opepp på skola just nu. vill att det ska bli sommar så jag kan jobba och tjäna lite pengar, förhoppningsvist kunna åka utomlands med. det hade varit najs.


Sigge tror att han är vakthund. så jävla drygt. haha

men nu kom jennifer hem så ska socialisera mig lite.

hej hej.




Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-05-03 @ 20:11:54
Postat av: RIVETS

snygg halsduk!

2009-05-03 @ 20:12:04
URL: http://rivets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0